Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hulaj dusza

Po raz pierwszy chyba usłyszałam, że łądnie wyglądam! Niesamowite.

Polecane posty

Gość hulaj dusza

Do pracy ciągle albo wiązałam włosy w kitkę, albo jakiś koczek. Tak cały czas (od 2 lat). Robiłam to dlatego, ze mam cieniutkie włoski, więc tylko spięte włosy wydawały mi się najlepszym wyjściem. Dziś, tak dla odmiany rozpuściłam moją cieniznę i poszłam do pracy. Wszyscy się na mnie patrzyli z uśmiechem, i mówili, że pięknie wyglądam z rozpuszczonymi włosami. Może się mi dziwicie, dlaczego robię z tego wielkie echo, ale ja nigdy nie byłam komplementowana. To było coś niesamowitego. Faceci, komplementujcie swoje ukochane, koleżanki. To im zrobi naprawdę wielką przyjemność.

Gość twoje topiki
wszystkie kobiety sa piekne Ty tez:)

Gość twoje topiki
ja tez w rozpuszczonych wlosach slysze ze pieknie wygladam a w zwiazanych to rzadziej:) wiec pozostaje nam chodzic w rozpuszczonych:)

Gość hulaj dusza
no tak, ale ja mam cieniutkie włosy, wstydziłam się z takimi chodzić, a okazało się, ze cienkie wyglądają również wspaniale. W poniedziałek jeszcze bardziej ich zaskoczę- zrobię makijaż (nigdy nie robiłam, i nie wiem,jak się pomalować :() ale no sprobuję... ciekawe, co powiedzą.

Gość twoje topiki
sprobuj sprobuj napewno bedziesz jeszcze sliczniej wygladac:) tylko oczywiscie nie przesadz z iloscia:)

Gość twoje topiki
moze jak sie nigdy nie malowalas to wystarczy tylko roz tusz na rzesy i blyszczyk:) a jestes blondynka czy brunetka?

Gość hulaj dusza
tzn, mam brązowe włosy, niebieskie oczy...

Gość twoje topiki
jak masz ciemne wlosy to mocniejszy makijaz tez bedzie pasowal:) mi sie podoba tzw zadymione oko i u brunetek super to wyglada:)...poprobuj sama w domu w czym Ci bedzie najladniej:)

Gość twoje topiki
przydymione mialo byc:)

Gość topolinkaxxxbebebebe
a co to znaczy przydymione?bo ja jestem tez brunetka?

Gość lulululilik
zadymione????? :D :D ja słyszałam o przydymionych, no ale to nieistotne :D koniecznie wypróbuj w domu wczesniej makijaz i zapytaj kogos obiektywnego o rezultat... mam kolezanke która sie maluje dosc dziwnie ( za mocno bo nie umie chyba) wydaje sie jej ze sexi wyglada a robi sobie krzywde bo potem jak gdzies razem idziemy to mnie sie za jej plecami faceci ptają co jej sie stało.... :O ja nie pisze tego Bron Boze zeby cie zniechecic, napewno bedziesz slicznie w makijazu wygladac, chciałam tylk opodkreslic zebys napierw sobie popróbowała w domu :) powodzenia

ponawiam!!!!

Gość twoje topiki
ze malujesz cieniem oko a pozniej kredka i ja delikatnie rozmazujesz trudno to wyjasnic...ale to juz trzeba miec sprawna reke bo latwo sie oszpecic szczegolnie jak sie nigdy nie malowalo:)

Gość twoje topiki
lulululilik>>przeciez poprawilam blad 😡 i nie badz taka zlosliwa:P

a myslicie ze bialy cien lub kredka pasuje dla brunetek?

a jakim cieniem powiedz prosze...

Gość twoje topiki
bialy cien niebardzo moze troszke na luk brwiowy zeby wydawalo sie wieksze:)...najlepiej brazowym:)

Twoje topiki...dzieki....widze ze masz wprawe w tej kwestii doradz mi cos jeszcze o malowaniu oczu...mam zielone i jestem brunetka...z gory dziekuje

hej hej...czekam na odzew!!!!

Gość sweetEvil
niebieskie oczy maluj cieniem w kolorze braz (rozne odcienie) oraz moga byc rozne szarosci.

ale ja mam zielone oczka....to tylko brazowe cienie?czemu biale nie beda pasowaly?jutro ide na imprezke i tez chce ladnie wygladac

Gość sweetEvil
musisz malowac kontrastowo oczy. czyli jesli masz zielone oczy nie maluj zielonymi cieniami bo to jest strasznie nudne

Gość twoje topiki
trudo tak poradzic nie widzac Cie:) najlepiej samemu probowac metoda prob i bledow:) do zielonych oczu najbedpieczniejszy moim zdaniem bedzie braz ale mozna probowac roznych kolorow teraz odchodzi sie od tego ze okreslony kolor jest do okroslonego koloru oka ladnie wygladaja cienie kontrastujace z oczami tez wazne jest jakie masz oczy male ,duze zbyt blisko osadzone czy zbyt daleko od siebie?

Gość sweetEvil
no zgadzam sie ze biale cienie do zielonych oczu nie bardzo

dzieki poprobuje jutro pozdrawiam

Gość twoje topiki
biale cienie nie beda wygladaly ladnie chociaz to tez zalezy od odcienia i czy bedziesz uzywala te zkredki...

Gość a może pasuje
nie jestem ekspertem od makijażu, ale mam szarozielone oczy, często maluję je bardzo lekko białym cieniem (lekko przydymiona biel) albo takim \"wyblakłym\", \"spranym\" chłodnym różowym i wydaje mi się, że wygląda to ok. chociaż może koleżanki nie chcą mi robić przykrości i mówić, że to beznadzieja ;)