Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izka19786

SYNEK WRZUCIŁ MI TELEFON DO WODY

Polecane posty

Gość izka19786

właśnie synek wrzucił mi telefon do wody. Nie działa!!! Połozyłam go na kaloryferze. Co moge jeszcze zsrobić?? Jak myslicie jak odparuje będzie dobry??

Gość zacznij sie juz
rozgladac za nowym telefonem ;) niestety :P

jezeli natychmiast go rozbierzesz, wyjmiesz baterie, dokladnie rozbierzesz wszystko co jest do rozebrania w srodku (np obudowa ochronna ukladu kamery itp), nastepnie suszarka w reke na max i jedziesz... potem jakis plastikowy/drewniany patyczek, przeczyscic sciezki jezeli gdzies juz pojawila sie sniedz, wkladasz baterie, podlaczasz ladowarke i powinno dzialac... z kazda minuta, w ktorej mokry tel lezy bezczynnie sa mniejsze szanse na uratowanie go...

Gość to masz za swoje
po co nie pilnujesz co robi twój synek!!

Gość a ja się boję sama spać
a co z ciebie za matka????????? i jeszcze sie tym chwalisz- o losie co za czasy

Gość mi tobie sobie
a moze po prostu moj telefon?

Gość izka19786
kurde nie umiem go rozkręcić a męża nie ma a synek był pilnowany bo właśnie szykowałam mu kapiel wyciągałam ręczniki i nie zauważyłam jak siegnał tel zpółki i wrzucił do wanny (to dla tych co sie tak martwią)

Gość o masakra ale plujecie jadem
:/ ona ma poważny problem a wy się tak odnosicie:/:/ oczywiście że nie da się dziecka całkowicie upilnować zawsze coś zrobi i jak się do tego dopuści to nie oznacza że jest się złym rodzicem... nie wiem co z telefonem, nigdy nie miałam takiej sytuacji ale myślę że jak wyschnie to może będzie działał, jak nie to idź do jakiegoś punktu napraw gdzie są specjaliści o tu się chba wiele nie dowiesz:/

Łohoho, znowu bachorek narozrabiał. To susz ten telefon suszarką, wyjmij z niego co umiesz, więcej nie zrobisz...Eh..

Gość o masakra ale plujecie jadem
trudno...

Gość izka19786
taka ze mnie sierota ze nic tu wyciągnąć nie umiem, pozostało mi chyba czekac tylko na cud ale dzięki za rady

Gość pylus
nie martw sie mi tez kiedys wpadł nie robiłem nic i na drugi dzien zadziałał co prawada nie które klawisze troche szwankowały ale po kilku dniach doszedł do normy. zycze szczescia

wyciagnij baterie, telefon osusz, jak sie nie dostalo do wyswietlacza to bedzie git, a w ogole to w takich wypadkach trzeba wyciagnac baterie i biec do serwisu najblizszego, oni mocza tel takim specjalym preparatem i gra wszytsko, mialam praktyki w takim serwisie to wiem, ale w zasadzie to zdejmij z tego kaloryfera, niech sie osuszy normalnie w temp pokojowej