Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madzia_Młoda

Ehhh jak mam to rozumieć...??

Polecane posty

A więc tak: ostatnio puściłam bita mojemu eks, on odpowiedział na niego smsem\"hej.co słychać?\", no to mu odpisałam, że spoko itp....pisaliśmy razem do później nocy, następnego dnia było to samo, on pierwszy do mnie napisał, a ja mu odp.też długo pisaliśmy, jest tak codziennie, pisze do mnie kochanie, słonko, myszko itp.ehh co ja mam o tym wszystkim myśleć?? wszystko byłoby może OK gdyby nie fakt, że on ma dziewczynę...jak myślicie robi sobie ze mnie jaja? :(

Gość hmmmmmmmmmmmm
a jak długo nie jesteście już razem ??? i czy to nastolatek czy raczej facet dojrzały ???

Gość KOTUŚ**ka
Moze nie jaja , ale fwceci czesto tak pisza , na twojim miejscu bym nie robila sobie nadzieji bo jak ona sie dowie to napewno on skonczy wysylac do ciebie smey. Niestety faceci potrafia tak pisac ale tylko do mometu gdy jego kobieta o ty nie wie . Pozdrowionka i powodzenia.

Razem nie jesteśmy już ponad 2 lata...on ma 19 lat teraz...wiem wiem staram się nie robić jakichś nadziei...chociaż to ja zerwałam, to teraz tego cholernie żałuję, ale nie chcę wpierniczać się w czyjeś życie(chodzi mi o tą dziewczynę)....:( załamka...

Gość KOTUŚ**ka
Nie wiem ale powinnas , dowiedziec sie od niego czy chce byc z toba czy z nia , jak z nia to niech wiecej nie pisze takich smskow bo ty tylko przez nie ucierpisz i ona jak sie dowie .Wiec niech to no sie zastanowi czego chce.

Gość KOTUŚ**ka
Bo to nie ty ani ona macie cierpiec przez czyjes zagrywki. Takie jest moje zdanie.:):):):):):)

KOTUŚ**ka: masz rację tak powinnam zrobić...będzie ciężko, no ale...myślę, że poradzę sobie z tym...dziękuje:*:)

Gość a jak dlugo byliscie ze soba
?

Gość KOTUŚ**ka
Ja tez mysle ze sobie poradzisz , bede trzymac za ciebie kciouki. :):):):)