Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

przeniesienie

jakiej firmy bielizne nosicie pytanie do kobiet??

Polecane posty

[20.01] 21:59 agatussssssss I czy kiedykolwiek mia艂yscie bielizne firmy miriale?? [20.01] 21:59 bosa noga gucci [20.01] 22:00 zdegusowana Tryumph [20.01] 22:02 jkhgfy akurat,wszystkie nosz膮 bielizn臋 kupion膮 na bazarku,ja rownie偶 i si臋 tego nie wstydz臋,wimieniam bielizn臋 co jaki艣 czas wi臋c szkoda by mi bylo kasy na takie drogie cuda. Nie wstydze sie tego [20.01] 22:04 a ja mam teraz Konrada na sobie [20.01] 22:04 katiiiii ale triumph wcale nie jest juz taki drogi [20.01] 22:04 szame kocham bielizne tej firmy, choc z roku na rok jest coraz drozsza, niestety no ale i tak tansza niz triumph a moim zdaniem ladniejsza i wygodniejsza [20.01] 22:04 lumpeksiara E nie my艣l,偶e jeste艣 lepsza jkhhgfy, ja mam lumpeks nosz臋 same rarytasy [20.01] 22:04 agatussssssss ytam sie bo na stronie miriale jest komplet za 19,90 (niby kosztuje 137,7 z艂) wiec sie pytam jaka jest ta bielizna ?? [20.01] 22:05 chla艅sko Triumph - z przeceny stanik za 30 z艂 Reserved, majtki Victorias Secret (prezent, sama bym nigdy nie wyda艂a tyle za majty) Tej firmy kt贸r膮 wymieni艂a艣 nie znam. [20.01] 22:06 miriale jak si臋 zastanawiasz czy kupi膰 to sie nie wahaj,mega.nie do zdarcia 艂adne trwa艂e efektowne.POLECAM. [20.01] 22:07 agatussssssss a jak rozmiary?? [20.01] 22:08 szame kocham bielizne slyszalam o tej bieliznie, jest nawet topik o nich ze musisz pozniej co miesiac cos kupowac bo Ci przysylaja do domu bez Twojej zgody [20.01] 22:09 Gatita Lupo amar es darle a una persona el poder de destruirte y confiar en que lo hara. [20.01] 22:09 w og贸le nie nosze [20.01] 22:10 miriale PRZYSY艁AJA ale mozna nie odebrac -ale odbieram bo jest super.20 pln za 2 pary su[per majtek-to nie duzo-a mam pary w kt贸rych chodze od 2 -brak oznakznoszenia!!!!! [20.01] 22:10 niedopytalska nie艣mia艂o pragn臋 zauwa偶y膰, 偶e m臋偶czy藕ni te偶 nosz膮 bielizn臋 - przynajmniej niekt贸rzy [20.01] 22:10 agatussssssss tak?? a niby jest napisane ze musze sie okreslic potem czy chce zostac klijentka w przysz艂o艣ci!! wiec jak?? mo偶esz da膰 namiary na topik?? [20.01] 22:10 miriale aha -mi co kilka miesiecy.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 agatussssssss
no ju偶 mysla艂am ze mi topik wykasowano ;P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalezy...
co w lumpexie rzuca.;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agatussssssss
ok znalza艂am topik o tej firmie i teraz mam mieszane uczucia hmmm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zywicielka
ja tam nie kupuje mirale to jakas straszna 艣ciema sczego艂nie po tym co przeczyta艂am tu na forum. Osobi艣cie bardzo mi odpowiada nasza polska bielizna - kt贸ra przede wszystkim ma 艣wietne wzory i materia艂y - bardzo podoba mi si臋 kolekcja mistique jest elegancka i w moim stylu.

Udost臋pnij ten post

szczerze mowiac to w swojej szafie mam tylko kilka firmowych rzeczy z bielizny... :P ostatnio szuka艂am w sklepie czarnych majtek takich koronkowych damskich \"bokserek\" no i kosztowa艂y ok 30 z艂, i wcale mi sie tak bardzo nie podoba艂y, a kumpela na rynku kupi艂a za 8 z艂 duzo 艂adniejsze :P wiec chyba tez si臋 wybior臋:P nie ma sensu wydawac tyle kasy na cos za co mozna dac 3x mniej na rynku a i tak si臋 nie rozni... :P takie moje zdanie i wydaje mi sie ze 3/4 pa艅 ma chociaz kilka rzeczy z bielizny z rynku ale wstydzi si臋 przyznac :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niebieskooookaaa22
ja mam z ryneczku od babeczki, fajne komplety bielizny czy tez w艂a艣nie boxerki "koronkowe"... tanie i 艂adne.... tylko, nie wiem jak z wytrzyma艂o艣ci膮, bo mi po kilku razach prania robi膮 si臋 jakie艣 "mikrouszkodzenia":P w tych boxerkach(bo w tych kompletach jest wszystko ok)... chcia艂abym kiedy艣 si臋 skusi膯 na takie boxerki z "prawdziwego zdarzenia" za 50z艂 czy cu艣;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oby czysta by艂a
Najwa偶niejsze aby bielizna by艂a CZYSTA .Majteczki zmieniam nawet trzy razy dziennie,biustonosz raz dziennie,czasami bywa ,ze dwa,wiec jakbym chcia艂a nosic bielizne firmowa to zabrak艂oby mi kasy na kupno takiej drogiej bielizny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ej to ty
idz sie leczy膰, bo to obsesja na punkcie czysta. Koniecznie psychologa potrzebujesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oby czysta by艂a
ej to ty to Ty id藕 do psychologa .Nie wiem Kim Ty jestes,ale wspo艂czuj臋 Ci bardzo jezeli uwazasz mnie za jak膮s stukni臋ta osob臋.Czystosc to normlana rzecz.Widocznie Ty masz dwa komplety najdrozszej ,seksi bielizny i nosisz je az zasmierdna i koloreku innego dostana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o sorry
ale od bazarkowej bielizny lepsze jest wszystko... je艣li szkoda ci wyda膰 15 zeta na markowe i dobrej jako艣膰 atlantiki to wsp贸艂czuje. Co to za oszczedno艣c jak kupujesz majtki za grosze i zaraz musisz je wywali膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja nosz臋 r贸偶n膮 bielizn臋
:) Mam staniki i z Triumpha, chociaz jak dla mnie oni maj膮 dziwne rozmiary, bo 70A jest za ma艂e, a 70B takie za du偶e:O WI臋c ju偶 sobie darowa艂am:O Jak by艂am grubsza, to nosia艂m Triumpha;) Teraz tylko 70B z H&M, Cubusa, KappAhla, Atlantica. Zale偶y. A majty mam g艂贸wnie z atlantica, H&M, i reserved. Lubi臋 bawe艂niane i proste:) W takich mi najwygodniej i sa najzdrowsze. I mam majty we wszystkich kollarch i z koronk膮 po艂膮czon膮 z bawe艂n膮, i g艂adkie, i hotpantsy i stringi i figi, i bokserki. Lubi臋 takie mjatki, m贸j ch艂opak te偶 nie narzeka;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mikamika
Ja te偶 mam problemy z triumfem oni maj膮 jakies takie szerokie miseczki, poza tym ostatnio jako艣 nie maj膮 dla mnie wzork贸w. Za to bardzo mi si臋 podoba to co robi atlantic kupi艂am u nich nawet kilka komplet贸w przed 艣wi臋tami, a w szafie mam tego tyle ze nie bede tutaj wypisaywac wypracowania ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶e w szafce
do : o sorry Nie masz racje je艣li chodzi o bielizne z bazaru. I nie obrazaj ludzi bo nie kazdego stac na markowe ciuchy. Moze za kilka lat...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ctrl+alt+del
a ja lubie atlantica:) dobrze sie nosi, nie "szmacieje" szybko. biustonosze, majteczki, topiki koszulki.. only atlantic- i ceny przystepne :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ik_47
chantal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 meheret
triumph??... by艂am kilka razy w sklepie i jak poprosi艂am o 艂adny biustonosz w rozmiarze 70D to zademonstrowano mi gwa艂tochron;/ og贸lnie najcz臋艣ciej uda mi si臋 kupi膰 co艣 w sklepach z w艂oskich firm, niestety moge poma偶yc o kupowaniu bielizny na bazarku a powiem 偶e wcale niebrzydkie fasony tylko miseczki ma艂e. Z ubolewaniem stwierdzam ze w polsce niestety kupi膰 艂adny stanik w cenie ponizej 80 z艂 to tragedia:( a ze mnie nie sta膰 to mam tylko kilka...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 majtki lubi臋 od atlantica
a bardziej "wykwint膮" bielizn臋 kupuj臋 u znajomej - jej rodzice maja firm臋, w kt贸ej szyj膮 bardzo 艂adn膮 bielizn臋, kt贸a potem jedzie w 艣wiat (g艂ownie w艂ochy) i zawsze jak jest jaka艣 nowa kolekcja to sobie co艣 tam wybior臋 za niewielkie pieni膮dze (w ko艅cu producent:) )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 meheret
ja sie na majtkach atlantica przejecha艂am;/ wytrzyma艂y kr贸cej ni偶 takie kt贸re kupi艂oby sie na placu ale moze tylko mia艂am pecha i trafi艂am na jakie艣 wybrakowane sztuki...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ten facet
Ja zawsze nosi艂am staniki z triumpha, ale ostatnio odktry艂am atlantic i tam si臋 zaopatruj臋. 艁adn膮 bielizn臋 ma r贸wniez gatta, niedawno kupi艂am sobie tam komplecik. Wyb贸r fason贸w niewielki, ale du偶o kolor贸w. Nie wiem czy dopiero si臋 rozkr臋caj膮 czy traktuj膮 ten dzia艂 jako mniej istotny. Niestety atlantik wycofa艂 si臋 z produkcji bielizny dla dzieci, a lubi艂am tam kupowa膰 majteczki dla mojego syna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 meheret
Niestety atlantic ma barrrdzo ma艂膮 rozmiar贸wk臋 stanik贸w... czy ktos m贸g艂by poradzi膰 gdzie mo偶na kupi膰 艂adne i niedrogie biustonosze z du偶膮 miseczka i obwodem 70 lub mniej??

Udost臋pnij ten post

wa偶ne, 偶eby byla wygodna ;) Najcz臋艣ciej Atlantic i Reserved (szczeg贸lnie z przecen :P). Z Triumpha mia艂am staniczek i musze powiedziec, ze byl swietny ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arisa Nishiwaki
rynkowe, triumph, H&M, new yorker

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arisa Nishiwaki
i 1 stanik lupo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szame triumph

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem za
LUPO, jak dla mnie, le偶a 艣wietnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wszystkoco popadnie
Reserved,Atlantic,czasem jakie艣"bezfirmowe",gatta,najbardziej lubi臋 Trend Station-maj膮 zabawne, kolorowe, bawe艂niane,wygodne majtki,du偶y wyb贸r wzor贸w i fason贸w,uwielbiam je..a stara ju偶 jestem..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wszystkoco popadnie
a lupo maj膮 rzeczywi艣cie dobre staniki,staniki kupuj臋 za ok. 50 z艂,zwykle jestem zadowolona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Prinzesin
Ja polecam Wszystkim, a zw艂aszcza w艂a艣cicielkom wi臋kszych biust贸w bielizn臋 firmy Gaia. Super jako艣膰 i w艂adne wzory. Polecam r贸wie偶 sklep internetwy www.wyprzeda偶bielizny.pl- maj膮 czesto jakie艣 promocje. Zawsze tam kupuje i jestem bardzo zadowolona!!

Udost臋pnij ten post