Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joop

Dziewczyny z małym biustem..

Polecane posty

Czy nosicie duze delkolty? Chodzi mi o to czy sie wstydzicie tego... ja mam nistety miseczke A i mam bluzki pod sama szyja :( nie wiem jak sie przelamac ... bo dla mnie tak troche glupio przy malym biuscie miec taki duzy delkolt. Co o tym sadzicie? 🌻

Gość calipka
lubie bluzki pod szyje:P

Gość calipka
latem noszę wykrój koło szyi w kształcie serckalub łezki. Mi pasuje albo tzw koperta:) czasem wcięcie w talii nadaje większej kobiecości niż dekolt;)

Tylko mi tak glupio by bylo zalozyc bluzke np w serek i zeby niczego nie bylo tam widac.... 🌻

Gość asparagus
ja noszę! może nie super dekolty, do pępka ale nie czuję się pokrzywdzona :) mam rozmiar A i jedyne to staram się unikać szpiczastych dekoltów, w trójkąt. Wolę małe niż obwisłe!! :D I wszyscy faceci z jakim się spotykałam/spotykam ( ; ) uwielbiają moje piersi więc po co się zakompleksiać?

do asparagus: dlaczego starasz sie unikac takich delkoltow? a ty jakie nosisz? 🌻

Nieistotne! Kiedy panny wreszcie zrozumieją.. ze mały biust to nie jest wada?! Hm.. moze jakis argument przemawiajacy za malym biustem.. dziewczyna z małym biustem wyglada bardzo młodo! Jak 16letnia nastolatka co podoba sie duzej liczbie facetow :). A dekolcik ma być!. Nie zapominaj, ze chociaz normlanie moze ybc nic nie widac (chociaz nie wiem czemu tak bardoz chcesz z cycami na wierzchu latac).. to przeciez czesto sie schylasz itp. Bluzka opada a facetom to tez sie bardzo podoba :)..

Gość ja mam male b i nosze
dekolty, ale takie bez przesady, z tym ze to ze z reguly sa niewielkie nie zalezy od kompleksow na tle biustu (tych raczej nie mam na szczescie), ale po prostu nie lubie noszenia biustu na wierzchu, tak samo jak brzucha i ner:) nie nosze tylko szpiczastych, poniewaz mam dosyc dluga szyje i wtedy wydaje sie przesadnie dluga, poza tym wszytskie inne ksztaly:)

Gość Madzia122
ja tez mam male (miseczka B/C)ale moj facet je bardzo lubi :P mowi ze male to piekne :) :P ja nosze rozne bluzki wiec chodz w czym sie dobrze czujesz

Gość omg co za problem
B/C to nie są małe piersi, małe jest A! po co takie babki wchodzą na topic dla tych z małymi biustami, żeby się ponabijać i podokuczać... :o

ja mam bardzo małe A i roznie to bywa...jak zakladam cos z dekoltem to zazwyczaj uzywam jeszcze stanika push up, zeby to jakos wygladalo.....;)

Gość też
żle czuje sie w dekoldach :(

a jezeli ktos pisze ze B/C i to jest male...serio ale to bylo chyba po to zeby dokuczyc calej reszcie i jescze ten tekst z chlopakiem...przez to on nie wie co to znaczy male piersi..ale takim gadaniem to dzialasz chyba na swoja niekorzysc.....

A jak z waszymi kostiumami kapielowymi?? macie usztywniane??

ja to bym sie chyba nigdy nie pokazala na plazy w kostiumie :( dlatego zawsze jezdze w gory... 🌻

cos ponad 75 moja roznica to okolo 7 cm..takze bardzo male:( ja uwielbiam morze...tam czlowiek jest w tlumie wiec nie zwracam na to uwagi..ale na basen nie chodze;)

a i kostium usztywniany..jak wiekszosc stanikow..za to w domu wcale nie nosze stanika..nie lubie;)

ile masz wzrostu?? 🌻 ja mam 174 cm i glupio to wyglada :O

Gość z tymi dekoltami
to wcale nie ma znaczenia rozmiar - ja mam 75D- cyce jak donice - dodam że jędrne i ładne, ale i tak nie noszę dekoltów, tylko raczej golfy...nie lubię pokazywać i tyle, źle się z tym czuję:(

okropnie wygladaja jak takie wielkie \"wylaza\" znad miseczki :P

Gość z tymi dekoltami
mi nic nie wyłazi, mam ładny "przedziałek", ale nie lubię go pokazywać bo mimo że jestem dość szczupła przez te cyce czuję sie grubo...

one też ma mały biust i mimo wsystko nosi takie dekolty na jakie ma ochotę :) a mimo wszystko jest śliczna: http://data1.blog.de/blog/e/enterthevoid/img/keira-knightley-01.jpg http://thefilmasylum.com/albums/Keira-Knightley/3_G.jpg http://img79.imageshack.us/img79/2790/0097ib.jpg Rozumiem Was doskonale.. kurcze... długo moim problemem był mały biust... jeszcze przez pierwszą połowę liceum miałam rozmiar A i to było moje utrapienie, największy kompleks i przyczyna dobrowolnego ostracyzmu społecznego... Potem jakoś szybko z A przeszłam na B, teraz jest właściwie bliżej C. Ale do tej pory pamiętam jak czułam się z małym biustem... kiedyś słyszałam tylko uszczypliwe komentarze, teraz zbieram komplementy od facetów. A ciągle jakiś opór i niepewność przy eksponowaniu \"wdzięków\" pozostał... Trzymajcie się 🌻

Gość z tymi dekoltami
jeb, dokładnie, ja ma duży i boleję nad tym:( ale jak chudnę to biust mi wcale nie spada:(