Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

etna001

kto tak jak ja

Polecane posty

jest mlody czeka na uczucie i czuje sie jak stara zdesperowana panna bez nadziei na przyszlosc i szansy na milosc :(

Gość twoje topiki
a ile masz lat:)

Gość martenkaaaaa
i ja ;(

Gość twoje topiki
jestes b. mloda to na pewno sie znajdzie facet ale powiem Ci ze z wiekiem to coraz trudniej:o

Gość martenkaaaaa
popieram - twoje topiki, młodziutka jeszcze jest....

ja wiem ze jestem mloda ale naparwde ciezko poznac kogos fajnego. Nawet nie zalezy mi na tym zeby byl przystojny tylko zeby poprostu byl przytulil pocieszyl :(

ty tez stara nie jestes :P jest mi przykro jak widze zakochane parki :( albo czasami takie beznadziejne dziewczyny maja kogos a ja nie a chyba az taka najgorsza nie jestem :(

Gość martenkaaaaa
ja 23 lata

Gość twoje topiki
a dlaczego uwazasz ze nie masz szans na milosc?...nie ma w poblizu zadnych facetow ...mozna przeciez poznac jakiegos w szkole w pubie czy nawet przez ten glupi internet:) w sumie to pytanie do wszystkich:)

w sumie to moja wina bo odrzucilam milosc i moze los sie odwrocil przeciwko mnie teraz tego zaluje :P chyba naparwde zaczne sie umawiac z kolesiami z gg moze akurat bede miec szczescie i trafie na jakiegos fajnego a jesli nie to poznam ludzi . Bo zaczynam byc zdesperowana a w tym wieku to troche niezdrowe :P

Gość upupupupupupupup

Gość twoje topiki
Spadaj idiotko>>hehe do kogo to bylo? mysle ze z tym netem to warto sprobowac:P moze akurat:)sie uda:)

ja wlasnie tez nie mam jakichs wygorowanych wymagan poprostu chce poznac kogos kogo pokocham i kto pokocha mnie a to chyba nie tak duzo :( gdzie ci mezczyzni:P moze i jestem idiotka kto wie ale nie ocenia sie ludzi ktorych sie nie zna osobiscie

Gość twoje topiki
dlaczego moze akurat sama znam wiele osob ktore sie tak poznaly i sa szczesliwe:) grunt to pozytywne myslenie a nie zakladanie ze nie warto i na pewno sie nie uda:)

Gość twoje topiki
internet to tylko jedna z opcji:) w sumie to wszedzie mozna znalezc milosc:)

ja poznalam przez internet mojego bylego i najlepszego przyjaciela ale nie chce juz nikogo w taki sposb poznawac;/ moze spotkam swoja milosc przez spozywczakiem albo w aptece kto wie :) ale jakos tak smutno mi samej :( kto mnie przytli

wlasnie kazdy mowi milosc mozanz znaelsc wszedzie pol swiatu tego kwiatu to czemu jestem sama :(

Gość twoje topiki
martusiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa >> co z Ciebie taka pesymistka:)...nie wiem na imprezie ,poprzez innych znajomych w pubach...no nie wiem sama nie mam szczescia do znalezienia odpowiedniego:P wiec ja to chyba nie powinnam radzic:P

ja mam dokladnie tak samo udaje ze jest dobrze ze wszsytko przedemna ale tak naparwde to mysle inaczej boje sie ze bede sama ta samotnosc mnie przeraza i dreczy i potrzebuje bliskosci drugiej osoby :(