Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crazyyyyyyy girl

on ciągle mnie chce

Polecane posty

Gość crazyyyyyyy girl

blagam poradźcie mi co ja mam zrobić bo mój facet ma ciągle ochote na jakieś igraszki, pieszczoty itp a ja mam o wiele mniejsze wymagania jeśli o to chodzi (choć sama uważam że zbyt małe:-/) nie mam pojęcia dlaczego mam tak niskie libido (nie biorę tabletek, po prostu zawsze tak było) kochamy sie ale ciągle sie o to kłócimy, mnie już to męczy a jego tymbardziej no i jak to rozwiązać, aha i prosze nie piszcie że mamy sie rozstać ok? z góry dzięki

Gość sdgjh
cóz jak faceci chcą to zle jak nie chcą to teżą zle wy baby nie umiecie sie zdecydowac nigdy

Gość milena30
no to przyznaj sie ile razy w tygodniu on ma ten seks

Gość crazyyyyyyy girl
raz np. wcale ale w innym tygodniu 3 razy w ciągu trzech dni; on by oczywiście chciał o wiele wiele częsciej, ale mnie 3-4 dni w tygodniu z nim nie ma bo studiuję; czy jestem jakaś nienormalna?

Gość ajamysle
Ze jestej normalna. To on nie moze wstrzymac swojego samczego popedu.

Gość milena30
sluchaj ,jestes normalna:) jezeli sie nie widzicie caly tydzien , to sie nie dziw , ze jemu sie chce jak sie spotkacie , pewnie on ma wiekszy temperament , a 3 razy pod rzad , to calkiem sporo :D

Gość crazyyyyyyy girl
nie no bez przesay z tym samczym popędem :-/ siedze teraz sama po wielkiej kłótni powiedział że do mnie nie przyjdzie a ja raz jestem wściekła a raz smutno mi jak cholera

Gość crazyyyyyyy girl
dobra ale to dlaczego mi też sie nie chce jego? jeśli chodzi o żywiołowość toja jestem bardziej spontaniczna i zwariowana niż on ale niestety nie w tej kwestii; a ileż można tłumaczyć jak on i tak swoje?

Gość milena30
posluchaj, ja jestem z facetem , ktory chcialby sie kochac codziennie , nawet 2 razy dziennie ( jestesmy ze soba 6 lat ) ja tyle nie potrzebuje , bo mam mniejszy temperament , ale co 2 -3 dni musi byc, czasami jest nawet 2 razy pod rzad , w tej kwesti trzeba isc na kompromis:)

Gość crazyyyyyyy girl
my jestesmy ze sobą 5 lat ale ciągle jak dzieciaki sie o to kłócimny i nie nawidze tego ale mam sie zmuszać naprawdę? skoro to ma być kompromis?

Gość izauraa
a ja cchce ze 3 razy na dzien, a facet raz na 2 tygodnie.:/

Gość crazyyyyyyy girl
z tymi chłopami to sie naprawde można wykończyć:-D

Gość ytut
upssss... raz na dzień czy co drugi dizeń i to po jednym stosunku to naprawdę dla was dużo???????????????????????? współczuję

Gość wwwwwwwwwwww
rozumiem cie doskonale