Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmiała sztuka mi się...

Do nieśmiałych dziewczyn !

Polecane posty

a jak mam sobie zrobi impre z nia we dwoje ?? :) zaprosic do pubu ?? bo do domu to by chyba nie przyszla :)

oto chodzi że mogą mi się grupy zmienić ii już w ogóle kontakt z nią strace.... Jeśli odmówi spotkania, spytać o powód? Postarać się jeszcze czy tak jak u innych kobiet nie to znaczy nie ma szans ?

w sumie kiedyś próbowałem , mialo byc wiecej osob, ale ona chyba lubi sie sama uczyc!!!Cholera chce do nie dotrzec a wszystko mi to utrudnia..

będą walentynki , coś wymyślić w ten dzień ??

jak sie zachowac po ewentualnym koszu?? jakby nic sie nie stalo czy zerwac kontakt ?

już sie żadna nie wypowie ???:(

niesmiałość w wielu przypadkach wynika z kompleksów. jeśli jestem nieśmiała w jakiejś sytuacji to zazwyczaj wtedy kiedy \"odzywa się\" we mnie jakiś mój kompleks, jak przypominam sobie o jakimś defekcie mojej osoby. wtedy chyba najlepiej pokazać dzieczynie ze jest wyjatkowa !! docenić tą wyjątkowość, po prostu !! :D 🌻 wszystko jednak musi sie odbywac z wyczuciem. nie chodzi o mydlenie oczu. lepiej pokazac to gestami, spojrzeniem. przynajmniej ja tak uwazam i na mnie to działa...zazwyczaj działa.... ;)

kiedyś miała duży trądzik, to może być powód ???czy taka dziewczyna zrobi coś co mnie upewni że mam jakieś szanse ?

Gość potencjalny morderca
lepiej daj sobie spokój szkoda twojego czasu i nerwów... nieśmiałe są beznadziejne :)

raczewj nie ;) to niestety długotrwałe ryzyko. chociaż są wyjątki, które potwierdzają regułę :)

Gość ja jestm niesmiała
i co z tego zdania są podzielone czy powinnieneś angażować się ja nie będe cię przekonywać do żadnej ze stron moim zdaniem to wszystko zalezy od Cebie i cy masz faktycznie wiele cierpliwosci jedynie co powiem niesmiali to tez ludzie ..............

no ale dlaczego wiele cierpliwości ? Dlaczego tacy ludzie nie umiejja docenic tego ze ktos cos robi w ich strone ?

ja jestem bardzo nie śmiała dziewczyną i powiem tak że do mnie chłopak trafia tedy gdy wykazuje zainteresowanie... Patrzy na mnie np :P Rozmawia ze mną jeżeli ktoś się mnie wprost spyta czy ma szanse zdarzy mi się bardzo zniechęcic...:/ Najpierw popros jakas zaufaną koleżanke, zeby spytała tej dziewczyna, która Ci się podoba czy widzi coś w Tobie jeżeli jej się wogóle nie podobasz to mówiąc szczerze na tym etapie sobie odpusc.. Pozdrawiam pa

Gość Man of Valor
też ludzie ale tacy co sobie utrudniaja życie i do tego jeszcze tym utrudniaja co chca do nich dotrzec....

tylko tak to moge zrobić z każda dziewczyną, śmiałej jak się nie podobam to też mnie oleje . Nie chce żeby zaraz pół szkoły plotkowało, bo oczywiście powiedziane w zaufaniu jakimś " cudem" się rozniesie...

niesmiały bo nie chce aby inni gadali ?

przecież niesmiałej też lepiej jak nikt nie plotkuje :) przecież wy nie lubicie jak uwaga na was się skupia.... No i łatwiej potem np z inna sprobowac jak nie jest sie naznaczonym przez kosza od innej dziewczyny :)

Gość ja jestm niesmiała
niestety musisz być cierpliwy co do plotkowania na temat tego czy coś do niej czujeszczy nie ja bym nikomu nie mówiła o twoich uczuciach do niej przezywałam na własnej skórze upokorzenie spowodu tego typu plotek od teraznikomu niemówie nie zwierzaj się nikomu

a jak mam odróżnić czy mam być cierpliwy i mam szanse czy mam odpuścić ??? Moge być cierpliwy tylko trzeba mieć jakieś podstawy do tego...

Gość ja jestm niesmiała
zaintersowania może macie wspólne

Gość ja jestm niesmiała
wiesz co ona lubi ? moze weżod niej notatki zlekcji

Gość ja jestm niesmiała
wejdz na forum o niesmiałości.net

no i co daddza notatki :) potem je odbierze i ucieknie :) nie znam jej zainteresowan bo nic o niej nie wiem :) moze to nie ma sensu i dac sobie spokoj ?

Gość ja jestm niesmiała
a podoba ci sie czy tylko podrywasz dla zasady

Gość ja jestm niesmiała
wejdz na forum to lepiej rozuimesz takich ludzi

Gość ja jestm niesmiała
odprowadz ja do przystanku

podoba mi się, ale życie mnie nauczyło, że jak ma coś wyjść z związku to wychodzi to odrazu, długie podchody u mnie zawsze kończyły się fiaskiem, chce jej jasno zadeklarować że mi się podoba ( zaproszenie na randke) i albo przyjmie i będe się starał, albo ona odrzuci i dam jej święty spokój...To chyba uczciwe wobec niej i mnie samego nie ?

Gość hole in my soul
jak masz czas to prosze bardzo, ale zazwyczaj strata czasu, jak oni się nie otworza to ty do nich nie dotrzesz, możesz ro k łazić za taka a i tak ani drgnie, więc lepiej zajmij się taka co po krotkim czasie sie zdeklaruje ...