Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joop

Dziewczyny z małym biustem..

Polecane posty

Gość też małe
Mój się moimi piersiątkami zachwyca- tak je nazywa:p Z początku myslałam że tylko tak gada żeby mi było przyjemniej, ale teraz widzę ze udawana obsesja nie moglaby tak długo trwać :) On zdaje się naprawde lubi mały biuścik.

Gość Tez tego nie rozumiem
Jak moza sie malym biustem przejmowac Jak jest jedrny i ladny to tylko pozazdroscic

Gość moniś_1234
ze mna byla podobnie z poczatku myslalam ze moj facet mowi ze podobaja mu sie moje piersi tylko po to zebym nie miala kompleksów, ale on naprawde je lubi. joop-> nawet te bardzo male moga byc atrakcyjne:)

tutaj wcale nie wygladaja jakby miala male:) ja mam 164 i waze nieduzo..przez piersi wydaje sie jeszcze bardziej szczuplejsza...miestety:(..tak to nie mialabym do nich zastrzezen....

dziewczko :P a jakie masz wymiary? i nie masz problemu z odksztalcajacymi sie miseczkami?? 🌻

dzieweczko chyba nie spotkalas mysliweczka?? :P:P 🌻

Witam! Tez mam mniej niz A :) I ogromny problem ze stanikami, ale co tam! Mi sie one podobaja ;)

malae5 a odksztalcaja ci sie?? 🌻 i moze ty chociaz podasz swoje wymiary... ;)

Nie tyle co odksztalcaja, co po prostu czasami odstaja... Mam 70cm pod biustem i 78 w biuscie i troszke malutko ;) Jak jest u Ciebie?

ja mam pod biustem 72 cm a w 81 ;) a jak u Ciebie z kostiumem kapielowym?? 🌻

Szczerze to do zeszlego roku nie byl mi potrzebny :) Mialam ogromny kompleks i nigdzie sie nie pokazywalam w kostiumie, wiec takowego nie posiadalam ;) W zeszlym roku kupilam push up w h&m no i prawie jest dobry :P Przymierzalam miekki staniczek, ale wygladalam calkiem plasko :/ Jaki masz kostium?

Gość rybka12345
joop -> mam identyczne wymiary jak Ty ... a jak u Ciebie ze wzrostem i wagą? ja waze 51kg i mam 172 cm. mysle ze waze o wiele za mało ale nie moge przytyc w zaden sposob.

Ja tez mam tyle wzrostu i tyle waze i tez nie moge przytyc :( Az sie mnie ostatnio gosciu z ksero pytal czy cos jej... Jakby zobaczyl ile jem, to by sie glupio nie pytal ;) U mnie to chyba problem tkwi nie w tym ile jem, ale w tym co jem... Powinnam sie zdrowiej odzywiac :)

rybka12345 juz pisze: 81-64-88 174 cm i 52 kg :) malae5 : ja tez nie mam kostiumu :( rybko12345 a 🌻 ty masz jakis??

Gość rybka12345
z kostiumem to jest zawsze u mnie tragedia ale generalnie sie swojego ciała nie wstydze bo mało jest ludzi idealnych, nie raz mnie dziwi jak niektorzy ludzie ktorzy daleko odbiegają od ideału urody smieją sie z wyglądu innych. w te wakacje miałam push up ale i tak wyglądałam w nim beznadziejnie, a tak to zwykle bikini. ( tez w nim wyglądąłam beznadziejnie) ;) no trudno sie mowi ...

Dziewczyny biegiem do h&m albo na allegro! jezeli dla mnie byl tam kostium to dla Was tez sie znajdzie :)

Dziewczyny a napiszcie jeszcze ile macie lat. =Bo ja mam prawie 23 i chyba mi juz naturalnie nie urosna :/ A i nie wstydzie sie ich :)

ja mam 18 🌻 hmm... nie ma u mnie w poblizu h&m-a :/ a moze w triumphie by sie cos znalalzo?? w jakich sklepach kupujecie w ogole staniki?? 🌻

Gość rybka12345
17 latek. mysle ze gdybym przytyła wyglądałabym inaczej bo wyglądam naprawde chudo. wkurza mnie to wszystko ale Dziewczyny nie ma co dręczyc sie tym na co nie ma wpływu. na panienki w gazetach nie ma co patrzec bo wiadomo ile godzin spędziły z fryzjerem kosmetyczką stylistka itd. ;]

Gość rybka12345
zajzyjcie do keya albo atlantica , tam jest cała masa małych biustonoszy. ja nie mam zadnego problemu z kupieniem. mysle ze jest ich nawet wiecej niz na duze piersi.

kurcze nie mam nigdzie atlantica....;/ hmm ja nie wiem czy sie wstydze, ale czuje dyskomfort jak mam sie przebrac np na w-fie :( 🌻

hmm a stosowalyscie jakies masaze albo preparaty?? bo ja raczej w to nie wierze....🌻

U mnie tez nie ma h&m. Jechalam z najblizsza przyjaciolka ponad 100km, zeby sie dostac do tego sklepu ;) I pomyslec, ze mieszkam w miescie wojewodzkim... Keya ani atlantica u mnie nie ma :/ Trumpha nie polecam. Podobno ma zawyzona rozmiarowke i w sumie sama nawet ot sprawdzilam. Jednak mam z triumpha 2 staniki, ktore sa calkiem calkiem ;) Jesli chcecie to zapraszam na www.wiekszepiersi.phorum.pl tam znajdziecie naturalne metody powiekszania piersi :) Niektoryn pomoglo :)

A i teraz staniki kupuje na allegro. Tam moge dostac nowe staniki z h&m :) Do sklepow po bielizne teraz latam bardzo rzadko, bo mam dosc denerwowania sie i wymyslania wymowek, czemu mi staniczek nie pasuje... Minusem zakupow przez allegro jest to, ze jak tylko zobacze jakis sliczny staniczek w moim rozmiarze to od razu go kupuje ;) Uwielbiam bielizne i nie moge sobie tego odmowic :) Naprawde polecam allegro :)

hmm a moglabys pokazac mi jakies zdjecie albo cos?? bo jak patrzylam na allegro to ie bylo takich fajnych...

hyh chcialam napisac ze jak bedzicie to pusccie mi dzynka ;) :P jak bedzicie to napiszcie ;)