Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ........kn..........

Czy słusznie się obwiniam?

Polecane posty

Czy słusznie obwiniam się, że skoro jestem kiepskim studentem bo nie mam do niczego energii to nie zasługuję na to, żeby mieć dziewczynę?

Ciągle myślę, że muszę najpierw podciągnąć się w nauce ale brakuje mi energii i w rezultacie nie zmienia się nic

tak? miło mi:) a czemu chcesz być moja?

Nie powiniwneś się obwiniać, jest wiele ludzi którzy nie mają dziewczyny/chłopaka:)

Gość annnett
calkiem nieslusznie zeby moc sie uczyc to musisz miec energie, a zeby miec energie to znajdz dziewczyne :) czyli w odwrotnej kolejnosci :) i popracuj nad ta energia tez na inne sposoby

Sa i tacy, którzy kiepsko się uczą i maja dziewczyny ale mi wstyd, że się źle ucze i ze całe dnie nie mam energii i nic nie robię. Tylko tak trudno to zrobić. Żeby się zmotywować mówię sobie, że jak będę żył bardziej pracowicie i aktywnie to będę zasługiwał na to, żeby mieć dziewczynę ale i tak mam niewystarczająco duzo energii

najgorszy jest czas sesji, teraz trzeba się uczyć a mnie w czasie sesji łąpie zawsze najgorszy dół:(

najpierw zastanów czy jestes pewien, że studiujesz to co chcesz? :O co do zasługiwania na dziewczynę a wykształcenie to jakiegoś szczegónego zwiazku między tymi dwiema rzeczami nie ma...to zalezy od dziewczyny... tak czy inaczej, zawsze lepiej jest cos soba reprezentować obiektywnie rzecz biorąc ;)

Na szkole życie nie konczy się.... czasem ktos bez tytulu magistra jest bardziej wartosciowym czlowiekiem..... to zycie ocenia jacy jestesmy ... po naszych dokonaniach itd temat rzeka ;)

bo chwilowo jestem samotna. a tak swoja droga to zdarza ci sie chociarz czasami nie myslec o sesji w czasie sesji?

Gość annnett
Wiec zacznij pracowac nad tym co lubisz, moze znajdz jakies hobby? Wydaje mi sie ze dziewczyny, a przynajmniej wiekszosc nie zwraca uwagi na oceny chlopaka, tylko na to czy jest o czym z nim pogadac i czy ma dobry charakter. A po tym co piszesz to stwierdzam ze masz dobry charakter :) Wiec sie nie wstydz juz i przestan o tym myslec zeby sie do czegokolwiek zmuszac. Zaakceptuj to ze nie lubisz sie uczyc

żebym tak przebrnął ta sesję mam taki plan...piękny plan: bedzie się zbliżała wiosna, muszę wreszcie więcej czasu przebywać z ludźmi,..niby takie to krótkie i proste postanowienie a naprawde nie da sie tego lepiej ująć, to w końcu przez to że całe życie izolowałęm się od ludzi nigdy dotad nie miałem dziewczyny

zaakceptuj to, że nie lubisz się uczyć. Bądź sobą nie izoluj się, przebywaj z ludźmi, wychodź na imprezy a zobaczysz, że bedzie inaczej;)

Gość annnett
neonówka... Kazdy ma swoj gust :) Ale najwazniejsze zeby chlopak byl dobry w srodku i kazdy sie ze mna tu zgodzi

........kn.......... powtarzam swoje pytanie: czy potrafisz nie myslec o egzaminach w czasie sesji? jesli nie to pomysl jaka mamy piekna pogode za oknem slonce swieci kwiatki kwitna ptaszki mi za oknem cwierkaja... zyc nie umierac!