Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kingus 300

jak malowac takie oczy?

Polecane posty

Gość nie wiem jak wygląda
cała twarz bo to tez jest ważne, ale zauważyłam u Ciebie ślicze rzęsy. Ja na Twoim miejscu bym je podkresliła tuszem i tyle:)

Gość zapytaj tutaj
www.atrakcyjna.com

Gość jakoś nie wyglądają
ani na małe, ani na mało wyraziste :) Są za to świetliste, o oryginalnej tonacji tęczówki. Pięknie wyglądałyby z odcieniami miedzi, złota, lekkich brązów. Spróbuj zieleni ze srebrem, będzie chłodniej, ale bardzo "po elficku". Ja spróbowałabym również lekkiego oranżu lub różu w załamaniu górnej powieki, bardzo piękne połączenie z gołębim, lodowym błękitem oczu.

Gość hulaj dusza
To są małe oczy? Eeee, to są normalnej wielkości oczęta. Bardzo ładne zresztą:). A co do makijazu, to nie znam się na tym:/

Gość jak bedziesz sie malowac to
zrob kreske cieniem albo kredka lekko do gory przy zewnetrznym kaciku oka bo opada ci w dol a poza tym masz sliczne oczka:) ladnie beda wygladac w swietlistych lub przydymionych brazach, miedzianym, cieplej zieleni

Gość zaczesz bardziej do
góry brwi, bo są "opadające", a tak to bardzo ładny kształt brwi.

Gość Kingus300
Dziękuje ślicznie za rady.podobają mi się wasze pomysly, tylko kucze jak ja sie umaluje cieniami to wydaje mi sie ze nie widac zadnych przejsc kolorow itp.wydaje mi sie ze mam zbyt opadajace powieki no i wklesniete male oczy przez co nie widac tych cieni

Gość Kingus300
Wogole KOCHAM jak wlasnie dziewczyny maja takie grafitowe przydymione oczy i do tego blondynki. jednak na moich oczach ladnie to nie wychodzi;/

Gość sweetEvil
uzywaj kolorow kontrastowych do twojej teczowki. to znaczy maluj oczy cieniami w kolorach braz (rozne odcienie) lub wszelkie szarosci.

Gość jakiemale
to są duze oczy ...