Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kisssaa

Gdy mąż dyrektor idzie z kochanką na studniówkę???

Polecane posty

Gość taka jedna ala
Nie dość, że stary to w dodatku głupi. Z twojej wypowiedzi wypływa totalne dno w każdej postaci, jesteś bardzo płytkim czlowiekiem i chyba miałeś nieudane życie. Poza tym bije z ciebie szowinizm.

Gość ale macie zabawę
stary głupi i widać że pantoflarz, który pewnie przy żonie nie piśnie ale do przyklaskiwania rozmaitym szujom energii mu starcza. Jak czytam takich przewrotnych staruchów jestem za eutanazją :P

Gość taka jedna ala
A ja powiem więcej, jestem za abocją, bo swiat przecież nie zyskał.

Gość on ma rację

Gość starszawy
taka jedna ala---> i inne bardzo proszę o wykazanie się kultura. Nikogo nie obrażałem. Tylko kulturalna dyskusja ma sens. Z prymitywami nie rozmawiam

Gość taka jedna ala
starszawy idź się leczyć, bo coś z główką u ciebie nie tak. Wymagasz kultury a sam jesteś zwykłym chamidłem.

Gość konkubina 34
do starszawy: Nie dyskutuj z idiotą. bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem

Gość labo
zycze wam wiary.. nie probuje nikogo przekonwertowac, nie mam tu ma mysli wiary w boga.. wierzcie w co chcecie - w sile pieniadza, w milosc, w to, ze swiat jest naprawde do d**y a wasze zycie bez sensu.. po prostu wierzcie w cos, cokolwiek.. i trzymajcie polemike na poziomie, bez wyzwisk, wycieczek osobistych i lekcewazacego stosunku do innych.. typu "wystarczy być myślącym człowiekiem" albo "rzesza tych co chodza do kosciola co niedziele i mysla ze przez to pojda do nieba". troche kultury, nie musicie siebie lubic, ale nie badzcie chamscy.

Gość rupupupuru
czy autorka tematu nie uczy przypadkiem religii??

Gość Kissaaa
Nie, nie uczę religii, chociaż to zapewne jest bardzo piękny przedmiot.

Gość zgadzam sie ze starszawym
śmiec mamy to dramat(wiem,bo przezyłam),ale nie zwalnia z zachowywania sie z godnoscią w kazdej sytuacji. Co innego życie osobiste a co innego praca zawodowa, jeszcze tak specyficzna. Kazdy ma jakies problemy, ale nie wszedzie jest miejsce,zeby je uzewnetrzniac.