Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kłapouchowa

Czy na pewno wszystko ok? Pomóżcie!

Polecane posty

Gość Kłapouchowa

Jestem w 45 dniu ciąży. Tydzień temu byłam u ginekologa. Wszystko było ok, widziałam pęcherzyk ciążowy na usg. Może jestem niemądra ale martwię się, że nie mam nudności. Miałam krótko ok. 2 tygodnie temu 2-3 dni nudności (bez wymiotów) i huśtawkę nastroju, częste sikanie, straszny ból piersi i motyle w brzuchu. A teraz jest teoretycznie świetnie: żadnych humorów, żadnych nudności, nie mam żadnych zachcianek, nie ruszają mnie zapachy (no raz- surowe mięso mnie odrzuciło) jestem zadowolona, pogodna i szczęśliwa. Z objawów jedyne co mam aktualnie to bóle piersi (cały czas), częste sikanie i częste spanko. A reszty nie. To dobrze??? Martwi mnie ten brak wymiotów, zachcianek i rozdrażnienia. Do gina mam się zgłosić znów za 2 tygodnie. Boję się czy wszystko ok. Co o tym myślicie? też rak miałyście?

Gość kobieto ciesz się
:)

Gość Kłapouchowa
? :) to dobrze znaczy?

Wszystko okey :) Nie martw sie 🌻 Gratuluje dzidziusia-dbaj o siebie,objadaj sie pysznosciami i len sie ile sie da ! ;) 🌻

Gość ciocia dobra rada001
Po pierwsze gratuluję, a po drugie to nie masz powodu do zmartwień. Pozdrawiam

Gość Kłapouchowa
Bardzo Wam dziękuję za te komentarze. To moja pierwsza a na dodatek strasznie wyczekana ciąża. Pewnie dlatego panikuję :)

Toż to powód to radości a nie do czarnej rozpaczy :) u mnie jedynym objawem było brak okresu a z czasem ból piersi

Gość ciocia dobra rada001
Spokojnie, masz prawo "panikować" a inaczej rzecz ujmując pytać. Deko ostrożności nikomu ni zaszkodziło ;) Pozdrawiam

Ja nie miałam żadnych obajwów. Czułam i czuję się rewelacyjnie. Jedyne co mi doskwiera to częste sikanie i duża senność. Nigdy mnie nie mdliło, jadłam i jem wszystko Ciesz się bo jesteśmy w komfortowej sytuacji

Gość Kłapouchowa
:-).

Gość gratulacje oby tak dalej
:) 🌼

Nie przejmuj sie na pewno wszystko jest o.k. Poczatki ciazy to duzy stres bo ciagle sie martwimy czy wszystko jest dobrze. Ja jestem w 49dc i tez mam stres bo podobno wynik BHCG wyszedl mi za niski i czekam do poniedzialku zeby powtorzyc pozatym nie mialam jeszcze USG. A Ty jakie badania mialas robione i mam jeszcze jedno pytanie czy na USG idzie sie na pusty zoladek czy trzeba wypic litr wody przed? Trzymaj sie i sie nie denerwuj

Gość _d_
jesli to usg sonda dopochwowa to nie musisz miec pelnego pecherza. jesli to jest usg przez powloki brzuszne to pelny pecherz musisz miec zeby obraz byl dobry.

Gość Kłapouchowa
USG dopochwowo na razie. Dostałam skierowanie na krew za 2 tygodnie :). Czekamy aż serduszko już będzie biło ;)