Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tauuu

Czy wypada...?

Polecane posty

Gość tauuu

Czy wypada poprosic chlopaka aby pokazal mi swojego maila? Jestesmy z soba juz 4 lata, wiele razy sie na nim zawiodlam i poprostu mu nie ufam (on dobrze o tym wie). I ciagle boje sie ze cos kombinuje na boku, a to jedyny sposob jaki przychodzi mi do glowy zeby sie o tym ptrzekonac

Gość josr
zalosna jestes...po co z nim sie meczysz skoro mu nie ufasz?

Gość tauuu
sama czasem mam takie wrazenie... wiem ze nie moze byc milosci bez zaufania, ale z drugiej strony nie potafilabym po tak dlugim czasie odejsc niby bez powodu

Gość gópja taka
Możesz go poprosić. Tylko ile wart jest Wasz związek skoro nie ma między Wami zaufania? Może czas się rozstać?

Gość tauuu
tak, tylko ze widze jak on bardzo sie stara. Sa chwile kiedy jestem pewna ze to on, ten jedyny, bo potafi byc naparwde kochany. A potem znowu jakis drobiazg, niedopowiedzienie, a ja juz mam tysiace wizji w glowie

Gość josr
ale pomysl...co ci da sprawdzenie jego poczty??czy zaczniesz mu przez to ufac??czy polepszy sie twoj stosunek do niego??nie sadze...

Gość tauuu
jak gdzies w glebi wiem ze to nie ma sensu, ale jednak bardzo bym chciala moc mu znowu zaufac. Dlatego myslalam ze jak przez jakis czas bede go tak kontrolowac i zobacze ze nie ma nic do ukrycia to to sie uda

Gość josr
wiesz co powiem ci tak...zaczniesz go kontrolowac to on moze sie wkurzyc ze to robisz i byc moze wlasnie zacznie cos kombinowac...sluchaj nie ma bata...jesli mu nie ufasz to nie sadze zeby po takim zabiegu kontrolowania to zaufanie wrócilo...

Gość tauuu
mysle ze coraz bardziej to do mnie dociera, ta cala sytuacja juz strasznie mnie meczy. Jednak w tej chwili nie moge go zostawic, poniewaz ma duzo problemow i nigdy bym sobie tgo nie wybaczyla. Poza tym jest to jeden z najlepszych naszych okresow, on nigdy nie byl tak kochany. Ten brak zaufania z mojej strony niszczy jednak wszystko. Czy w tej sytuacji moge go poprosic o tego maila? Zey nie czul sie taki bezkarny jesli rzeczywiscie cos kreci

Gość ismenna
nie o maila, ale jesli ktos kogo nie lubisz mimowlnie sie z nim skontaktuje powinien ci powiedziec o tym. I czego chciał w koncu brak zaufania z niczego sie nie bierze a gg czy maile daruj sobie, nie pros o pokazanie Mam nadzieje, ze on ciebie nie kotroluje?

Gość tauuu
Nie mowi mi o tym. Ze wszelkich kontaktow z dziewczynami robi starszne tajemnice i nie rozumie ze w ten sposob tylko pogarsza sytuacje. Ja nie zabraniam mu miec kolezanek. Kilka razy zdazylo mu sie przeczytac moje smsy, ale ja nie mam nic do ukrycia

Gość tauuu
A czujesz ze dalej ma cos na sumieniu? Bo ja wciaz czuje ze moj ma

Gość tauuu
Hmm.. Moj jest strasznie towarzyski, nie to ze imperzowy, tylko szybko nawiazuje kontakty z ludzmi. Kolezanki ciagle wysylaja mu jakies maile, zapraszaja na kawe itp. Ja wiem ze to sa tylko kolezanki i wiem ze czesto odmawia, ale zdaza sie rowniez ze to przede mna ukrywa a tym wlasnie pogarsza sytucje

wiesz Ja na poczatku związku byłam zbyt naiwna,nie chciałam zabraniać itp. jednak zrobiłam bład. uwazam ze jakies ograniczenia i wyżeczenia powinny byc w związku ale w granicach rozsądku, bo on chyba sie czuł tak jakby był sam wtedy kiedy mógł wszytsko

Gość tauuu
To u nie podobnie... Jak po jakims czasie dowiedzialam sie ak wygladal nasz zwiazek na samym poczatku, kiedy z mojego punktu widzenia wszystko bylo w porzadku, to nie chcialam go znac. Teraz wiem ze czegos takiego nie ma, ale to gdzies w glebi pozostalo

Gość tauuu
No wlasnie to jest niby pozytywna cecha, ale dla powaznego zwiazku strasznie meczaca. Tym bardziej ze ja jestem osoba raczej niesmiala i nie mam az tylu, tak bliskich znajomych, wiec nie ma byc o kogo zazdrosnym (chociaz i tak zawsze kogos wynajdzie)

Gość tauuu
Ograniczajac go i sprawdzajac tylko pokarzemu ze czujemy sie niepewnie a tak naparawde nic nie zyskamy

no właśnie, podobnie u Mnie. Tez myslałam ze wsyztsko ok,ze pzreciez jak dobzre się miedzy nami układa to nikt z nas nie bedzie tego niszczył:| jednak myliłam sie. NIE wiem do dzis czy to prawda co sie dowiadywałam. Chciałam zakonczyć ale sie zmienił, naprawde to widze...ale czemu zaufanie nie wraca:| tego nie wiem. JA nie jestem ani niesmiała ani zbyt smiała ale wkurza mnie to strasznie u Niego

Gość tauuu
a ile jestescie razem?

Gość tauuu
My z przerwami prawie 5 lat

Gość tauuu
dlatego tak ciezko jest go skonczyc. To byl moj pierwszy i jedyny chlopak. Do tych wszystkich uczuc dochodzi wiec jeszcze przyzwyczajenie

ja wiem ze ludzie mówią co to za zwiazek bez zaufania ale jednak....jest mozliwy. nie jestesmy pierwsze i nie ostatnie, ja mam nadzieje ze zarowno MI jak i Tobie sie uda i nasze zaufanie odbije sie od dna i znów nabierze na sile...