Gość Costadel solei Napisano Styczeń 21, 2007 Swego czasu pracowałam na kasie w pewnym hipermerkecie mniejsza w jakim, chodzi mi głownie o to żeby ludzie przestali się denerwować w kolejkach wiadomo że osoba pracująca na kasie po pierwsze musi się skupić(to w jej interesie jest to aby nic nie umkło) po drugie czasem na danym produkcie nie ma kodu ZA CO KASJERKA NIE ODPOWIADA (więc co za tym idzie nie bierzcie czegoś z pułek co ma np. oberwany kod,nie ma go w cale,lub jest w częsci)zrozumcie że na kasie czarów nie ma i wszystko jest staroawne kodowo.Po trzecie jeżeli oczekujecie szybkiej obsługi a macie w koszyku do 10 prodktów pamiętajcie że jest taka kasa co obsługuje mniejszą ilość produktów do 10 sztuk.Po czwarte to jest hipermarket a wrotkarki są w stanie obslużyć 3-4 kas(tutaj znów się kłaniają kody)Po piąte napewnio wszytsko pójdzie o wiele szybciej jak wyciągniecie po jednym produkcie np. macie 10 kartonów mleka wyciągacie jedno i pokazujecie że resztę macie w koszyku.Kasjerka wciska kod i razy 10 mlek.Po szóste i chyba najważniejsze wszytskich ludzi obowiązuje KULTURA której brakuje..Nikogo to nie obchodzi ile Ty masz w koszyku i czy płacisz złotą kartą i że czujesz się ważny kultura Cię obowiązuje,bardzo wiele razy osłuchałam się przykrych rzeczy od takich własnie osób,ze np. potępiają krytykują a nic o tej pracy nie widzą i także nie wiedzą nic o mnie,jest to przykre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach