Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taaakaaa normaaalnaaa

dla facetow....WAZNE I POWAZNE

Polecane posty

Pożyczyłbym. Już dziewczynom pożyczyłem (nie były moimi dziewczynami, tylko przyjaciółkami/koleżankami). Jedna nie oddała po prawie 1.5 roku, inna odda niedługo, jeszcze innej darowałem dług.

Gość taaakaaaa normaaaalnaaaa
do osobiscie-wlasnie to chyba najbardziej boli gdy osoba z ktora sie jest kocha sie ja okazuje sie nie lojalna... a jesli juz ktos zmienia poglady itp.z zaleznosci od tego kto czlowieka otacza to ile taka osoba jest warta? chyba nie wiele...jaka ma dla samej siebie wartosc jesli nawet nie potrafi byc soba,zmienia sie pod wplywem ludzi-czy komus takiemu mozna ufac?chyba nie...ba!nawet napewno niee;( ogolem jestem tego zdania co napisales.Kazdy ciagle powtarza"najwazniejsze to byc sobaze wzgledu na wszystko..." tylko szkoda ze tak malo ludzi stosuje sie do swoich slow a ja generalnie wychodze z zalozenia ze slowa musza byc czynem poparte ;)

Gość osobiście
do - taaakaaaa normaaaalnaaaa:( - szkoda słów na takie miotły:)

Gość taakaa normaaaaalnaaaaaa
do osobiscie - ladnie to ujoles;p krotko rzeczowo:P sama jestem dziewczyna ale smialo moge powiedziec ze jak patrze na swoje niektore kolezanki to chyba wiekszosc jest wlasnie z tych "mioteł" ...

Gość osobiście
do - taakaa normaaaaalnaaaaaa wiesz tuż przed ostatnimi świętami miała miejsce taka sytuacja. - byliśmy umówieni na dzień przed wigilią (życzenia, prezenciki itp) okazało się że nic z tego ponieważ ważniejsze okazało się pójście do koleżanki (miotły nad miotłami) i zrobienie sobie TIPSÓW. od tamtego czasu jak sobie o niej pomyślę to tylko "tipsiara" mi tu pasuje. - ciekawe jest natomiast to że przez dwa lata był a naprawdę NORMALNA. dopiero kiedy weszła w inny krąg nastąpiła metamorfoza. tego nie potrafię jednak zrozumieć:(

Gość taaakaaa normaaalnaaaaa
kiedy czytalam to co napisales hm... zrobilam wielkie oczy ... jak moze byc wazniejsze zrobienie tipsow od spedzenia czasu z ukochana osoba a tym bardziej juz ze swieta sie zblizały... tak zapytam ile lat miala Twoja dziewczyna??... skoro miala takie podejscie to sprawy hm...to przyszlo mi do glowy ze moze ona jeszcze poprostu nie jest gotowa na powazniejszy zwiazek...ale ogolem zalosne bylo to ze wybrala TIPSY niz spotkanko z Toba ;|to smutne... ja sie pokieruje tutaj przykladem z samej siebie- kiedy bylam sama to byly kolezanki na 1 miejscu ale od momentu kiedy mam chlopaka zaszla zmiana ale odwrotna-kolezanki przeszly zupelnie na dalszy plan. w zasadzie nawet sie juz z nimi nie spotykam tak czesto (ostatni raz widzialysmy sie hm jakos z 2tyg. przed sylwestrem)...kazdy wolny czas wole spedzic z nim... czasem zastanawiam sie czy dobrze robie ,ze "odstawilam" kolezanki...ale z 2 strony nawet zbytnio nie potrzebuje teraz tego kontaktu... a mysle ze napewno spotkasz taka osobe w swoim zyciu dla ktorej tipsy nie beda wazniejsze od Ciebie;) i ktora nie bedzie dawala soba manipulowac;) dziekuje Ci za korespondencje:) wlasciwie nawet zeszlismy z tematu ktory tutaj zalozylam ale mimo to,milutko sie pisze :) pozdrawiam cieplutko.

Gość osobiście
do - taaakaaa normaaalnaaaaa. rzeczywiście to już nie ten temat. skoro zapytałaś to odpowiem - ma 23 lata i już raczej nie byłem ukochanym ponieważ koleżanki jednak zrobiły swoje. chciałbym nadmienić iż już po około roku znajomośći chciała zalegalizować związek. dzisiaj wiem na 100% iż dobrze zrobiłem dając wszystkiemu czas. mnie nie rajcuje - dzisiaj ten jutro tamten. można by dużo pisać.mało dojrzała emocjonalnie a do tego wielokrotnie co innego mówiła a co innego robiła zwalając to na kobiecą zmienność.

Gość osobiście
wracając do tematu - pożyczka - proszę bardzo o ile w danym momencie jestem przy kasie.powiem więcej - jeśli bym widział że jest to wartościowa osoba i zależy mi na niej to gdyby to była gardłowa sprawa a sam bym nie miał to skręcił bym tę kasę dla niej. taki już jestem:)

Gość taaaakaaaa mormaaalnaaaa
do osobiscie- malo wartosciowe argumenty podawala -nawet powiem ze smieszne ;)zreszta nie ma argumentow na takie zachowania.... . Napewno boli cos takiego,ale i chyba uczy ...;) haaa jesli ma 23lata i takie zachowanie to faktycznie bardzo malo dojrzala jak na swoj wiek . Jednak powiem ze dobrze zrobiles dajac czas waszemu zwiazkowi bo jakby nie bylo moglbys miec teraz kaprysna ulegajaca wszystkim i wszystkiemy zonusie ;p ;) hm w kwestii tego wypowiedzenia sie o pozyczce to - masz takie samo zdanie jak moj chlopak ;)