Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inusia1991

Do wakacji stajemy sie piekne!!

Polecane posty

czuje się strasznie \"zanieczyszczona\" :O tak sobie myślę , żeby 1 dzień głodować ale nie wiem czy mi się uda :( wytrzymać ... trzymajcie za mnie kciuki :P

zjadłam 2 rano :O pozniej sie zwazyłam a na wadze !!!!!!! 53kg ponad 10 godz nic nie jadłam .. jezdziłam 2 godziny na rowerze ;] i ogólnie jestem stranie wściekła !!!!!!!!!!!!!

pieknie:)GRATULUJE JA OSTATBIO JEM TAK DUZO ZE JHEST MI AZ NIEDOBRZE OD PONIEDZIALKU SIE ODCHUDZAM I TO BEDE JESC MAX 500KCAL DZIENNIE BO MI DORBZE BARDZO BYLO JAK TAK JADLAM A NIE TAK JAK TERAZ:)) MUSZE SIE POWSTRZYMAC BO OD JEDZENIA AZ ZLE SIE CZUJE 2000KCAL TO ZA DUZO POZDAWAIAM BUZIAKi:*

ja sie zglaszam, w sumie nie mam sie czym pochwalic... ale informuje ze jeszcze zyje i ze jestem :P jeste mi troche smutyno tak jakos... :( poza tym musze isc odkurzac (nie znosze tego) poza tym powinnam dzis dostac okres A GO NIE MA w ogole buuu :(

:) witam ! kolejny dzień bez słodyczy :) własnie spaliłam ok 550 kcal na rowerku godzine pedałowałam oj dzisiaj strasznie mnie kusiło :P ciasto , grzeski ale nie poddałam sie :) taki mój los całkowita rezygnacja z batoników podobnie jak w diecie SB przez 2 tygodnie nie bede spozywała cukrów a pózniej stopniowo bede dokładała jogurty , otreby , płatki owsiane i za jakis miesiac pieczywo razowe ,pełnoziarniste ... :) aaa i dostałam wiadomosc od nivea :D dostane ten żel

a do mnie nivea nie napisala :(:( i zapisalam sie jeszcze gdzies tam i mieli sie odezwiac i tez nic... a buuu :( glodna jestem :/ i ja tez chce rowerek :[

może ;) te twoje 10 osób zarejestrowało się później ? na pewno tez dostaniesz :D dietkowo świetnie :P jestem już po 3 posiłkach bo wcześnie wstałam teraz po 17 zjem kolacje i rowerek po 18 :) nie mam ochoty na słodycze :) i oby tak zostało ! :P 2 dzień bez węglowodanów :) chyba sobie zapisze to w stopce , żeby nie pomylić się w obliczeniach :P

Własnie skończyłam jezdzić :) 64min .. .611kcal ;) 40km przejechałam ... kolacje zjadłam ok 17 .. :) bez weglowodanów weekend bez słodyczy :D ... :) ide teraz kompu kompu :P .... czarownica_agata < tuli > jutro bedzie lepiej :) nie poddawaj sie ..!

hehe :) dzieki .... wlaanie pisalam pisac pace z ekonomiki (niech mi to ktos qrna wyjasni, jak to jest, ze czlowiek ma tydzien czzasu i zabiera sie w niedziele wieczorem za to?? ) ... no i ide spac :) branoc :P

:) wstałam o 10 40 ! :P o 11 zrobiłam sobie jajecznice z 2 jajek na 2plasterach szynki + 2 plasterki serka topionego .. 14 20 teraz jem serek wiejski :) z 3 tabletkami słodzika :P hmm mysle ,ze jedna by wystarczyła strasznie słodkie ! a tylko 3kcal maja 3 tabsy słodzika :D ... no i o 17 zjem mały kawałek mięsa ..i troche jogurtu naturalnego z kiszonym ogórasem :D ..

ja zaobserwowałam , ze kiedy jem same węglowodany i ogólnie źle mam skąpe @ i dostaje szybciej niż powinnam ;] ... a kiedy jem zdrowe tłuszcze to @ jest regularny ..bardziej bolesny ale normalny ! ... :) zjadłam kilka łyżek serka wiejskiego i czuje się taka objedzona !!! więcej w siebie nie wcisnę chociaż smakuje bardzo dobrze ! :)

troche zgrzeszyłam .. bo zjadłam pomarancze i 5 rodzynek z 1/2 serka wiejskiego a przed 19 troszke mieska i ogórek z jogurtem naturalnym chodze spać po 1 .. przed 2 czasmi po takze moge o 19 zjesc kolacje :)

bosz... nie wyobrazaam sobie, ze miala bym chodzic spac o 2 i jesc ostatni posilek o 19... zjadla bym krzeslo na ktorym bym siedziala :/ podlamalam sie troche... chcialam sobie kupic spodnie dzis... wzielam \'swoj\' rozmiar.,.. i sie nie zmiescilam :(:( chce mi sie ryczec.,.. to jest \'namacalny\' dowod na to jak przytylam :(:(:( smutno mi dzis zjadlam : 9.30: 2 kanapki z salata twarozkiem , zoltym serem i kielkami, herbata 13.30:2 kanapki z zoltym serem, salata i kielkami, goraca czekolada z automatu 17.30 : 1/2 taleza zupy kalafiorowej 18: dwa taleze makaronu z sosem pominodowym 19: anatol z mlekiem 20.30:herbata... mam dola :(

w wakacje bywało ze siedziałam do 3-4 :O na kurniku i gg .. Jeszcze 3,5 roku temu ważyłam 63kg! eh miałam problemy z kupowaniem ciuchów ... to było straszne ... :( ... marze o ładnej figurze ale to chyba nie jest mi dane :( ... a te kanapki to na normalnym chlebie ? ;) nie zjadłas dzisiaj dużo ...

nie, pelnoziarnistym... wole taki. tzn zwykly lubie jak jest swierzutki... najlepirj jeszcze cieply... ale taki calodniowy, albo wczorajszy to wole taki z ziarnami, albo razowca :) przy twojej determinacji, wszystko jest mozliwe :):) dzis zjadlam : 10: platki nestle fitness z owocami z mlekiem 12: 2 kanapki z serem i salata 17: 2 taleze makaronu z sosem pomidorowym (ojciec na mnie najrzyczal ze mam nie zostawiac jednej porcji w garnku i resztki makaronu, to co mialam zrobic?? :P ) , kawa od 17.30 - pieklam kokosanki.... zaajelo mi to 2.5 h :/ no i troche ich zjadlam ... tzn z taleza to 2... ale jak je probowalam zdrapac z folii na ktorej je pieklam ... tzn najpierw folie z blaszki a pozniej jescze ciastka z tej folii :P , to troche ich mi sie porozpadalo... to je zjadlam :) ale nie bylo tak zle... tak mysle.. od wczoraj wieczorem romansuje z Harrym :) 6 czesc chyba.. wczoraj bylam w bibliotece i sobie wyporzyczylam... ehhh... ide czytac buziak 👄

:) dietkowo lepiej niz wczoraj:) sniadanie .. kawałkek kiełbaski na wrzuciłam na patelnie .. bez dodatku oleju .. i jedno rozbite jajko mniam mniam :P + plaster serka topionego ..kawka ze smietanką obiad .. gotowane miesko + ogórek kiszony z jogurtem naturalnym jabłko kilka plastrów szynki kilka plastrów ogórka swiezego kilka plastrów ogórka kiszonego i trójkacik serka :P łykam dodatkowo witaminki :) rowerek ..tradycyjnie godzina po 19 :) 551kcal spalone 36km przejechałam