Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciocia dobra rada1

Kobiety! dlaczego nie umiecie zyc bez facetow?

Polecane posty

A co ja jestem jakaś wybrakowana że bez faceta sobie nie poradzę? Teoria o dwóch połówkach jest wyssana z palca, człowiek rodzi się jako całośc, niczego mu nie brakuje. Zwłaszcza drugiej połowy.

Gość ciocia dobra rada1
TrojkatY No bez przesady! Trojkat uwlacza godnosci kobiety tak samo jak trzymanie sie mezczyzny tylko po to zeby nie byc sama!

ja tylko teoretyzowalam - bez refleksji na temat zagadnien etycznych - na temat tego czy w sytuacji gdy kobiet jest wiecej od mezczyzn, jakies z nich skazane sa na niesparowanie ;DDD

Gość ciocia dobra rada1
Faceci tylko pozornie daja sobie rade bez kobiet, tak naprawde babki bija sie o mezczyzn, a nie ma o co!

Pozornie? Jakoś sobie daję radę bez kobiety. :P

Gość ciocia dobra rada1
Xyzed :D. Dajesz rade DES bez kobiety ale chodzi o stala partnerke, czy bez kobiety w ogole? Bo widzisz takich co sobie daja rade swietnie bez stalego zwiazku, jest na peczki i nie jest to zaden wyczyn bo maja przy okazji multum 'tymczasowych przyjaciolek'

No przeca Pon Bóczek stworzył kobieta i mężczyzna nie po to zeby yno na siebie zagłądali ;)

Gość ciocia dobra rada1
A te, ktore sie nie zalapaly godza sie byc kochankami albo wchodza w inne uklady