Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Costadel solei

apelacja odnośnie kolejek..

Polecane posty

Gość Costadel solei

Swego czasu pracowałam na kasie w pewnym hipermerkecie mniejsza w jakim, chodzi mi głownie o to żeby ludzie przestali się denerwować w kolejkach wiadomo że osoba pracująca na kasie po pierwsze musi się skupić(to w jej interesie jest to aby nic nie umkło) po drugie czasem na danym produkcie nie ma kodu ZA CO KASJERKA NIE ODPOWIADA (więc co za tym idzie nie bierzcie czegoś z pułek co ma np. oberwany kod,nie ma go w cale,lub jest w częsci)zrozumcie że na kasie czarów nie ma i wszystko jest staroawne kodowo.Po trzecie jeżeli oczekujecie szybkiej obsługi a macie w koszyku do 10 prodktów pamiętajcie że jest taka kasa co obsługuje mniejszą ilość produktów do 10 sztuk.Po czwarte to jest hipermarket a wrotkarki są w stanie obslużyć 3-4 kas(tutaj znów się kłaniają kody)Po piąte napewnio wszytsko pójdzie o wiele szybciej jak wyciągniecie po jednym produkcie np. macie 10 kartonów mleka wyciągacie jedno i pokazujecie że resztę macie w koszyku.Kasjerka wciska kod i razy 10 mlek.Po szóste i chyba najważniejsze wszytskich ludzi obowiązuje KULTURA której brakuje..Nikogo to nie obchodzi ile Ty masz w koszyku i czy płacisz złotą kartą i że czujesz się ważny kultura Cię obowiązuje,bardzo wiele razy osłuchałam się przykrych rzeczy od takich własnie osób,ze np. potępiają krytykują a nic o tej pracy nie widzą i także nie wiedzą nic o mnie,jest to przykre.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować