Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezko jest

ZDRADZIŁ mnie...

Polecane posty

Gość ciezko jest

Gość wiem cos o tym niestety
jest bardzo ciezko wrecz nie do wytrzymania!!!:(

Gość ciezko jest
a ja go kocham , nie moge przestac choc wiem ze nie moglabym juz z nim byc,,i nie jestem..przez niego wszystko leglo w gruzach,mielismy plany na przyszlosc..a on to wszystko przekreslil..nie moge sobie wyobrazic jego dotykajacego inna kobiete.. zawsze z obrzydzeniem wypowiadal sie o zdradzie..a sam mi to zrobil... czuje do siebie wstret, do seksu tez... czemu niektorzy kieruja sie tylko popedem??

tak bywa w tym zyciu zasranym, a my oczywiscie jestesmy winne

Gość ciezko jest
nie mam... nie moglabym z nim byc juz nigdy..tylko mnie boli..bo przez to co zrobil pokazal jaki jest naprawde..tyle lat bylismy razem..a w koncu wyszlo szydlo zworka..czuje sie oszukana..gorsza

Gość ciezko jest
oszukal mnie a byl osoba ktorej ufalam najbardziej na swiecie, bylam go pewna w 200%... teraz juz wiem ze ufac mozna tylko sobie.. zycze mu szczescie i milosci i oby nikt go tak nie skrzywdzil jak on mnie

nas tez oszukal, tzn mnie i naszego syna, moje zycie leglo przez takiego buuca w gruzach, jest mi zle i ciezko

Gość ciezko jest
ja z nim bylam 5 lat, taka bylam wierna ze nawet jak ktos na gg do mnie zagadywal (jakis facet) to nie odpisywalam. i po co?????? po co mi ta moja wiernosc byla?

ja z moim bylam 9, a 5 po slubie i tez na co mi to wszystko bylo, zeby sie poszlo "rypac"

Gość ciezko jest
sam mi powiedzial jakis czas po tym jak zerwal..powiedzial ze nie moze o tym gadac..i przeprasza..wiem tylko tyle

Gość sweetEvil
3maj sie...przejdziesz przez to a potem gdy juz bedzie dobrze bedziesz z siebie dumna...ze nie uleglas. ze odeszlas z godnoscia, ze nie wybaczylas, bo w koncu nie mialabys pewnosci ze nie zrobi to po raz kolejny...podziwiam Cie ze tak postapilas, ja nie potrafilam tak...

ja sie dowiedzialam od "zyczliwych'", a sam napewno by sie nie przyznal

Gość ciezko jest
ja nie mialam wyjscia to on mnie zostawil!! najpierw mowil ze chce byc sam i nie wie co do mnie czuje, potem po miesiacu powiedzial ze zdradzil i nigdy nie bedzie juz mogl mi spojrzec mi w oczy...zepsul cos niesamowitego ale ja mam nadzieje sie podniose, i moze jeszcze komus zaufam? choc watpie..

Gość sweetEvil
a i sobie jak wczesniej pisalas tez nie mozna ufac...bo w koncu on sobie nie ufal iz zrobil to...choc bylas jego na 200% pewna... juz nic mnie na tym swiecie nie zdziwi

moj wrecz kazal mi sie wyniesc, bo ma mnie a raczej nas dosc, to bylo po ostrej klotni na ten temat

Gość sweetEvil
troche po chamsku postapil ze odszedl nie wyjasniajac ci nic... cham

Gość ciezko jest
a najgorsze jest to ..ze on to zrobil a JA czuje sie WINNA..to chore..czuje sie jak zero..

Gość sweetEvil
wile par jest taka szczesliwa...a przeciez to moze i kazdego spotkac...

Gość sweetEvil
daj spokoj! nie wart...za to co on ci zrobil....jego strata ze stracil taka swietna dziewczyne...jeszcze zycie mu pokarze i odwdzieczy sie tym samym zobaczysz...a ty ciesz sie wolnoscia i baw..

kazdy facet jest dobry i grzeczny, ale do czasu, jak suuka duupe wystawi to kazdy jeden wezmie

Gość sweetEvil
no fakt ale to tylko o nim swiadczy

Gość do ciężko mi
powiem tylko tyle: pewna możesz być tylko tego, że kiedyś umrzesz. Niczego więcej. A tym bardziej nikogo nie mozesz byc pewna. Gdybyś miała sobie z tym nie poradzic to by sie to nie stalo. A stalo się dlatego, że czeka Cię coś lepszego. Uwierz a będzie dobrze. Mówie tak z doświadczenia-niewarto tracić energie na kogoś takiego jak ten twoj zdradzac. Sam udowodnij, że jest nikim. Uszy do góry-będzie dobrze.

Gość sweetEvil
ci faceci sa do bani...jak oni moga nas tak oszukiwac...co my im zrobilysmy?? to chyba ze bylysmy dla niech zbyt dobre...

Gość ciezko jest
ale zdaje sobie sprawe ze jesli on to zrobil to tylko zle o nim swiadczy..ze nie ma sam dla siebie szacunku i chyba nigdy nie bedzie wierny z kimkolwiek by nie byl. ja bym nigdy nie potrafila zdradzic

dokladnie taki czyn tylko swiadczy jaki jest naprawde gnojek

Gość do =ja=
nie pisz takich glupot, a co sadzisz ze zdrada w gumce jest mniejsza??? smieszna jestes

Gość mizerda
skoro raz zdradził to juz taki typ faceta... ciesz sie że juz z nim nie jesteś. ja ze swoim jestem 8 lat i nie myśli nawet o innych

Gość sweetEvil
nawet tak nie zartuj kolego:> a myslisz ze jak raz zdradzi i zda sobie sprawe z tego ze moglby cie stracic i obieca ze nigdy sie to nie powtorzy to tak bedzie? czy wiecej sie to nie powtorzy??

Gość ciezko jest
ja po prostu czuje sie oszukana..szkoda mi tych chwil razem, ale wiem ze nie kocham jego..tylko kocham go takim jaki byl kiedys..teraz juz we mnie cos peklo i nie moglabym z nim byc..on nas zabil, ale ma co chcial. oby kiedys gorzko zaplakal nad swoja glupota