Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stomatolog

stomatolog Kraków

Polecane posty

Gość gość
Luxdentica na Ruczaju i pani dr Leszcz-Maciejewska, przemiła osoba i bardzo kompetentna. Leczy naprawdę meeega precyzyjnie, jest dokładna, przy tym delikatna. Nie miałam jak dotąd ani jednej bolesnej wizyty, wszystko zawsze odbywa się w komfortowej i miłej atmosferze. Mogę tylko polecić :) Zakres zabiegów na pewno nie podstawowy, ceny też nie są najniższe w Krakowie, ale jeśli komuś zależy na solidnie przeprowadzonym leczeniu, w komfortowych warunkach, to zdecydowanie polecam :)

Gość gość
Polecam zapoznać się z oferta www.klonowski-krakow.pl to świetny stomatolog, do którego chodzenie na wizyty to czysta przyjemność :)

Gość Drzewko5
Odradzam Dentamax ze wzgledu na klientele, popoludniu akurat czekalem na swoja kolej, przyszedl strasznie wychudzony oblesny facet, portki mu wisialy na tylku, twarz pijacka z obwislymi policzkami, podkrazonymi oczami. Ochyda, strach tam bylo czekac w tej poczekalni wygladal na pijaka z AIDS. Kazdy od razu pozna takie cos. Dzieci bym tam absolutnie nie przyprowadzil, a do tego Ryzanowski mowil cos o RAKU, Koryczan kazal sie pacjentce trzymac w kupie. Co to za zachowania i ta Klientela. ODRADZAM.

Gość gość
Nie polecam bardzo Grzegorza Hille stomatologa chirurga Kraków, wyrwanie zęba z ogromnymi problemami, zdawkowe info co po tym , problemy z gojeniem, zatoką, problemy zdrowotne, koszmarrrr.

Gość gość
Dobrzy stomatolodzy są w LuxMed. Dla osób mających u nich pakiet z Krakowa, mają teraz fajną promocję na pakiet stomatologiczny Komfort.

Gość gość
Ja polecam klinikę Luxdenicta. Bardzo dobrych lekarzy tam mają :) Ja chodziłam akurat do dra Jendrulka, świetny stomatolog i przemiła osoba :) Nowoczesna klinika, wyposażenie, ładny wystrój i naprawdę profesjonalna obsługa klienta - to inne zalety, poza personelem :)

Gość Magda Lenka
To Scandinavian Clinic może? Ceny mysle spoko, wypelnienie masz już od 160, przegląd za darmo, zdjęcia tez niedrogie w porównaniu do innych. A stali pacjenci to w ogole maja duże zniżki. Wejdz sobie najlepiej na stronke i poszukaj co cie konkretnie interesuje http://scandinavian-clinic.pl/

Gość gość
W krakowie najlepiej iśc do http://idental.pl sama tam chodzę i jestem bardzo zadowolona

Gość Jogga
Z tego co się orientuję to moja mama chodzi do dr Cichonia. I ja wlasnie czekam na pierwszą wizytę u niego. I nie żałuję bo wiem ze jest dokładny i delikatny. A taki dentysta jest ważny!

Gość Aniaa382
Najlepsi stomatolodzy przyjmują w Villa Dentica. Są bardzo doświadczeni i profesjonalni, a dzięki dobrze wyposażonym gabinetom mogą udowodnić swoje umiejętności. Dużym plusem też są atrakcyjne ceny za tak dobre zabiegi.

Gość czerwonamiska
Jaki jest koszt leczenia kanałowego? Bardzo boli?

Gość Irrka
szczerze mówiąc kanałówkę robiłam u Cichonia - bardzo dobra decyzja to była, doskonale leczy, dokładnie, bezboleśnie!

Gość Sinuga
ja polecam stomatologa dr Cichonia. jest konkretny, delikatny i bardzo dobrze leczy zęby. warto do niego iść. polecam

Gość Kinni
byłam akurat u niego dwa razy na kanałowym leczeniu i mogę powiedzieć ze jest świetnym specjalistą. i szczerze mówiąc nie zamierzam zmieniać bo bardzo dobry jest

Gość Egzak

Pan Cichoń uratował moje uzębienie, wyleczył moje ubytki, bezboleśnie i komfortowo. Dlatego jak zaczęłam chodzić do niego tak już zostałam jego wierną klientką. 

Gość Lasika

oo no to wlasnie chyba się musze do niego wybrać, poszukuję dobrej stomatologii w Krk. i widzę ze Cichoń wygrywa

Gość gość

Też miałam spore problemy z zębami i jak najszybciej potrzebowałam dentysty. Ostatecznie zdecydowałam się na gabinet properdent.pl, który znajduje się w Skawinie pod Krakowem i mogę polecić to miejsce również wam. Tam wyleczyli moje zęby.

Gość Lunerka

Ja zdecydowałam się na leczenie zębów w Stomatologii dr Cichonia - jak dla mnie to bardzo fajnie i dobrze działająca klinika. Leczyłam tam swoje zęby i mi pomogli!