Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natura dała mi w prezencie

Dla przystojnych facetów kobiety są o wiele łatwiejsze...

Polecane posty

to było tak... za siedmioma górami za siedmioma lasami.... :P a tak bardziej serio ;) to samo co pisałyście tyczy się i nas łobuzów ;) Każdy marzy o modelce... ale czy da się z taką życ? wg mnie ciężko... wygląd jest ważny ale nie najważniejszy... wygląd przeminie a z tą osobą musimy mieszkać i życ nadal ... ;) więc trzeba sie dopasowac-umieć rozmawiać, dogadywać sie nie nudzić i dobrze czuc... no i milion innych dupereli ;) podsumowując wszystko jest ważne ale wyglą naj mniej !!! ps oczywiście nie do przesady :P

no nie wytrzymam chyba Cie zaraz udusze li.... wrrrrrrr.... sam zapomniałeś jak wklejałeś tutaj inki z fotki modelek ???? co ???

Hmm czyli Korniku gdyby kobietka była fajna, cieplutka, miła, mądra...i do tego jeszcze śliczna to po prostu byś umarł ze szczęścia? :D Pewnie byś umarł, jak każdy ale na początku,bo pózniej to sie jeszcze trzeba zrozumieć, dopasowac, wytrzymywac razem i mimo wszystko sie kochac :) I wtedy uroda nie ma aż takiego znaczenia :)

no ale tak napisałem... że uroda nie jest najwazniejsza ! ej... chyba ze cos pomotałem w wypowiedzi ;/

Gość to byly zwykle pustaki

ja już niestety żegnam wszystkich, zapowiadało się groźnie,ale..........zrobiło sie przyjemnie, jutro ciężki dzień przede mną................uciekam

Ja też wracam do robotki :) Pozdrawiam wszystkich miłych panów :Di oczywiście Lengę - obrończynię kobiecej czci ;)Miło sie gawędziło :) Korniku wszystko ładnie napisałeś :)

mi również było miło, po takim konsensusie sen będzie lepszy!!!!!!!!!!!!!

no tak, ale jak wstaje sie o 5:00.................................

Gość do autora topiku.
taki wiek.... dziewczyny też chcą się wyszaleć..... studia, samodzielne życie.... jedne gubią watości wyniesione z domu- kiedy tata nie pilnuje godziny powrotu ;).... inne po prostu świadomie wykorzystują to że są wolne i młode i chcą zaszaleć..... a tobie wydaje się, że to łatwa "zdobycz" ot co.... przy wyborze męża.... za kilka lat.... pewnie będą kierowały się zupełnie innymi wartościami..... i tu uwaga...... jeżli przylgnie do ciebie etykietka pustego lalusia.... Twoi dziś samotni kolesie mogą cię wyprzedzić w amorach ;)..... i to z "towarkami" jakości "Q " ;)

Gość koffana kasiulqa
hmm...jesli o mnie chodzi to ja bym niegdy tego nie zrobila z nowo poznanym facetem...ale odpowiedzcie sobie sami na to pytanie...wy chyba tesh byscie latwiej polecieli na szczupla,o ladnej buzi panienke,niz na jakas oblkesna spocona stara babe...to wszystko co mam do powiedzenia na ten temat!!!pozdrawiam wszystkich biednych mezczyzn i wszystkie zdesperowane kobietki:*

A propos całej dyskucsji :) proszę bardzo to autentyczny zapis przyjaciela Mickiewicza (w liście) - wrażenia z pobytu w Warszawce :O: \"Nie mam tu żadnych znajomych dziewic i to mi przykro; poznałem wprawdzie jednę, ale brzydką i za nic ją liczę\". \"Wszędzie dziewczęta nieszpetne, wszakże się lepsze znaleźć spodziewałem\". \"Pięknych tu, a może dlatego pięknych, że niezmiernie gustownie się, niewinnie, a przy tym zbyt powabnie ubierają, jest daleko więcej jak u nas. Patrzy tylko człowiek i kocha oczyma, bojąc się, ażeby czego wszetecznego nie kochał, bo któż tu je rozróżni, a pana Onufrego, Walentego i Koterskiego do rozróżnienia i pokazania nie staje\". Nie ma to jak tradycja :D hehe a teraz smigam do łóżka :) Paaaa

WAM TYLKO NA KASIE ZALEZY JAK FACET JEST BRZYDKI ALE MA KASE CO MA PIĘKNĄ KOBIETE I NIE MUSI BYC ŁADNY I NAWET NIE ZAPRZECZAJCIE JEBANE MATERIALISTKI!!!!!!!!

Gość każda potfora znajdzie
swego amatora :) się mawia.... na "kasiastych" też lecą tylko określonego typu panienki.... tzw. blachary.... zamożny acz o innych upodobaniach facet, może mieć problem ze znalezieniem odpowiedniej partnerki.... znam nawet takich, co ukrywli swój majątek, na pierwszych randkach......

Gość Jacku
twoja wypowiedz byla bardzo interesujaca i wiele wniosla do dyskusji :O