Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ranking smutów

Najsmutniejsza piosenka w historii.

Polecane posty

Gość dobry dzieciak
celine dion - tell him stachurski - cholerny czas

Gość ffffffffffff
nagły atak spawacza - akt łaski nagły atak spawacza- cmentarna brama fenomen-dlaczego tak fenomen - powiedz grammatik-każdy ma chwile dka - wspomnienia

Morcheeba-Fear and love We always have a choice Or at least I think we do We can always use our voice I thought this to be true We can live in fear Extend our selves to love We can fall below Or lift our selves above Fear can stop you loving Love can stop your fear Fear can stop you loving But it\'s not always that clear I always try so hard To share my self around But now I\'m closing up again Drilling through the ground Fear can stop you loving Love can stop your fear Fear can stop you loving But it\'s not always that clear I\'d love to give my self away But I find it hard to trust I\'ve got no map to find my way Amongst these clouds of dust Fear can stop you loving Love can stop your fear

Gość dickinsonka
"51"TSA "To Bid You Farewell"Opeth

Gość zgadza sie a panem jarzabkiem
ale mnie sie King Crimson dodatkowo smutno kojarzy - moja babcia kazala sobie puscic ten kawalek na jej pogrzebie (i oczywiscie byl), wiec pewnie dlatego. I jeszcze 'Ocalic od zapomnienia' Grechuty, z tym, ze to tekst Galczynskiego i jemu glowne 'zawdzieczamy' smutek tegoz kawalka.

Gość BNN
Dla mnie najsmutniejsze piosenki to : - Placebo - without you I am nothing - Evanescence- my immortal -Rod Steward- I am sailing -Sum 41 - Pieces -Dżem - do kołyski - Happysad - Jeszcze, jeszcze -Placebo - Special Needs -Faith Hill -There you 'll be -Fort minor - Where 'd you go I wiele innych piosenek tych wykonawcow..

Gość tryhrhtgjh
Zdecydowanie KAT i "Łza dla cieniów minionych" Na dnie sarkofagu noc, czarna suknia Rozrzucam korale wspomnień Wtulona we włosów płaszcz, wonna rodnią swą Teraz okryta snem Na wpół lodowata dłoń, zimne twe usta A jeszcze nie dawno ogień tlił Pamiętam rozkoszny wiatr, masztem gnący sztorm Daję ci moją łzę Okręt mój płynie dalej, gdzieś tam Serce choć popękane, chce bić Nie ma cię i nie było, jest noc Nie ma mnie i nie było jest dzień

Dżem - List do M, na żadnej innej piosence nie mam łez w oczach, a słuchając tej przez X lat nadal się wzruszam. :P :P :)

Dir en grey \"-mushi-\" \"Dead tree\" \"Embryo\" \"\'Mazohyst of decadence\" \"Cage\" \"Hotarubi\" \"Macabre\" \"Zakuro\" \"24 Cylinders\" \"Undecided\"

ja bym dodała jescze PIH - \"Nigdy Juz Nie Wroci\" nie moge powstrzymac przy niej lez, co prawda hiphop ale piekna:(

Gość Diii
najsmutniejsza? - bezapelacyjnie Edyty Górniak "Nie opuszczaj mnie"

* Evanescence - My immortal * E. Bartosiewicz - Ostatni, Opowieść * Rednex - Wish you were here * Dżem - Do kołyski * Budka Suflera - Jolka, Jolka * Metallica - Nothing else matters * Avril Lavigne - Keep holding on * Wilki - Eli Lama Sabachtani, Here I am

Gość thkaya
evanescence -My immortal Metallica- Nothing Else Metters Kasia Kowalska- Tak mi Ciebie brak

Gość bejbebejbe
patrycja markowska - swiat sie pomylil

\"Zabić strach\" - Lady Pank \"Dla jej siostry\" - Closterkeller obie piękne :)

Gość aaaaaaaaabbbbbbbbbbbbb
odchodzac- republika jolene- wersja the white stripes anyone anywhere- anathema szklany czlowiek- myslovitz z rejestru strasznych snow- hey list- hey i know- placebo last kiss- pearl jam

dla mnie \"i will always love you\" Whitney Houston ale od razu mowie, ze raczej z powodow osobistych i wspomnien jakie wywoluje...

Gość enrique iglesias...

Gość ostatnio
Evenescence - My immortal I'm so tired of being here Suppressed by all my childish fears And if you have to leave I wish that you would just leave 'Cause your presence still lingers here And it won't leave me alone These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase When you cried I'd wipe away all of your tears When you'd scream I'd fight away all of your fears And I held your hand through all of these years But you still have All of me You used to captivate me By your resonating life Now I'm bound by the life you've left behind Your face it haunts My once pleasant dreams Your voice it chased away All the sanity in me I've tried so hard to tell myself that you're gone But though you're still with me I've been alone all along Każde słowo w tej piosence tyczy sie mnie:(

Gość Najsmutniejsza i najczulsza
Tom Waits - Martha