Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość un lys

test zdan niedokoczonych

Polecane posty

Gość un lys

jestem jak.... boje sie...... pragne.... powiem Ci.... lubie....

JESTEM JAK bomba...nie wiadomo kiedy wybuchnę BOJE SIE zaufac PRAGNE zapomniec POWIEM CI ze jestes niczym LUBIE siebie

Gość un lys
szwedzki kucharzu dziekuje za wpis

jestem jak mala lodka co plynie pod prad boje sie starosci i niedoleznosci pragne ciepla i zrozumienia powiem Ci jaki jest moj ulubiony kolor lubie fioletowy kolor i galaretke w czekoladzie milego weekendu pa

Gość un lys
dzieki :) pa

Gość moja kolej
jestem jak....marzenie boje sie......grzechu pragne....pewności powiem Ci....wszystko jak zaufam lubie....siebie

Gość un lys
ach ok :) jestem jak wiatr boje sie zlych ludzi pragne szczescia powiem Ci: badz soba lubie siebie

jestem jak wariatka boje sie w nocy, straszliwie pragne tylko Jego powiem Ci \"tak\", ale zaraz potem \"i odwalcie się wreszcie ode mnie\" lubie spokój

jestem jak wędrowiec, którego hołubi świat, jednak wszędzie jest obcym boje się zobowiązań pragnę spokoju powiem Ci \"witaj\" i \"żegnaj\" lubię perspektywę i moje zwierzęta

Gość xenofobia
jestem jak....maruda ze "Smurfow" boje sie......samotnosci, starosci, krytyki, odrzucenia, tak naprawde wszystkiego i wszysktich pragne....milosci, ciepla, czulosci powiem Ci...., ze zycie jest przewrotne lubie....sarkazm, czarny humor

jestem jak...wielu innych boję się...porażki pragnę...świętego spokoju powiem Ci...a i tak nie zrozumiesz lubię...nie mieć czasu na myślenie

jestem jak.... wiatr boje sie...... ciemnosci pragne.... ciebie powiem Ci....sekret lubie....marzyc

jestem jak jestem boję sie bać pragnę pragnąć powiem ci...albo niee.. lubię samotność

Gość mikulinda
jestem egoistka boje sie burzy pragne byc szczesliwa powiem czesc Wam lubie byc sama w domu

Gość melancholinja
jestem jak....wiersz ktorego nikt nie potrafi zinterpretowac boje sie......ze nigdy nie znajde pawdziwej milosci pragne....abym co dzien stawalam sie lepszym czlowiekiem powiem Ci....ze kazdy ma w sobie cos pieknego i trzeba to w innych znalesc i doceniac:) lubie....sluchac odglosow burzy i ogladac pioruny

Gość nr 237
jestem jak najbardziej trzeźwy boję się sesji pragnę koleżankę z roku powiem Ci dobranoc lubię życie

Gość stary wyga forum
jestem jak człowiek boję się straty ukochanej osoby pragnę spełnienienia marzeń powiem Ci że kocham życie lubie widzieć uśmiech drugiej osoby

Gość ffffffffffgggggggrr
jestem jak.... myszoskoczek-pojawiam sie i znikam. boje sie...... odrzucenia przez Niego. pragne.... Jego. powiem Ci.... że Cię kocham. lubie.... Go.

Gość paszczura
jestem jak kot boje sie lekarzy pragne być wolna powiem Ci to , co bedę uwazała za stosowne lubie slońce i śmiech