Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malusia s

Chciałam dziś zapytać jakie bolerko pasuje do sukni z tafty oraz czy któraś ..cd

Polecane posty

Gość malusia s

z was owe miała do ukni z tafty ?? ?? Jutro podeślę fotkę jaką mam suknię , oraz czy 5 maja będzie pogoda :) :classic_cool: pozdrawiam wiem może nienormalne te pytanka ale szczere :)

Gość malusia s
proszę jesteście ?? pomocy kochane :)

Gość aluscia
wstaw ta sukienkę na www.fotosik.pl to bedzie łatwiej :) podpowiem ci co uwazam :)

Gość mężatka2006
Ja mam do sprzedania śliczne bolerko ze świecącego materiału, chyba z satyny, więc gdybyś była chętna to napisz maila to poślę zdjęcia.

Gość malusia s
DZIŚ WIECZOREM DODAM FOTKI , A MĘŻATKA JAKI MASZ MAIL ?? ;) napisz bo nie wiem na jaki adres mam pisać . pozdrawiam

Gość mężatka2006
napisz na suknia_slubna@o2.pl

Gość mężatka2006
sorry, ale powyższy e mailjest nieaktualny napisz na oktawiia@gazeta.pl

Gość malusia s
czy któraś z was pomoże jakie bolerko pasuje do powyższego linku ?? ;) pozdrawiam czytające

Gość mężatka2006
ja uważam,że moje bolerko by Ci pasowało ale skoro uważasz inaczej... Ja też miałam bolerko z innego materiału niż suknia (organdyna) i było git Tylko nie kupuj z koronki!

Gość malusia s
mężatka2006 ja nie wiem sama jak to będzie wyglądać :( aha masz mój mail możesz podesłać jak pasuje suknia do tego bolerka ?? masz takie zdjęcie ?? prosze - nie wiem co zrobić ;) pozdrawiam i czekam na fotke

Gość malusia s
pliska - powiedzcie jakie bolerko będzie pasowało do tej sukienusi ?? :) czekam na propozycje :)

Gość mężatka2006
niestety nie mam takiego zdjęcia bo to bolerko ubrałam dopiero wieczorem bo w dzień miałam ubrane cieplutkie z piórek, więc niestety

Gość malusia s
z piórek ?? masz foto - chyba owego nie widziałam jeszcze :P podeślij fotke - możesz na mail ;) p.s już je sprzedałaś ??

Gość mężatka2006
niestety,ale to futerko z piórek strusich nie jest na sprzedaż bo to pamiątka rodzinna...

Gość alu

Gość malusia s
alu jejku dziękuje że w ogóle się ktoś pofatygował :D 🌼 Ale ładne te bolerka i pewnie by pasowały do mojej sukni gdyby nie to że ślub jest 5 MAJA i potrzebuje naprawde jakieś FUTRO lub FUTERKO ;) jak kto woli .... a nie mam pojęcia jaki materał będzie pasował ?? Mężatka :) oki rozumiem :) pozdrawiam

Gość alu
chyba co do futerek to nie masz duzego wyboru w materiałach

Gość malusia s
ale wiesz o co mi cohdzi - jakie będzie pasowało do tego typu sukni ?? ?? ?? :(

Gość alu
czekaj gdzies widziałam takie coś, bardzo fajne, poszukam i wkleje

to tez zalezy kiedy masz slub bo koronkowe pasuje jak najbardziej ale jesli zalezy Ci tylko na tym zeby jes zalozyc do Kosciola to rownie dobrze pasowalaoby delikatne bolerko z tafty z rekawkami tzw skrzydelkami potem mozesz je zdjac i po sprawie ja tak zrobila tylko suknie mialam z satny i satynowe boerko cos takiego tylko z tafty http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=157642860 lub http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=159594708 tylko troszke inne rekawki potem jeszcze poszukam to napisze bo teraz musze wracac do pracy buzka

Gość malusia s
JUŻ JE WIDZIAŁAM NAWET CHCIAŁAM KUPIĆ .... ALE 5 MAJ ? ODKRYTE 1 RAMIE I DO TEGO RĄCZKI TEŻ GOŁE ? :( TO TZW ETOLA WIĘC MUSZE ZREZYGNOWAĆ BO ZAMARZNE TAM :P

Gość alu
nie wiem, daje ci tylko przykłady :) a bolerko mozesz uszyc np. też z tafty, ale w fasonie któregos, ktore wkleiłam :) mysle ze kazda krawcowa by to uszyła

Gość malusia s
DO momika ALE WIDZIAŁAŚ MOJA SUKNIE ? U GÓRY STRONY JEST LINK . NIE BĘDZIE PASOWAŁO TAKIE BOLERKO :( A 2 NIE MAM ZAMAIRU KUPOWAĆ - STRATA KASY POTEM I TAK GO CHYBA NIE SPRZEDAM .... A JAK JUŻ MIAŁABYM SPRZEDAĆ TO ZA GROSZE A ZAPŁACE KOSZT 300 ZŁ ....... TO NIE WSPÓŁGRA Z MOIMI PLANAMI FINANSOWYMI :)

Gość malusia s
DO momika ALE WIDZIAŁAŚ MOJA SUKNIE ? U GÓRY STRONY JEST LINK . NIE BĘDZIE PASOWAŁO TAKIE BOLERKO :( A 2 NIE MAM ZAMAIRU KUPOWAĆ - STRATA KASY POTEM I TAK GO CHYBA NIE SPRZEDAM .... A JAK JUŻ MIAŁABYM SPRZEDAĆ TO ZA GROSZE A ZAPŁACE KOSZT 300 ZŁ ....... TO NIE WSPÓŁGRA Z MOIMI PLANAMI FINANSOWYMI :)

to bolerko musi byc z takiej samej tafty jak suknia ja mysle ze powinnas isc do krawcowej ona Ci uszyje i doradzi ja tez szylam bolerko i mni eto kosztowalo 11 zl wszystko material i uszycie

NONO :) DOBRY POMYSŁ ALE TAFTA ? NA BOLERKO - YY NADAL WYDAJE MI SIĘ ŻE NADAL ZIMNO MI BĘDZIE :)