Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hot Chic

Boję się..czy mogę zadzwonić na policję???

Polecane posty

Od jakiś dwóch tygodni na weekend tj w każdy piątek,sobotę i niedziele o tej porze koło mojego domu łazi jakiś facet.Mieszkam w domku i normalnie zaczynam się bać... Chodzi z jakąś reklamówką, obserwuje dom,wchodzi na podwórko i pije tam jakąś flachę.Jest nawet ładnie ubrany ale chyba widzi,że wchodzi przez furtkę do czyjegoś ogrodu!!!! Nie wiem,czy tylko przychodzi się napić,czy coś kombinuje.Boje się nawet wyjsc z psem na dwór.Mogę w tej sprawie zadzwonic po policje lub straz niech go wylegitymuja???

Mysle, ze mozesz ale nie jestem pewna czy oni na pewno na to zareaguja... Roznie to bywa

Gość jajajajabnhhgftrfyjvjbn l mlk
ja bym zadzwoniła na policję w momencie gdyby się zjawił

Gość a po co Ci wiedzieć
No jak najbardziej możesz.A jeżeli nie zareagują to rano idź na komisariat i zgłoś to.

Gość majsterklepka w spódnicy
mruczuś >>🖐️

normalnie mam juz wrazenie,ze chce okrasc np garaz czy cos.Boje sie ze wlezie poxniej do chaty...

Gość atata rata
nie mozesz zamknąć furtki? albo psem poszczuc? z tego co wiem.. jezeli narusza Twój teren prywatny.. to jezeli psem poszczujesz nic Ci z tego tytułu nie grozi

Gość atata rata
załuż alarm.. zamknij ogród! on nie ma prawa! policja policja... ale niech do jasnej cholery nikt nie narusza Twojego mienia prywatnego! czujesz sie z tego powodu zagrozona.. a to juz podstawa do wszczecia sprawy np. i zgłoszenia na policje przedewszystkim

Gość oczywiscie ze dzwon
i nawet sie nie zastanawiaj :) po to sa z mojego dosiwadczenia wynika ze lepiej zadzwonic kilka razy "niepotrzebnie" niz raz nie zadzwonic kiedy sie powinno...