Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nessaja

Jak pozbyc sie nadmiaru skory??

Polecane posty

Gość nessaja

Hej, dziewczyny. Przez ostatni czas stosuje rewelacyjna diete, i w niedlugim czasie schudlam juz 7 kg. Mam jednak pytanie do kompetentnych. Czuje, ze z dnia na dzien staje sie coraz lzejsza, i mam mniej kg, ale w miejscach, gdzie schudlam- nie ujedrnia mi sie skora. Np na lydkach. W srodku nie ma juz tego tluszczyku, a mimo wszystko skora nie przylega, tylko trzesie sie jak galareta. ´Wydawalo mi sie zawsze, ze kiedy ktos traci wage, skora sama sie kurczy i dopasowuje. U mnie tak nie ma. Czy to nastapi z czasem? Prosze, pomozcie.

stosujesz kremy ujędrniające? poleca z avony taki zielono -biały :) juz po tygodniu skóra była bardziej spręzysta:)

Gość nessaja
Nie, nie stosuje. Wydaje mi sie, ze kremy to sciema. Czy na nadmiar skory sa jakies cwiczenia?

Gość adsadd
schudłam w ciągu 3 tyg ok 8 kg wiem za szybko... ale mniejsza o to. Moja koleżanka jakiś czas temu schudła ok 10 kg, nie stosowała żadnych kremów, nie wykonywała masażu pod prysznicem, nie ćwiczyła... bo też twierdziła że wszystko to ściema więc po co. Ja ćwiczyłam w trakcie diety (co jest niezwykle ważne) stosowałam kremy, robiłam masaż szorstką gąbką pod prysznicem i co? Moja skóra po odchudzaniu była naprawdę jędrna, gładka, sprężysta. Wykonuje wszystkie te czynności do dziś i skóra jest w bardzo dobrym stanie :) Pozdrawiam i nie wmawiajcie sobie że wszystko to ściema lepiej się przyłożyć Pozdrawiam

Gość nessaja
A jakie kremy stosowalas i stosujesz?

Gość adsadd
stosowałam i stosuję krem Garniera ujędrniający taki zółty :) naprawdę pomaga już po paru zastoswaniach zauważysz różnicę. Co drugi dzień ćwiczę ok godziny, wcześniej ćwiczyłam codziennie. Teraz nie mam za bardzo czasu --> sesja :)

Gość nessaja
PS: a tak w ogole, to bardzo Cie prosze, napisz jak pozbylas sie 8kg w 3 tyg?

Gość adsadd
Dieta amerykańska z małymi grzeszkami :P wiesz co to za dieta czy podać Ci jadłospis?

Gość adsadd
napisz ile masz wzrostu i ile ważysz

Gość nessaja
62kg 1.70 m

Gość adsadd
no ja mam 168 wzrostu ważyłam 60 kg teraz ważę 52 nareszcie :D

Gość nessaja
to zdradz nam swoja cudowna diete!!!

Gość adsadd
8:00 kawa bez cukru 10:00 jajko 12:00 serek topiony (ja jadłam takie trójkąciki) 14:00 jajko 16:00 serek topiony 18:00 200g piersi z kurczaka ugotowanej (bez przypraw) 20:00 kieliszek czerwonego wina lub soku pomidorowego jak już mówiłam miałam małe grzeszki tzn owoce :D jakieś jabłko czy banan raz był baton :) jeśli masz chore nerki nie stosuj tej diety, nadmiar białka źle wpływa na nie dieta jest przesadnie monotonna ale przynosi efekty:D najważniejsze w diecie bardzo ważne jest białko dzięki niemu spala się tłuszcz a nie mięśnie

Gość adolka
ja tez skorzystam codziennie nalezy jesc to samo?? jak dlugo? uprawialas przy tym jakis sport??

Gość adsadd
no tak, pisałam wcześniej, że ćwiczyłam godzinę dziennie. Ćwiczenia są niezwykle ważne przy diecie. inaczej skóra wiotczeje

Gość nessaja
dziekuje! mam nadzieje ze mi rowniez pomoze a jak dlugo mam ja stosowac? az schudne tyle ile chce??

Gość Man with...
nie, nie stosuj jej dłużej niż 2 tyg zbyt dużo w niej białka myślę że przez te 2 tyg z 6 kg schudniesz jeśli będziesz jeszcze do tegho dodatkowo ćwiczyć to na pewno. 56 przy 170cm wzrostu to okokok :) a ile byś chciała ważyć?

Gość adsadd
ja stosowałam ją przez 3 tyg jak już mówiłam z grzeszkami i pozbyłam się tych 6 kg

Gość adsadd
tak jak mówi man witch białko szkodzi

Gość adsadd
pozbyłam się 8 przepraszam za błąd :)

Gość nessaja
55-56kg by mi wystarczylo :)

Gość adsadd
no to idealnie :) ćwicz do tego poszukaj w necie jakiś dobrych ćwiczeń i działaj :D jaki masz typ figury?

Gość nessaja
hmmm a jakie typy w ogole sa? sie nie znam na tym

Gość adsadd
no gruszka - masywne uda szczupła talia ogólnie rzecz biorąc mała góra, duży dół :) jabłko - tłuszcz zbiera Ci się w okolicach brzucha, szczupłe ręcen nogi, natomiast duży brzuch

Gość nessaja
jak juz to tluszcz idzie raczej mi w brzuch niz w rece. a to ma jakies znaczenie?

Gość nessaja
No ja mam 158cm i waze 50. Chce wazyc 46-47kg.

Gość nessaja
Nie podszywaj sie pod moj nick!!!!!!!

Gość mikro makro
ja scinam skóre cążkami do paznokci na palcach troche tylko przeszkadza i krwawi jak mam treningi w klubie i sztanga ma 200 kg ale w wyciskaniu nie boli pozdrawiam mocarnego karola z wawy ma 24 lata wazy 100 kg i cisnie 285

BASEN - pływanie. Nie ma nic lepszego niż woda na ujędrnianie i kształtowanie sylwetki. Tylko oczywiscie po wyjściu jakiś balsamik na ciałko :)