Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bo tylko tego pragne

Smutno mi ...

Polecane posty

Gość megan02
Trzymam kciuki!!!!!!!!!! :)

dziewczynki jesli moge Wam cos zasugerowac to poproscie waszych leakrzy o wymaz na obecnosc Mycoplazmy,Ueroplazmy,Chlamydii.... Te bakterie bardzo utrudniaja zajscie w ciaze..A zadko sie robi wymazy:(.Jest to czesta przyczyna niepowodzen. Moj ginek mi powiedzial (jestem pacjentka klinikigdzie lecza nieplodnosc) ze mieli duzo kobiet juz zdecydowanych nawet na in vitro bo wszystko zawodzilo.Po badanich okazywalo sie ze bakterie sa...a po wyleczeniu ze zadne in vitro nie jest potrzebne:) Oczyswicie nie twierdze ze wszyscy maja-choc to nie daje zadnych objawow a jest czeste i mozna złapac na basenach jak kazda inna bakterie czy grzyba....Albo tez ze to jedyna przyczyna..Ale warto zbadac sie tez i na te okolicznosc. Ja jestem własnie w trakcie leczenia gdyz mam ueroplazme:( Niepotrzebnie pilam ziola itp.Okazalo sie ze z owulacja u mnie super wiec to i tak zbedne.... Warto wszystko przebadac i lepiej nie leczyc sie samemu. Pozdrawiam Was mocno i wierze ze nam sie uda:)

Gość instruktorka
tez o tym slyszalam.. Nie wiem jak to jest ze jeden lekarz zleci i sie tym interesuje a inny tylko gadac umie o tym ze jest czas...i rozkladac potem rece....szkoda gadac.

No u mnie po staremu:o mam @ i strasznie boli mnie brzuch :o wczraj umierałam z bólu :( szkoda gadac :o musze przeczekac żeby zaczac staranka :)

No czuje sie juz lepiej ale ostatnie 4 dni to byl koszmar :o Narazie nie myśle o dzidzi :( Boje sie nie chce sobie robic nadzieji ze moze tym razem sie uda :o

Gość ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
3 cykl i znowu sie nie udalo :( ahhh porazka :(

Dziewczyny ja czekałam 12 cykli - na poczatku tez były łzy, czułam się gorsza i pusta. Kochalismy się w dni płodne, niepłodne. Gdy wreszcie odpusciłam i chciałam tego miesiąca iść do gin ekologa to okazłąo się że jestem w ciąży - nie pamiętam kiedy to zrobilismy bo kompletnie nie zwracalam na to uwagi czasami blokujemy się psychicznie - ŻYCZĘ CIERPLIWOŚCI :)

mój gin powiedział mojej bratowej jak straciła dziecko wszystko zależy od psychiki jak sie pani nastawi że nie uda sie, bedzie zle, znów bedzie porażka, to tak bedzie i żaden specjalista nie pomoże

Gość ahhhhhhhhhhhhhhhh
w 3 cyklu spoźnial sie mi okres nie bylo zadnych znakow wskazujacych ze go dostane myslalam ze sie udalo a tu 3 dni po terminie mialam okropny stres tak wielki ze gdy wkoncu sie rozluźnilam nadeszla @ :( teraz jest 4 i nie wiem co myslec..