Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Parma

płukanka do włosów blond

Polecane posty

Gość iwona gdzie takie
analfabetki jak ty pracują?? Chyba w rzeźni! Pisze się "blond" durnoto!

MOŻE JA BLONDI ALE U CIEBIE BRAK KULTURY. A TO ŚWIADCZY, ŻE TO TY PRACUJESZ ZE ŚWINKAMI. HA! HA! MYŚLAŁAM,ŻE TU POWAŻNE KOBIETY PISZĄ, A NIE TAK ZŁOŚLIWE JAK TY.

Gość Kasiunia
ja mam Skandynawski blond :). i używam normlanego szamponu i wcale nie są żółte ;)

Gość chicitilla
hello mam pytanie czy wie ktoś gdzie mogę kupić szampon do włosów blond z firmy Delia z efektem płukanki ???? Kupowałam w drogerii "vica" ale niestety już jest tam nie obecny ........Wiem ze jest jeszcze podobly z JOANNY i z MARION ale pierwszy sprawia ze juz po 1 umyciu wlosy sa miejscami fioletowe a ten drugi jakby nic nie rozjasnial....... POMOCY :((

Gość blądyneczka:)
od wielu wielu lat farbuje sie na blond:P ostatnio jednak kolor nie wyszedł taki jak chciałam, zamiast skandynawskiego blądu lekko żółtawy, na szczescie lekko:P użyłam dziś płukanki deli i juz po jednym razie jest troche lepiej zrobiły mi sie platynowe pasemka:D bardzo uwarzałam żeby nie przesadzić z ilościa tej płukanki, na 2litry wody wlałam 1/3 nakrętki, a może nawet troszke mniej:P byłam bardzo ostrożna po przeczytaniu waszych opini, że włosy zrobiły sie wam fioletowe:P jjednym słowem polecam ten produkt jestem naprawde zadowolona:D

Gość ...;D...
...Dziwewczyny!!! ja mam swietną fryzjerke której całkowicie ufam i szczerze doradzam że na farbowane i rozjaśniane blond włosy w odcieniach typu platyna itd. srebrna płukanka np z rosmana jest bardzo bardzo dobra;D wiem to ponieważ sam wybieram sie na fryzjerstwo i eksperymentuje z włosami.. a ta płukanka jest naprawdę dobra ponieważ likwiduje jakiekolwiek żółte refleksy;D

Gość Modelka91
są fioletowe płukanki do włosów...i sie bierze 3-4 krople na 1 szklanke wody i sie lee tym włosy,czynność mozna powtórzyc tylko tona mokre włsy,najlepiej zaraz po umyciu...jesli polejecie to na mokre włosy to moze wam sie wydawac ze sa fioletowe ale NIE,gdy je wysuszycie to bedziecie miały ładny jaśniutki,srebrny blond...tylko tej płukanki sie nie spłukuje wodą oczywiscie...i trzeba potrzymac ze 2 minutki i dobrze wytrzec...i juz... wiem bo moja siostra jest fryzerka i ja chodze do niej do salonu zeby mi tak zrobiła i tez mam takie srebrzyste włosy...;) tylko ze ta płukanka co ona ma w salonie to jest oczywiscie dla profesionalnych salonów to jest chyba z firmy Ducastel ale nie jestem pewna;) ale wystarczy zwykła z kosmetycznego...

Gość gość
Nie wiem co wy widzicie w tych płukankach, takie płukanki robiło się 20 lat temu. Włosy po nich są nienaturalne, mają albo żółty, albo fioletowy, albo siwy odcień. Moja znajoma robi tą z Rossmana, wygląda fatalnie. Wygląda jak pięćdziesieciolatka, która w tandetnym salonie farbowała sobie włosy.

Gość gość
polecam różową płukankę Cameleo :) 12 zł za 2 sztuki na chemiakosmetyki.eu