Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciocia dobra rada1

Kobiety! dlaczego nie umiecie zyc bez facetow?

Polecane posty

Gość ciocia dobra rada1

Dlaczego sensem zycia wiekszosci kobiet jest zwiazek, a jesli sie nie uklada, albo zwiazek sie konczy, wpadacie w czarna rozpacz? Dlaczego nie potraficie byc szczesliwe bez facetow? Najpierw tzreba nauczyc sie byc szczesliwa sama z soba i dla siebie, dopiero potem szukac partnera!

Gość ikabana
Phi! a ja siedem! i żyję!

Gość ciocia dobra rada1
I nauczylas sie czegos? Nie poczulas sie dzieki temu mocniejsza? Przeciez czas bez faceta jest wspaniala szansa na wlasny rozwoj, dlaczego wiekszosc kobiet marnuje te szanse?

Gość ciocia dobra rada1
Brawo dla kobiet dla ktorych sens zycia nie ogranicza sie tylko do lapania jakichkolwiek portek!

Gość bo panienki
muszea cos miec w pizdzie i w dupie zywego:) wibrator nie wystarcza

Gość Muzyka sztucznych ogni
:-) A ja żyję bez faceta już parę dziesiątków lat i zupełnie sobie bez niego radzę. "Partner...". Teź mi dopiero.

Ja bylam ponad rok bez faceta. I bylo super :D Szalalysmy z kolezanka jak zesmy chcialy (tylko bez skrajnych opinii!) i bylo fajnie :D Teraz jestem ponad rok w zwiazku i tez jest super :D Tylko jak czasami facet mnie wkurza to tesknie do wolnosci :P

Z takiego samego powodu z jekiego swoje szanse marnują faceci :) Eh ale jak tu wytrzymać bez Was? ;)

Gość bo faceci
sa potrzebni do prac domowych typu naprawa cieknącej spłuczki albo odpowietrzenie kaloryfera. Choc z tym drugim już umiem sobie poradzić

Większość kobiet jednak pragnie zaspokajać głębsze uczucia emocjonalne. To naturalna potrzeba organizmu ludzkiego.

Gość ciocia dobra rada1
Pewnie, czlowiek to stadne zwierze, ale czytajac Kafe mam czasem wrazenie ze wiekszosc kobiet tylko po to sie urodzila, aby zyc w zwiazku i dla zwiazku, a jesli cos sie nie uklada to czarna rozpacz. A tak wcale nie musi byc. Trzeba nauczyc sie byc szczesliwa w kazdej sytuacji.

Gość wejdź na temat
ciotka - bo zawsze znajdzie sie jakaś popierdolona pinda, która ci wytłumaczy, że bez faceta jesteś nikim :P

Gość ciocia dobra rada1
DES ale mi nie chodzi o zycie bez faceta, tylko o nauczenie sie ze jesli tego faceta nie ma albo jest ale zupelnie nie odpowiada, to nie ma sensu wypruwac sobie zyl tylko po to aby z kims byc, czesto z byle kim, sadzac po wpisach i problemach kobiet piszacych na Kafe.

Tłumienie czegokolwiek w ekstremalny sposób do niczego dobrego nie prowadzi.

Gość ciocia dobra rada1
Wejdz na temat :D tez prawda! Ale kobiety tez swoj rozum maja, przynajmniej niektore! :D

Gość ciocia dobra rada1
DES a kto tutaj mowi o tlumieniu uczuc w ekstremalny sposob? Nie uwazasz, ze facet vedzie bardziej zabiegal o zadowolona z zycia kobiete, ktora ma swoje pasje i zainteresowania niz o jakas pindzie, ktorej jedynym celem w zyciu jest uczepienie sie faceta na reszte zycia?

Bo czasami to bywa tak : - u facetów chuju prowadź, a u pań : - cipko prowadź I to jak najbardzej normalne i nie da się z tym nic zrobić :classic_cool:

Gość tama
Lusesita: ale dzielna byłaś, brawko :classic_cool:

Gość Alexxxa
Ale było to dużo tematow, że osoby samotne sa gorsze od mężatek. Niektóre panie mają mentalność dziewiętnastowiecznego zaścianka. Albo same soba nic nie prezentuja, więc z normalnej sparwy robia zyciowy sukces

To nie tylko tak jest. Ale każdy jest inny. Zbytnio generalizujemy. Ale kobiety i faceci przeważnie chcą być razem. Dlatego faceci nie mogą być bez kobiet a kobiety bez facetów, inaczej nie będzie i jednych i drugich. :D Taka dola człowieka. :)

Gość topolinkaxxxbebebebe
a kto powiedzial ze nie umiemy...ja zyje i nie narzekam i wcale nie zamierzam tego faktu zmieniac,a jak bedzie mi brakowac sexu to znajde sobie kogos na bara-bara i tyle ..

Byle to szukanie nie zajęło ci zbyt dużo czasu bo jeszcze będziesz musiała za to płacić jak niektórzy biedni faceci :)

Umiemy umiemy:) Wszytsko zależy od czasu, więc nie dziw się się że dziewczynie po 5 latach samotności zacznie doskwierać ten stan. Ale zgadzam się, czasem laski po miesiącu zaczynają rozpaczać, że już do końca życia będą same, że już nie wytrzymują. Śmieszne przypadki.

Gość ciocia dobra rada1
Nie wszyscy rozumieja moje przeslanie. Mi nie chodzi o przekonania jak fajnie jest byc sama, tylko, ze bycie sama nie musi oznaczac konca swiata. poza tym babek jest wiecej na tym swiecie i sila rzeczy niektore zostana same :)

Wypraszam sobie, jestem kobietą a jakoś mężczyzna nie jest mi potrzebny do szczęścia.

\"poza tym babek jest wiecej na tym swiecie i sila rzeczy niektore zostana same\" yyyy... a trójkąty?