Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloooczek

zazdrosc o przyjaciolke chlopaka pomozzzcie powiedzial ze...

Polecane posty

Gość mloooczek

a wiec mojchlopak ma od pol roku nowa przyjaciolke wlasnie powiedzial mi ze kocha ja jak siostre podkreslil siostre i mam nie byc zazdrosna a ja nie potrafie ;/ nie poznalam jej choc proponowal mi zebysmy sie zakumplowaly ale jakos narazie nie mam ochoty choc mielismy powazny kryzys pisalam z nia i musze przyznac ze mi pomogla w pewnym sensie powiedzcie czy wsi faceci tez maja takie swoje przyjaciolki??

Gość nie ma mowy
!!!!

Gość do mloooczka
nie ma przyjazni miedzy k i m.

Gość mloooczek
o boze naprawde?? ona do mnie pisala ze ma 4 lata chlopaka a z moim facetem laczy ich tylko przyjazn i nic wiecej ;/

Gość mloooczek
nie zawze bylo miedzy nami dobrze ale wiem ze on mnie kocha byly takie sytuacje ze udowodnil to wystarczajaco no ale... :( to mnie pocieszyliscie

Gość mloooczek
up up a moze jednak sa jakies dziewczyny lub faceci hmm??

Gość __aneyka
Sluchaj...wszystko jest ok dopoki nie spedza z nia czasu Twoim kosztem. Ja na Twoim miejscu bym sprobowala sie z nia zakumplowac, spotykalibyscie sie wtedy wszyscy razem, byloby Ci latwiej. Nie pozostaje Ci nic innego jak mu zaufac i nie robic z tego powodu zlosliwosci. A moze Ty znajdz sobie jakiegos fajnego chlopaka, ktorego pokochasz jak brata ;) ciekawe co on wtedy na to

Gość ona w sieci
Ja od jakiś 6lat przyjażnię się z 3 facetami (i jedną dziewczyną) - zawsze możmy na siebie liczyć ale to tylko przyjażń-wszyscy jesteśmy w związkach-choć przyznam,że jedna dziewczyna mojego przyjaciela i żona drugiego były na początku o mnie zazdrosne-o takie wypady do pubu bez nich itp. Ale teraz dobrze się znamy i nawet się lubimy. Ja wiem o niektórych prawach o których one nie mają pojęcia, ale doradzam ich facetom jak sytuacja w chwilach kryzysowych może wyglądać ze strony dziewczyn-chodzę z nimi po prezenty itd.

Gość Z doświadczeniaa
Uważam iz kikla razy powinnaś się spotkać razem z nimi i zobaczyć jak sie zachowują i jak na siebie patrzą. Ja kiedyś też wierzyłam że między M a K moze być tylko przyjaźń ale jak Mężczyzna i Kobieta widzą że mogą ze soba cudownie godzinami rozmawiać maja wspólne tematy i zainteresowania to wkracza chemia. Ilekroć miałam (a tez miałam tak zwanego "braciszka"), przyjaciela okazywało się po penym czasie że taki niby przyjaciel chce wiecej, to samo było z moim mężem, mimo iz uważał ze miedzy K a M nie moze być tylko "przyjaźń" to jak sie poznalismy( kiedyś kiedyś czyli dawno temu), miał niby przyjaciółkę, kiedy zaczeła go wyciągać do pubów gdy mnie nie było i zaczeła robić świnstwa sam zerwał tą znajomosć.

Gość najlepsza przyjażn
to z facetem - gejem.

Gość mloooczek
hmm dzieki wielkie sprobuje sie z nia zakumplowac ale czuje sie tak dziwnie, ona twierdzi ze swojego faceta by nigdy nie oszukala mielam z moim facetem taki kryzys ze o malo co nie zerwalismy ona mi pisala ze on mnie bardzo kocha itd no wiecie ale ja nie umiem zaufac ludziom naprawde :(

Gość __aneyka
Sprobuj sie nauczyc ufac. Moze pomysl sobie tak...ze najwyzej jak Cie zdradzi to okaze sie co z niego jest za czlowiek, lepiej teraz niz za 10 lat.Moim zdaniem jesli ktos chce to okazja zawsze sie znajdzie, a jesli nie chce to chocby nie wiadomo jak sie inne dziewczyny staraly i krecily wokol niego to sie nie da. Wiem ze sie boisz ale sprobuj bardziej wyluzowac.

Gość klaudyna99+
a widzialas ja juz kiedys?

Gość ona w sieci
Mnie tylko niepokoiło by to że to nowa ooba w jego środowisku-piszesz,że tylko pół roku i jest dla niego taka ważna- myślę,że u mnie o tyle inaczaj to wygląda,że my się przyjażniliśmy zanim oni poznali swoje dziewczyny-też nie raz słyszę że jestem dla nich jak siostra ale 0,5roku a przyjażnie od6do10lat jak moje to jest różnica... Według mnie najlepiej jak ją poznasz... Ja teraz mam super kontakt z ich kobietama.

Gość mloooczek
no wlasnie widzicie nasza syt wygladala tak, ja nie potrafilam sie otworzyc przed nim do konca bywalam zlosliwa-ale to juz przeszlosc on twierdz ze bardzpo mnie kocha i wogole i twierdzi ze przez ta cala sytuacjje zaczal sie z nia przyjaznic i bardzo dobrze sie dogadauja, tak problem w tym ze ja widzialam i jest ladna... on chce bym sie z nia zaprzyjaznila zeby nie bylo ale ja nie potrafie ufac zycie mnie troche oswiadczylo i z doswiadczenia tez wiem ze zawsze taka przyjazn konczy sie zakochanie 1 strony tez tak kiedys mialam ;/ :( ale z 2 strony mnie moge mu zabronic zmieniam sie kiedys bylam strasznie zazdrosna ucze sie z tym walczyc :(