Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uszmenka

Czy korekta odstających uszu jest R.E.F.U.N.D.O.W.A.N.A?

Polecane posty

Gość uszmenka

Mam 16 lat jeszcze i słyszalam, że w moim wieku teb zabieg można mieć refundowany?

Gość uszmenka
up

Gość o te uszy to miej pretensje
do rodziców i nie wymyslaj głupich tpików

Gość uszmenka
Nie sądzę, aby to był głupi topik. Poza tym u mniew rodzinie nikt nie ma odstających uszu i od moich rodziców prosze się odczepić.

Gość MajaMi
Ale to wina twoich rodziców kochana! Poczytaj sobie co trzeba dziecku założyć na łepek, żeby nie miało odstających uszów. Trzeba im czapeczkę na uszka zakładać, nie za uszy, bo dziecko ma delikatne uszka i jak jest niemowlakiem wtedy się łatwo odkrztałcają. Pewnie ci za uszka zakładali i zaczęły odstawać. Skoro w genach nie ma możliwości przekazania odstających uszy. Refundowane absolutnie NIE! Dla ciebie to nawet aparat na zęby nie jest refundowany a chirurgia plastyczna odstających uszu??? Hahahaha

Gość ODKSZTAŁCAJA
Jezu, uczcie sie ortografii !!!!!!!!!!!!!!!

Gość do uszmenka
widoczie nie znasz swojego prawdziwego tatusia, nikt dla zachcianki ci uszu nie będzie refundował, niekótrzy też mają wielkie nosy, itp. to chyba im tez trzeba by to zrefundować, są wazniejsze problemy niż Twoje wiatraki, zahoduj włosy i będzie ok

Gość uszmenka
Wiesz...mam trzy siostry i jakoś one mają ładne uszy.... Poza tym wzmiankę o refundacji wyczytałam na sąsiednim topiku o odstających uczach i nie wyssałam sobie tego z palca. Na tamtym topiku nikt się z nikogo nie śmiał przynajmniej.

Gość może ty masz innego tatusia
a może se ten głupi łeb skorektuj sobie

Gość urbańskaaa
:-)

Gość *123*
Do -----> MajaMi Ty jesteś taka głupia sama z siebie, czy ktoś ci za to płaci? Odstające uszy winą rodziców, bo nie zakładali czapeczki dziecku! Buahahahaha! Bujda na resorach! Może jeszcze zszywaczem przytwierdzać?!?

Gość cfsdefzsrg
do MajaMi A czy kompletna nieznajomosc ortografii to tez wina rodzicow? Jakie jest twoje zdanie w tym temacie?

Gość MajaMi
K*rwa! Kto się czepia mojej dyslekcji, hę? Wzajemnie do czepialskiej-ucz się logiki zdaniowej :P To nie portal literacki!

Gość uszmenka
Kobiety, co wy się żrecie, zapytałam a wy od razu się w chamice zamieniacie. Co, wkurzacie się, że wam nikt nie może zrefundować obwisłych piersi i 5-ciu garbów na nosie?? O co wam chodzi?? Czy ja coś wspomniałam o tym, że ja koniecznie chcę mieć zabieg za darmo?? Nie bójcie się jak będzie trzeba to dam tą kasę za zabieg, ale wcześniej się chciałam upewnić czy nie ma jakichś zniżek, bo o takowych słyszałam. Jadowite jesteście.

Gość MajaMi
*123* Za twoją głupotą stoją jeszcze jakieś kompleksy? Polecam literaturę na ten temat! To nie są moje widzi mi się lecz fachowa rada ułomie!

Gość a Ty jesteś
nie powiem jaka, heheh

Gość uszmenka
MajaMi ---------------> Jak już to dysleksji, no ale to też można pominąć, a te czapeczki to chyba metoda rodem ze średniowiecza....Przynajmniej dla mnie niewiarygodna...

Gość MajaMi
uszmenka Słuchaj kochana: na własny koszt oczywiście, ale refundować ci tego nie będą. Nie pluję jadem tylko podaję możliwą przyczynę tych twoich uszu. Do niedowiarków-poczytajcie, a wtedy się wypowiadajcie bo na autopsji się opierać nie warto jesli się gówno wie :P

Gość Z tymi czapeczkami
to wierutna bzdura. A o to, jakie masz szanse i czy one w ogóle są na operację refundowaną (nie koniecznie musi to być operacja czysto plastyczna zapytaj lekarza pierwszego kontaktu). Pozdrawiam

Gość uszmenka
MajaMi-------> No dobrze, nie orzumiem tylko czym taką furorę zrobiłam. Głupim pytaniem o refundację?? Albo od razu teksty, że inny ojciec inna matka, itp.? No przyznaj, że te teksty są jadowite?

Gość uszmenka
nie rozumiem*****

Gość MajaMi
oczywiście, że nie musisz wierzyć-to osobista sprawa. Metodą to nie jest. Merytorycznie wam coś nie gra. Do 6 miesiąca powinno się zakładać dziecku cienką czapeczkę. A jak? Na uszka, żeby nie odstawały, i żeby nie przewiało. Dla laików to faktycznie może być śmieszne. Cóż... nie każda jest zobowiązana do literatury dla świeżo upieczonych matek :P Czy to rzeczywiście jest forum ortograficzne? Założe topik na temat byków i wtedy pogadamy a narazie dla osób które nie mają nic ciekawszego do powiedzenia poza czepialstwem radzę się nie odzywać. Potem pogadamy :) Czy was ortówki uczą wypowiadać się na temat? Miałyście problem z pisaniem wypracowań co hehe :P figa dla was

Gość MajaMi
uszmenka Ja nie mówiłam nic o ojcu przecież. Tak piszą żmije. Ja pisałam o czapeczkach cholera. Z autopsji potwierdzam, ale laiczki mogą to olać. Potem dziecko podziękuje wam za uszy a'la Urban :P

Co wy pieprzycie o zakladaniu czapeczek niemowlakom? To jest w genach.Mi tez moja mama zakladala czapeczki gówienka a uszy jak staly tak staly.

Uszmenka moze ktos z Twojej dalszej rodziny mial uszy odstające? Ja np. mam po ojcu \'\' juz nie mam bo jestem po zabiegu\'\'

Gość erneees
widze, że najbardziej mądrzą się osoby, które nie mają pojęcia o czym mówią. Taki zabieg był refundowany , fakt, że teraz już chyba nie ale parę lat temu moja 15 letnia córka miała refundowany.

Ja tez mam lekko odstające uszy i nie jest to wina moich rodziców!!! Doskonale pamiętam jak byłam mała i jak zakładali mi tą przeklentą czapeczke na uszy. Mnie to na prawdę dosyć bolało i po cichu przed nimi zaginałam uszka do przodu -teraz tego żałuje :-( Nawet jak spałam na boku zawsze wywijałam uszy bo jak były przyplaskane do poduszki sprawiało mi to ból............

Gość gość
nie jest