Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sekunda

Skurcz łydki w nocy-co za koszmar!

Polecane posty

Gość sekunda

Tak bolało,ze mialam ochote odgryzc sobie noge. Skad sie takie paskudztwo bierze??? I do teraz mnie łydka boli, nie wiem co z tym zrobic:(

Gość łykaj magnez
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość aniaaa23
jak Ci stanie sie tak znowo to wyprostuj noge i ciagnij sie z calej sily za duzy paluch... powinno pomoc :)

Gość wywiewajka
To moze byc brak magnezu. Uzupelnij go . W aptece dostepne w formie aspargin i magneb6. Warto tez jesc czekolade i pic kakao. Na szybko pomaga pociagniecie palcow u nogi do gory. Mozna reka przyciagnac palce, lub zgiete oprzec o sciane.

Gość sekunda
Magnez, mowicie? To lepiej kupie, bo to cos okropnego. A z tym wyginaniem nogi slyszalam juz, tylko w takim amoku byłam, ze mi wylecialo zupelnie z głowy. No i boje sie, ze bedzie bolało jeszcze bardziej! Ale dzieki za rady🖐️

swiadczy to o niedoborze magnezu i wapnia oraz zakloconej rownowadze elektrolitycznej.ja tak mialam gdy bylam w ciazy ,skurcze co noc,zeby w sciane,masakra.zaczelam lykac magnez z wapniem i pomoglo:))

witam! ja również polecam magnez:-) Pomoże na długo. co do wyginania palucha, to owsze ale to tylko dorażna pomoc. Pozdrawiam

Gość piaaatkaaa
wiem co to za ból :O próbowałam nawet tę rapetę wyprostowa ale to tak boli ze zadnrgo ruchu nie mogłam wykonac ... a kolezanka mi mówiła zebym staneła na palcach to przejdzie :/ chyba ją porąbało

Gość magnez plus potas
bleeeee można się porzygać ale pomaga

Gość sekunda
Dzieki,dzieki. Swoją drogą, ciekawe czemu dopadają one w nocy, kiedy ani sie człowiek nie rusza, ani nic. No chyba ze przez to rozluznienie wlasnie. Albo przez sny;) To by było-rodzaj snów, ktore groża skurczem,hehe.