Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ślifka

przerwy między zębami

Polecane posty

Witam,mam taki problem,a mianowicie mam przerwy miedzy zebami miedzy jedynkami i dwujkami.Nie mam krzywych zebow ale sa one za szeroko od siebie położone.Czy jest jakas mozliwosc zeby je choc odrobine przysunąc do siebie.Pewnie to bylby aparat na zeby,ale nie chcialabym go nosic przez pewnie conajmniej 2 lata.Czy jest jakis inny sposob????Zapewne oglądalyscie program \"chce byc piekna\" w tv i tak z okropnych zebów robili przepiekne ząbki,wiec rozumiecie o co chodzi.Prosilabym o rozwazenie mojego tematu

Gość dwójkę
to pewnie masz z polskiego :P

Gość jeśli syać cię na
zabiegi jak z tego programu to sobie zrób jakie chcesz... w aparacie z taką wadą musiałabyś pewnie chodzić ok 6 miesięcy, i potem tyle samo w płytce retencyjnej żeby wada nie wróciła na noc, a efekt miałabyś na CAŁE życie, w przeciwieństwie do licówek, które trzeba regulanie wymieniać, ponieważ się zużywają i mogą odbarwiać - koszt zapewne wyższy niz w przypadku aparatu poza tym - tego typu programy robi się kilka miesięcy - i naprawdę bardzo często bohaterki przez ten czas (do nagrania końcowego odcinka) noszą właśnie takie zdejmowane płytki prostujące zęby, potem wybielanie i wygląda extra - ot, magia telewizji... nic nie robi się w pięć minut...