Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kammmmmaa

do jutra musze sie zdecydowac

Polecane posty

Go艣膰 kammmmmaa
a wal sie z tym fluidem >> sorry ale o co ci biega skoro niemasz ochoty mi pom贸c to sie niewypowiadaj pytam ludzi kt贸rzy maja ochote i chca pom贸c ja zawszejesli wchodze na kafe i wiem cos ta dany temat staram sie pom贸c jak najbardziej umiem a podk艂adu to chyba prawie kazdy uzywa...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 a mnie inetresuje ten wygladza
optycznie, do jakiej cery?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kammmmmaa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zarrka
ten optycznie wyg艂adzaj膮cy ja akurat mam do cery mieszanej ale s膮 te偶 inne w ka偶dym razie jest extra zreszt膮 firma m贸wi sama za siebie w buteleczce z dozownikiem bardo wydajny a bu藕ka jak pupka niemowl臋cia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BubiGirl
polecam max factor lasting performance ok 56 zl ale ten wydatek sie oplaca....kryje super i dlugo sie trzyma....trzeba dobrze dobrac kolor bo po ciemnym robi ci sie na podbrodkumaska...ale wiekszosc tak ma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 max factor wysusza
sk贸r臋, ma okropne, sztuczne ciemne kolory i robi mask臋 na twarzy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BubiGirl
jesli nalozysz krem pod podklad to nie wysusza..oczywiscie kazdy ma swoj ukochany podklad....i nie spieram sie z toba...ja uzywam go od 5 lat....zmienialam podklady jak skarpetki ale zawsze wracalam do niego....ostatnio probowalam nawet age renew mimo ze mam 25 lat i tez mi nie podpasowal....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BubiGirl
cala sztuka jest w tym zeby dobrac kolor....z kazdym podkladem tak jest...a wy dziewczyny jakiemu podkladowi najbardziej ufacie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 max factor wysusza
ja zawsez nak艂膮dam krem i to bardzo nawil偶aj膮cy, zazwyczaj Xerial SVR, ale i tak ten podk艂ad jest okropny jak dla mnie... Wygl膮da nienaturalnie, dla mnie ka偶dy kolor jest zdecydowanie za ciemny i w dodatku jeszcze wysusza sk贸r臋. Nie u偶ywam go, tylko kiedy艣 u kole偶anki wypr贸bowa艂am, bo zim膮 wraca艂am do domu po imprezie. niby kolor najja艣niejszy, a jak wr贸ci艂am do domu i spojrza艂am do lustra, to si臋 przerazi艂am:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 max factor wysusza
A, ja najbardziej lubi臋 Teint Idole Ultra Lancome, albo Liquid finish Kanebo i Stay True Clinique.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BubiGirl
wszystko ladnie pieknie ale ceny odstraszaja...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak kto艣 nie umie dobra膰 kolor
u to od ka偶dego pudru b臋dzie widac maske. U偶ywam (m. in.) mf od dawna.mam jasn膮 cer臋-nie mam maski.s膮 jasne odcienie. poza tym podklad trzeba umiec po艂o偶y膰 i wiedzie膰 偶e z brwi,skroni s臋 go zciera a na podbr贸dku modeluje. mf mi nie wysusza sk贸ry-mam such膮 i wra偶liw膮 i ten jest dla mnie odpowiedni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BubiGirl
dokladnie mysle ze max factor gama kolorow moze sie poszczycic...100 jest bardzo porcelanowy idealny dla pan o bardzo jasnej karnacji. ja uzywam w zime 101 a na lato 102 i naprawde nigdy nie mialam problemow. oczywiscie jesli nalozy sie pol opakowania to nawet porcelanowy bedzie wygladal jak ciemny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bez przesady.... chyba nie wie
cie co to jast bogata gama kolor贸w i co to jest jasna cera:O mF nie ma jasnych odcieni, dla mnie nawet 100 jest za ciemny i do tego ma zimny odcie艅:o A c o z kims, kto jest np. rudy i mam bardzo jasn膮, ale w ciep艂ym odcieniu sk贸r臋????:O Ja nie znalaz艂am dla sibei 偶adnego podk艂adu ani z Bourjois, nai z MF ani z Loreala, i musze tez kupowac tylko firm selektywnych. Ale tam jest do wyboru 15-20 odcieni, czasami nawet wi臋cej i mo偶na co艣 wybra膰 idelanie dopasowanego. Spokojnie mog臋 si臋 pomalowac tylko na policzkach, nosie, zawsze tak robi臋, 偶e nie maluj臋 podk艂膮dem czo艂a i brody, rtylko przypruszam pudrem transparentnym i nie widac najmniejszej r贸偶nicy, wi臋kszo艣膰 ludzi w og贸le nie wie, 偶e mam na sobie makija偶. A sk贸ra wygl膮da idealnie, nie ma przebarwie艅, nie wiedac por贸w. I moim zdaniem o to chodzi. 呕eby podk艂膮du nie by艂o wida膰 a 偶eby kto艣 dobrze wygl膮da艁:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lirene city mat jest teraz
w promocji w rossmanie, kosztuje 13 z艂, polecam, to bardzo fajny, lekki podk艂ad, niedrogi, wi臋c warto wypr贸bowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja kupi艂am lirene i nie do艣膰
偶a nie ma jasnych kolor贸w, to jeszcze ma konsystencj臋 dziwn膮:O Jest tak na艂adowany sylikonem, 偶e niby jak na polski podk艂ad dobrze si臋 rozsmarowuje, ale w艂a艣nie robi膮 si臋 smugi, widac go z bliska, nie sa to smugi z koloru, czy co艣, bo umiem nak艂膮dac podk艂ad, ale tak jaby struktura tego podk艂adu jest nieciekawa. Poza tym ja mam cer臋 normaln膮 a po kilku godzinach si臋 艣wiec臋:O A nawet jak si臋 nie pomaluj臋, to jestem zupe艂nie matowa... Nie podaba mi si臋 ten podk艂ad.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 city matt
jest bardzo dobry, jeden z najlepszych jakie uzywa艂am, a uzywa艂am wielu podklad贸w drogich i tanich. polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kammmmmaa
noi kupilam mf lasing performance niewiem czy dobry bo nieuzywa艂am jescze przed chwila wroci艂am... i ja nieiwem co wy do tch odcieni macie ja jestem blondynka i mam odcien 105 pr贸bowa艂am jescze 102 wydawal mi sie akurat ale ta babka z rossmana powiedziala ze ten 105 bedzie dla mnie lepszy ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to widocznie masz ciemn膮
karnacj臋, bo dla mnie wszystkie sa o wieeeeele za cimne,. A 100 w og贸le nie mozna dostac w Polsce. Ale dosta艂am kiedy艣 w prezencie od taty, przywi贸z艂 mi z USA- i tak by艂 za ciemny. Ka偶dy ma inny kolor sk贸ry, ja widocznie jestem za blada, bo dla mnie te kolory s膮 sztuczne i ciemne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dla mnie lirene s膮 za ciemne
mam naja艣niejszy odcie艅, be偶owy i jednak odznacza si臋 na twarzy a nie jestem jako艣 szczeg贸lnie blada. Producenci powinni wzi膮膰 pod uwag臋 to, ze nie wszystkie dziewczyny chodz膮 na solarium.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kammmmmaa
dla mnie lirene naturalny byl ok a karnacje mam normalna w maier jasna...tylko ze opali艂am sie w lecie a mam taka cere ze opalenizna mi niezchodzi i tk mi zostalo ;)

Udost臋pnij ten post