Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lelooo9876

podklad lirene matujacy

Polecane posty

Gość lelooo9876

jesli ktoras uzywala powiedzcie czy nie ciemnieje na twarzy w ciagu dnia i czy sie nie sciera?? czy odcienie karmel i opalony b sie roznia? dzieki:**

Gość tak te odcienie
bardzo sie od siebie roznia.. ja mam karmelowy.. hmm chociaz nie... capuccino;) polecam...

Gość ghnmgh
wlasnie sie zastanawiam czy go kupic zalezy mi pprzedewszystkim na kryciu zeby sie w maier długo trzymal i matowił kto uzywał powiedzcie jak sie wywiązuje prosze w poniedziałek musze kupic podkład i dalej neiiwem czy lirene city matt czy moze lasting performance z MF czy l'oreal infallible

Gość Lirene City Matt
Używam go już od roku i jestem nim zachwycona! Idealnie dopasowuje się do kolorytu skóry i nie sciera się. Utrzymuje się cały dzień. Nie mam potrzeby poprawiania go w ciągu dnia. Na początku byłam zmartwiona odcieniem (beżowy nr 207), wydawał mi się za ciemny. Ale na twarzy idealnie stapia się ze skórą. Nie tworzy efektu maski. Szczerze go polecam :)

Gość zgadzam sie z
poprzedniczka:)

Gość lelooo9876
ale mi chodzi o ten niebieski ( w tubce ) z niebiskim paskiem ;) tez jest dobry?? chciaz moze sie skusze na city matt,, (nie lubie tych z pompka ;P

Gość Lirene City Matt
A tego to nie wiem :D Znam tylko City Matt, a pompka to rewelacyjna sprawa :D Nabierasz tyle ile jest Ci potrzebne i nie marnujesz podkładu. Wygodne to i komfortowe :D

Gość ojojojoj
mi zalezy na kruci kryje dobrze?? bo zastanawim sie czy kupic go czy mf lasting performance pryszczy neimam czasem male niespodzianki ale mam blizenki i przebarwienia