Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kammmmmaa

do jutra musze sie zdecydowac

Polecane posty

Gość kammmmmaa

bo jutro musze kupic podkład cere mam mało problemowa czasem cos wyskoczy i czasem sie lekko złuszczy cera jest normalna czasem lekko zaczerwieniona w niektórych miejscach i mam kilka malych blizn prawie ich niewidac zalezy mi zeby podkąłd zakrył te blizny i matowił i w maire długo sie trzymal... zastanawim sie and lirene city matt i mf lasting performance moge wydac ok 50 zł i tak sie zastanawiam czy lirene bedzie dobry czy za słaby bo lirene kosztuje ok 18 zł wiec spoko ale mf jest dosc drogi i niechce póxniej załowac ze go kupiłam i wydawac pieniądze drugi raz...dlatego prosze o dobre rady czytałam wiele o tych podkłądach na kafe i kwc ale nadal ma wątpliwosci cere mam raczej normalna i odcienie zawzse znajduje bez problemu nie ejst jakas blada ale nie ciemna bo ejstem blondynką prosze poradzcie mi

Gość radze ci kupic fluid
z rossmanna a mianowcie synergen,jest tani,ladnie kryje,bezowy kolorek jest fajny! i co najwazniejsze matuj,nie zatyka porow i jest naprawde fajny. ja mam bardzo upierdliwa cere , a toleruje go dobrze!

Gość nie radze kupowac lastinga
bo wysusza i tworzy maske i jest drogi!! za mniejsza kase tez mozesz miec dobry fluid,ja bym na twoim miesjcu sprobowlaa ten z lirene albo ten matujacy z lirene,w bezowo niebieskiej tubce! za 12zl!!

Gość kammmmmaa
mi chodzi o ten city matt w tym opakowaniu szarym z pompką chodzi mi czy kryje ??

Gość kryje tak jak ten w tubce
czyli dosc ok zalezy wjakim stanie masz cere! ja ci radze ten synergen! kup go dobry jest! ja tez dlugo szukalam!

Gość kammmmmaa
wiesz wole cos takiego ze wiecej osób próbowało sama rozumiesz cere mam w raczej dobrym stanie w tej chwili jest gładka zadnego pryszcza ale mam małe blizenki wyglądaja jak kilka piegów niewiesz czy kryje piegi?? i słyszłam ze ten lirene city matt daje ładny pudrowy wygląd

Gość czy ty nie czaisz ze ja tez
probowalam tego co inne tu plecaja ! jak chcesz to kupuk lastinga twoja sprawa! jak jestes taka papuge to nie pytaj o zdanie tylko rob co inne robia!

Gość kammmmmaa
jejku niechciałam cie urazic sorka tylko wiesz kazdy ma inna cere własnie niechce zabardzo tego lastinga skzoda mi na niego kasy mozesz mi napisac jaka masz cere i ten podkład ile sie trzyma jak kryje i czy matuje

Gość moim dzaniem w podkład
zdecydownie opłaca się zainwestować. Jak dla mnie bardzo dobry i niedrogi jak na wysoką półkę jest Clinique. kosztuje 108zł i jest idealny. Mówię o Stay True make up. Kryje ile trzeba, ma super konsystencję, cera wygląda bardzo łądnie, ale tez naturalnie i jest dostępny w około 20 odcieniach.

Gość kammmmmaa
ale ja niemam jakis syfów czy parchów na ryju mówiłam ze mam mało do krycia i do wykorzystania ok 50 zł i tego jest mi szkoda wykorzystac a ty wyskakujesz z podkładem za 108 nawet jak bym tyle miala to bym w zyciu niedała tyle kasy na podkład wescie sie puknijcie

Gość a wiec moja cera jest ogolnie
ok tzn moze 1 pryszczy wtyg mi wyskoczy i mam moze jakies 4 male czerwone plamki o wycisnelam jak jak mi ostatnio przed okresem wyskoczylo:( a tak ogolnie dosc szybko sie swiece jak sie pomaluje tzn juz po 3 h musialam przykladac chusteczke! tym senergene pomalowalam sie rano ,uzylam tez odrobinke bronzingu maybelline terra sun na policzki i jest ok a juz po 18Q! ja mieszkam w niemczech i kupilam go tu za 2.29!! a tez mam kase na clinigue lastingi revlony heleny rubinstein itd etc!! na also :) hau rein!:)

Gość moim dzaniem w podkład
??? parchów??? To było do mnie????:O Sory, ale jesteś prymitywna małolatka, z tego, co widzę;O Dla mnie dobrze kryjący podkład, to nie taki, który zakrywa pryszcze, matołku, bo żaden tego nie robi, chyba że masz potem na twarzy pomarańczową maskę, ale taki, w którym cera wygląda idealnie. Głównie rozprasza światło a krciu znamion czy pryszczy nie ma co marzyć. Rusz tyłek do sklepu i kup, co chcesz, prymitywku:o🖐️

Gość kammmmmaa
nie no ja sie raczej po zadnym nieswiece no zobacze ten podkład a moze jescze jakies inne rady...

Gość ta od lirene
ja tez polecilabym lirene ten za 12 zl bardzo dobrze kryje i wogole jestem bardzo zadowolona z tego zakupu(bezowo-niebieska tubka) pozdrawiam

Gość kammmmmaa
no bo sory ale nie kazdy ma kase zeby wydac na podkład 108 zł ;/ mnie neistety niestac na wydanie tylu pieniedzy przykro mi ale niewiem czy bym bluzke za tyle kupiła a co dopiero podkład...i mam 21 lat...teraz uzywam podkładu kolastyna satin make up i kryje srednio ale trzyma sie krudko ok 5 h

Gość buaaaaaaaaahahahahhahahahaha
:D Tak, kup sobie podkłąd za 3zł!!!!!!:D Najlepiej dosyp do masła trochę kakao i mąki, to ci atniej wyjdzie:D Hahahahahahahahahahah. Za dwa złote to można sobie kupic zmywacz do paznokci, albo kosmtke masła🖐️

Gość do kammmmmma
To może najpierw naucz się pisać, przestań być taka chamowata i znajdź sobie jakąś pracę??? Wtedy będzie cię stać:o🖐️

Gość kammmmmaa
boze ale niektórzy ludzie sa głupi niewidzisz ze pisze ze mieszka w niemczech to chyba 2.99 euro zapłaciła wes rusz łbem czasem....

Gość ty ciole pukniety skoro
mieszkam w niemczech to nie moglam go kupic ty dwonie ohydyn! kupilam go za dwa euro i dwadziescia dziewiec centow!!!!!! rozpislaam ci bo jestes taka prymitywke ze chcesz w niemczech ze zlotowkami wyskoczyc!!!buhhaha

Gość kammmmmaa
przepraszam bardzo gdzie w mojej wypowiedzi jest jakies chamsto poprostu neistac mnie!!! pracuje ale wynajmuje mieszkanie mam do zapłaty rachunki ponadto pomagam rodzicą bo niepracują...i wole kupic cos mamie do ubrania niz sobie podkład za 108 zł przepraszam ljesli moja wypowiedz cie w jakis sposób uraziła...

Gość nie wiem po co ty
sie tlumaczysz jakiejs idiotce ktora zaponad 100 zl fluid kupuje! i tak ma pewnie szpetne morde i jej to nie pomoze! kup co ci radza

Gość zarrka
ale jesteście baby o podkłady się wkurzać odlot, ale na serio porządny podkład nawet ten za 108,- to bardzo dobra rzecz efekty bedą widoczne na naszej cerze za kilka lat i warto jest inwestować w kosmetyki dobrych firm ALE! pod warunkiem że nas stać na nie mnie nie stać na cliniqe bardzo żałuje , za to kupuję od 2 lat cudo za 60,- podkład optycznie wygładzający la roche -posay do kupienia tylko w aptece i jest super extra

Gość kammmmmaa
ten giordani jest z oryflame? ile kosztuje? i gdzie go moge dostac...

ludzie przestancie wyzywac sie od idiotek....jezeli kobietę stać na podkład za cenę powyżej 100 zł to jej sprawa ... przecież to jej pieniądze :o

Gość kammmmmaa
nadal sie zastanawim nad tym lirene city matt cos mnie do niego ciągnie...;p

Gość avon i oriflame to kit
ale dystrybutorki sa na forum:);)

Gość a wal sie z tym fluidem
twoja sprawa co lupisz i przestan wkurzyc upierdku

granica ceny 50-60 zł ja kupiłam u kosmetyczki.... nie ma efektu maski pieknie pokrywa [ nie mam problemow z cera] moze cena nie jest niska ale polecam jak kupisz to bedziesz go polecać tak jak ja :)