Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BMI26

Miss Polski 2006

Polecane posty

Gość A ty co z chinki sie urwalas
Ale jak to jest ze mezczyzni uwazaja taka monice za ideal obok np.christiny aquilery :O Przeciez to 2 absolutnie przeciwne typy urody...nie chodzi o kolor wlosow ale typ sylwetki...

Gość ale ja lubię patrzeć na takie
Ale ja nie pisze o intelekcie, ale o wyglądzie:o Dla mnie liczą sie zaokrąglenia, ale nie takie tłuste cycorki czy rozlewające się dupsko. Sory, ale te kobiety mimo, z esą chude mają kobiece kształty. Wyjmując niektóre przypadki. Bo niektóre mają krzywe plecy i sa jakieś garbate:o I powiny więcej sportu uprawiać. I to nie są konkursy dla napaleńców, tylko dla wszystkich. Kobiety i dzieci też to oglądają. Ale jakby pokazywali trześące sie cellulity, to by nikt nie oglądał:o

BMI26 a dlaczego nie mozesz wyjsc?

patrzecie na 19- wygra:p I patrzcie teraz na te młodsze- jakie są łądne.

Świetne sukienki mają ! Eleganckie ślicznie z klasą :)nie wsyztskie ale wiekszosc ;) A te teraz to nastolatki????

Gość To Sem Ja
Co wyście kobiety nie widzieli nigdy ??? ha ha ha No włączyłem to na chwile i co w ty takiego zajebistego.. Normalne kobiety po wybiegu ... chodzą i tyle.. jesli chodzi o wygląd zaewnętrzny to na ulic można zobaczyć ładniejsze i tyle... przereklamowane to jest....

tak, teraz właśnie nastolatki. Śliczne są, dużo lepsze od tych starszych:P

Hmm i wiekszosc ma naturalny kolor wlosow :)

Gość BMI26
"Ale jak to jest ze mezczyzni uwazaja taka monice za ideal obok np.christiny aquilery" To zależy od gustu. Ja niecierpię blondynek bo wlaśnie kojarzą mi się z takimi Aguilerami i Spears. Bellucci i podobne rządzą. "ale ja lubię patrzeć na takie" Poza tym - tłustym cycorom i rozlewającym się dupskom też mówię NIE - myslałeś, że jestem jakiś zboczony??? :classic_cool: A ty co z chinki sie urwalas "BMI26 a dlaczego nie mozesz wyjsc?" Mogę, ale gdzie? Jaki jest sens...

hahaha jaki kretyn :D

Nie marudź:O No wiadomo, ze nie są jakieś zjawiskowe, ale przynajmniej nie mają cellulitu i wiszących schabów na plecach:O Wyjdź kiedyś na plażę i poszukaj baby, która nie ma cellulitu- dłuuuuuuuugo ci to zajmie...

to powyzej bylo o dowborze :D O co mu chodzilo??? :D

Gość To Sem Ja
uśmiechy sztuczne ha ha ah .. pod kamere.... Wszystkie takie cudowne oho oho oho niemoge wytrzymać .. nie wylaczaj mi mao hahahahaha .. Rozumiem że mozna popatrzec ale tak się podniecac tym jakbyście mieli po 16 . lat mnie to śmieszy no ale dobra nie pisze już nic wasza sprawa róbta co chceta... nara

Gość BMI26
Aha - dodam, że 4 mi się bardzo spodobała, chociaz była blondynką ;) Niestety nie weszła do finału :P

54 i 75 są łądne

Gość BMI26
To Sem Ja - nie rozumiem takich ludzi - nie podoba ci się to nie komentuj i się czymś zajmij. Ja nie mam co robić, postanowiłem pierwszy raz przysiąść i obejrzeć i oglądam, chociaż 99% mi się z nich tak naprawdę nie podoba bo nie lubię takich kości.

A !!! 54 jest I vice miss:p

ja jestem blondynka :O ale stylowo nie jak christina :( wlasnie to tez mnie boli u facetow ze jak kobieta ma blond wlosy to im sie zle kojarzy...A mnie naprawde jest najladniej w blond...nie bede na sile zmieniac koloru, zreszta juz probowalam na braz - bylo ok ale to nie to samo :)

Gość To Sem Ja
DODAM TYLE żE KAżDY MA INNY GUST I KAżDEMU SIę INNA PODOBA... NIEMA SESNU PIEPRZENIA A TA JEST łADNIESZA TA TA .. DLA CIEBIE TA DLA NIEGO TA I TYLE.. JA PIERDOLE.. LOL

Bardzo ąłdna naturlana dziewczyna wygrała :)

To Sem Ja nie rozumiem co moze byc dziwnego w ogladaniu wyborow? Ogladam to i komentuję :) Można pogadac o typach urody dodatkowo ;) Nie wiem co w tym smiesznego :)

Gość To Sem Ja
Andzej piaseczny stachurki hahahaha .. niemoge :)

No może tylko Piasek mnie śmieszy :D

Gość To Sem Ja
Wiecie ludzie ja niema nic do was żeby nie było spoko oglądacie typujecie ładne kobiety dla was jakby co No ale czemu się tak podniecacie .. ja tez mam 20 lat ... wiadomo fajnie popatrzeć .. mozna porozmawiac ale tak to przeżywac jakbycie mieli wybierać kobiete dla siebie na całe życie to jest takie smieszne i dziwne no spoko.. Zaglądnołem tu bo mnie to rozbawiło jak się tym jaracie :PPLudziska peace..

Gość BMI26
do urwanej z choinki - w sumie to może przesadziłem, że wszystkie blondynki - tylko takie wytapetowane, w różowych ciuchach, itp. mnie odrzucają. Jak jest wszystko naturalne, ładne to jak najbardziej. Ja przeważnie zwracam pierw uwagę i tak na oczy i uśmiech, potem włosy, potem pupa :P

No te występy to porażka. Mam nadzieję, ze wygrają 19 i 22 , reszta dowolna, może być ta Skrzyp, bo ma łądne włosy. Na przykłądzie tych misek widać, jak powinna wyglądać kobieta, jeżeli chodzi o włosy. Kiedyś maiły strasznie zniszczone, a teraz już bardziej naturalne. 19 ma raczej farbowane, ale naturalnie też jest blondynką. Ale do niej ten kolor pasuje, musiała niedużo zmienić, a ta druga blondyna w finale- porażka:o Wygląda jak taka larwa:o Niesympatycznie i wulgarnie. 22 ma śliczne, naturalne włosy. Niby nieciekawy, typowo słowiański kolor, ale piękny i pasuje do niej. Ja nie znosze farbowanych włosów...

Gość BMI26
My sie "podniecamy" tym tandetnym programem a Ty sie podniecasz osobami, które się podniecają tandetnym programem - kto jest bardziej żałosny? Ja już mówiłem, że tak naprawdę to bym żadnej nie wybrał. Chyba, że bym poznał je i okazałoby się, że któraś ma wspaniały, ciepły charakter.

Gość To Sem Ja
A one wógle umią się wysławiac :PP Na to też popatrzcie bo mądrośc też zaleta :PP

Numer 8 jest właśnie typową blondynką farbowaną bez sensu. I ma koński ryj:o

Gość To Sem Ja
BMI26 ja się tym nie podniecam.. co wy piszecie.. podniecacie to się wy tymi paniami .. ja się śmieje z tego co wy robicie :PP A podniecać się a śmiać z czegoś to chyba różnica nie ludku.. Nie mówie że jesteście żałośni ale smieszni LOL ..