Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagatka854

bilizna miriale

Polecane posty

Gość gagatka854

czy któraś ma bielizne tej firmy? Warto??

Gość gagatka854
up

Gość xcccxcx
jest OK ale lepiej kupowac sobie w sklepie cos co na pewno nam podpasuje

Gość ja tez bym 222
Raz sie na to nabrałam z Gazety taki folder biel;izna fgajna ale nie dalabym za nia wiecej niż pisało a nastepne przychodziły nie zamawiane bo z tym ze niezobowiazje cie do następnego zakupu to lipa ale wyślą ci a jak już otworzysz paczkę to koniec musisz zapłacić a cena jest za majtki 60 zł wiec sie zastanów !!!

nie radze! chcialam zamówic, ale najpierw mylse ze wpisze sobie w yszukiwarke bo chcialam spr.co to za firma. no i masz....pokazaly mi sie same negatywne opinie!!!!!!!!!!!!!!!!! wpsiz go google hasło Miriale i sama zobaczysz :) daj sobie spokoj. bizlina ladna, ale po co Ci problemy..

Bielizna ładna, ale było sporo innych problemów: - rzeczy zamawianych dodatkowo /biustonosze, stringi/ często brak, w rezultacie otrzymujesz jedynie połowę kompletu. - na trzy wysłane przesyłki dochodzi jedna - być może pracownice Poczty już rozpoznają naklejkę :O - potem przychodzą za to wezwania do uregulowania zapłaty, trzeba składać reklamacje. Zrezygnowałam.

no, właśnie,,,k...urcze blade, zamówiłam, dostałam drapiący sztywny jak decha biustonosz i takież majciory, zapłaciłam, potem przysłali ( nie proszeni) kolejną paczkę - której przyjęcia odmówiłam na poczcie - a teraz WEZWANIE DO ZAPŁAY PRZYSŁALI!!!! Jutro tam zadzwonię.... Nie będę grzeczna.