Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollllaaaaa

mam 17 lat i jestem z facetem 34 letnim

Polecane posty

Gość ollllaaaaa

to mój były nauczyciel muzyki w gimnazjum.Mama zła tata tez a ja zakochana po uszy.Myslicie ze taroznica wieku dyskwfikuje nas?

Gość niestety niestteyyy
Myślę, że on się dobrze bawi - świeże 17-letnie mięsko to jest to. Nie dziwi mnie, że Twoi rodzice są źli.

Gość będziesz tańczyła jak ci zagra
.... taka prawda, podupczy i zostawi ;] ... uważaj

Gość ollllaaaaa
ale 34 letni facet przeciez nie jest jeszcze stary nie sadze by leciał na mój wiek bo nie jest brzydki i bez problemu znalazłby sobie jakąś 20 latke

Gość .... ..
huhu, będziesz tańczyła jak ci zagra - święte słowa. no ale co tam, koles się zabawi, a jej się będzie wydawało, ze jest "dorosła". do czasu.... :P

ale wy już współżyjecie ze sobą ?

Gość ollllaaaaa
gdyby tylkoo chciał czulismy do siebie coś już od 2 lat ale zacząl sie ze mna spotykać dopiero jak ukończyłam szkołe

Gość marna prowokacja_

Gość koleś taki
czyli widać jaka jesteś jebnięta.To wszystko - chuj ci wdupę.

Gość ollllaaaaa
takod niedawna i wcale jakoś specjalnie nie nalegał

Gość ollllaaaaa
jestem już prawie pałnoletnia nie mam w końcu 14 lat zawsze podbali mi się starsi mężczyzni aha i facet nie ma żony ani nic ztych rzeczy

Gość niestety niestetyyy
Dziewczyna 17 i facet 34 sa na ZUPELNIE INNYM poziomie rozwoju. Jedyne co moze mu sie podobac to cialko. Bo przeciez nie wyrobienie, obycie, wyksztalcenie, zaradnosc, samodzielnosc itd.

Gość .... ..
ojjjjjj, aleś ty głupia. co za różnica 17 czy 20? i to, i to jeszcze siano ma we łbie - jakby poważnie myślał o związku to by szukał KOBIETY w wieku 25, 26 i wiecej. takie "świeże mięsko" to dobre do zabawy :P a tak w ogóle to nie jesteś czasem "kopią zapasową"? bo moze gdzies tam jest zona/dziewczyna, moze dziecko.............. a ty jesteś kolejną małolatą do zabawy.

Gość 32323
tak tak.. skoro 34 facet tak jak ty stwierdzilas nie jest dla ciebie za stary i molgby miec 20latki to dlaczego wybral akurat ciebie? jestes mloda zapewne niedojrzala i moge sie zalozyc ze nawet dobrze laski robic nie umiesz... a poza tym to wydaje mi sie ze ten facet moglby byc twoim ojcem.. jest dwa razy starszy od ciebie.. jak myslisz ze bedziecie ze soba dlugo to grubo sie mylisz:D

nie no z jednej strony to luuzik xD ... jak bogadty to wiesz :D chybanie musze tłumaczyc:D ale ze współrzyciem bym poczekała do ślubu, jemu mniejwięcej cyknie czterdziecha xD .. i jak cię zobaczy to jebnie na zawał i majątek przechodzi na koncioo :D ...

Gość ollllaaaaa
zaczeło się tak że spedzalismy razem dużo czasu jako nauczyciel uczeń słuchaliśmy podobnej muzyki mieliśmy podobne zainteresowania,podobne poczucie humoru lubilismy spędzac razem czas.Czy to nie możliwe by mimio tego wieku on może mnie naprawdę kochać co w tym takiego nieprawdopodobnego?

Gość magda 25
to wiesz ze moze zostac posodzony o pedofilie ??? bo jestes nie pelnoletnia wiec uwazajcie jak nie chcesz zeby on mial problemy.

Gość ollllaaaaa
jaki majątek?nauczyciel muzyki w gimnazjum??

ha! jakie niedokształcone ludzie.. jakby kto nie wiedział to ludzie posądzani o pedofilię są z dziewczynkami do 16 roku życia, nie do pełnoletności taka zmyyłka xD... dopiero giretych ma takie cośwprowadzić że nawet jeżeli 17stolatka z 18stolatkiem będą sięcałować na ulicy on może wylądować w sądzie.. alt to tylko nasz GIERCIO xD

lepiej opowiedz coś o szybkich numerkach w szkole na przerwie obiadowej :D:D:D hehehehe

Gość dla mnieee jestess
małą dziwką!srry ale takie jest moje zdanie

Gość magda 25
ja pierdziele powiedz jak to wogole moglo sie stac ???? pierw kontakt wrokowy z lawki szkolnej ? dwa lata temu milas 15 a no 34 !!! dzeiwczyno z tym kolesiem jest cos nie tak a sak wiesz ze on innych uczennic nie podrywa?? zabezpieczaj sie chociaz bo ani sie nie obrucisz to bedziesz w ciazy lub z aidsem !!to jest podejzewam twoj pierszy facet a on ??? napewno na studiach nie byl ksiedzem uwazaj!!!!

Gość olllaaaaaa
poc o ja sie was w ogóle pytałam wszystko sprowadzacie do seksu!

Gość niestety niestetyyy
Wow, sluchaliscie razem muzyki. Niestety nie na tym zwiazek i wspolne zycie polegaja...

oo magdzia 25 nie wiedziałam, że na 34 wiek już sięzatrzyuje ;] :D:D

Gość magda 25
sorry pomylilam sie dwa lata temu mial 32:) no moze tak jest jak piszez ze do 16 roku zycia za dupe ci sie biora !!

Gość olllaaaaaa
innych uczennic nie podrywa tego jestem pewna bo obserwowałam go 3 lata i wiem że tymi względami dażył tylko mnie i nie od pierwszego wejrzenia tylko od czasu gdy zaczeliśmy się poznawać.Przygotowywwał mnie do konkursów śpiewu dlatego spedzaliśmy dużo czasu razem i wtedy zaczeło rodzić sie uczucie

magda25 :P dlatego jąrodzice tak leją bo wiedzą że ona ma nad nimi przewage bo co będzie chciałato zrobi :D:D:D i nie mogą go posłać do sądu :D:D.. hehe fak faktem mąrdrzy starzy .. :P ale żeby tak lać odrazu :P

Gość magda 25
sluchajcie i tak jej nie przegadamy ! i tak zrobi co zechce ...