Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbbbbbbbbbbbbbb

Brak okresu!!!!

Polecane posty

Gość bbbbbbbbbbbbbbbb

Co to moze byc? Nie mam juz 3 miesiace i to napewno nie ciażą! TYLKO CO???????

Gość karolinaa
Zaburzenia hormonalne.

Gość a moze by tak
do ginekologa!!!!!!!!!!!!!!

Gość Ciąża Urojona
kara musi być!

to nie chdozi o zagranice..tylko o zmiane klimatu losiu ;/ idz do gina iech ci luteine przepisze..... bez kitu ;/ ale wy durne ejstescie..nie miec okresu 3 miesiace i jeszcze siedziec na forum i sie pytac dlaczego..po to sa lekarze;/ myslisz ,ze jak tu posta zalozysz to nagle okres sam przyjdzie;/?? buhehehe wiecej sie glodz to napewno przyjdzie.....

Gość GROOSIA ale ty ostra jestes
Ale masz racje .

no bo jest juz milion takich samych topikow..i nie wiem..czego one oczekuja..ze wywolaja okres piszac o nim??? i nie wiem w ogole na co czekaja;/ na cud???? sam okres sie nie pojawi..widac ze sa zaburzenia...glodzi sie pewnie...albo zmienia klimat..albo poprstu jest przmeczona ... a najbardziej wkurza mnie to- rozumiem, ze 1,5 miecha czeka na miesiac,ale jak go juz 3 miesiac nie ma..to dlaczego ona nie pojdzie do gina????

groosia - może się wstydzi :D:D Ja jak mi się dwa tygodnie spóźniał to się umawiałam na wizytę do ginekologa, a jak się zaczął spóźniać parę dni i miałam grypę żołądkową to nawet mi do głowy nie przyszło, że ktoś zapragnął się u mnie zagnieździć w brzuszku :D:D Ale jak napisała grosia - okresu nie wywołasz siedząc tutaj, ani stosując metod prababek - czyli kąpieli w gorącej wodzie. Kąpiel w gorącej wodzie pomaga rozkurczyć naczynia krwionośne przez co wzmaga krwawienie, ale ustępują bóle miesiączkowe, za to można powiedzieć, że przecież na śluzówkę, która się nie złuszcza, nie podziała i gorąca woda. To tak jakby trzeć zdrową skórę plasterkiem cytryny i dziwić się, czemu nie piecze.

bierz pod uwage,ze co jej da goraca kapiel, w polowie cyklu :D lol... jakby kazda goraca kapiel wywolywala okres..to chyba mialam codziennie krwawienia :D ech...napisalam to..czy wywolam sobie okres:D

groosia, ja jestem w ciąży! Na pewno jak to napisałam to dostanę krwawienia! :D:D:D:D Głupota niektórych jest po prostu przerażająca....

no dostaniesz a zebys wiedziala..bo jezlei to bedzie dziewczynka to jej tez macica popusci i bedzie podowjny okres :D

Gość bbbbbbbbbbbbbbbb
????????????????

Gość do groosi
ale głupoty piszesz... masakra.... :[

Gość bbbbbbbbbbbbbbbb
straszne!

Gość dfgr6t4
a ile masz lat? mloda jestes? Byc moze bardzo szczupla i to dlatego

pisze to z ironia glupi cielaku....a jak jestes taka odwazna to moze nicka stworz matole

taaa......a niby dlaczego....ze ogarniam sytaucje ktorych innie nie potrafia? hahaha

Gość bbbbbbbbbbbbbbbb
Tak mloda i zadnych diet nie stosuje! Nie glodze sie ani nic! mial tak kiedys ktos??????????

Gość hanuskowa
ja tez nie mam okresu od 2miesiecy...mam bole w lewej dolnej czesci brzucha..czy to moze byc ciaza?

Gość Antii89
w lewej dolnej czesci brzucha czyli bolic ie jeden jajnik wiec to raczej na okres... Czy ejstes w ciazy.... No to moze lepiej isc do wrozki niz siedziec na forum?? Ludzie testy ciazowe sa dostepne w kazdej aptece...:D

Gość hanuskowata
tyle to ja tez wiem,tylko problem w tym ze potwornie sie boje,ale chyba juz wolalabym wiedziec ze jestem w ciazy niz zyc w takiej niepewnosci...:/

Gość Anti89
test ciazowy to nie az takie straszne 5 minut i po krzyku:) poza tym musisz sama sobie odp na pytanie jaka byla szansa zajscia w ciaze;)

Gość hanuskowata
Jestem na 95% pewna ze szansa byla nie wielka,zreszta moj chlopak takze...ale,zawsze jest to ale :/

Gość Anti89
wiadomo:D heh ale im dluzej zyjesz w niepewnosci tym bardziej bedziesz sobie wmaiwac ze jestes;p po co sie katowac

Gość hanuskowata
masz racje:) Po co sie katowac...w sumie nawet gdybym byla w ciazy to dla mnie nic strasznego,tylko moj chlopak twierdzi ze on nie jest na to jeszce gotowy,no i co na to rodzice by powiedzieli? :(

Gość Antii89
a tamniech gadaja co chca;D wasze zycie wasze dziecko:P A chlopakowi powiedz ze skoro jest gotowy na seks to powinien byc i na dziecko

Gość hanuskowata
dzieki za rade:) na pewno mu to powiem...

Gość Anetka_24
hej dziewczyny, okres spóźnia mi się 8 dni :/ Zawsze mialam mniej wiecej regularnie co 27-28 dni. Powinnam dostac w niedzielę tydzień temu a już jest poniedzialek. Teoretycznie istniałaby jakaś tam możliwość ze jestem w ciąży ale robiłam dzisiaj rano test i wyszedł negatyny. Boje się ze moge być chora na coś, bo to nienormalne ze mi się tyle spóźnia. Nie jestem ani przeziębiona, ani nie schudłam, nie trenowałam, nie brałam antybiotyków, nie łykam hormonow, stresy mam nie większe niż zawsze...Myśle ze trzeba się bedzie wybrać do ginekologa, czy to jeszcze za wczesnie???