Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robic

wydzielina z piersi, co jest???????????????

Polecane posty

Gość co robic

POMOCY!! w sylwestra (niedziela) wspolzylam ze swoim facetem bez zabezpieczenia (stosunek byl przerywany) dla pewnosci wzielam Postinor, za tydzien (sobota) tez wspolzylam jeden raz krociotko bez wytrysku we mnie, w niedziele dostalam krwawienia... i wydawałoby sie wszystko ok, ale w tą sobote zauwazylam ze leci mi \"siarka\" z piersi jak soboe nacisne, bylam w szoku i w strachu !! dzis rano kupilam test i zrobilam i wyszlo mi ze nie jestem w ciazy !! wiec co sie dzieje?? dlaczego tak jest ?? i bolą mnie piersi.

Gość co robic
prosze napiszcie mi

Gość ale dlaczego wiazesz to z ciaz
a lepiej sobie wymacaj czy guza nie masz

Gość Migotlinka
Czy ta wydzielina jest z obu piersi czy tylko z jednej? postinor to duża dawka hormonów- może to na skutek wahnieć w gosp. hormonalnej. ja akyrat znam ten ból bo mam mlekotok powodowany zaburzenaimi hormonalnymi. powinnaś skonsultowac sie z giniem.

Gość co robic
mam takie cos pierwszy raz, bardzo mnie bolą piersi i z obu tak mam, bo test przeciez jest wiarygodny wiec nie jestem w ciazy, kurde nie wiem co jest !! czy to jest grozne??

Gość Migotlinka
Jeżeli jest to wywołane postinorem-tzn wahnięciem hormonów-a tak moze być to jak hormonki dojda do ładu to powinno samo zniknąć.Ale jak mozesz to skonsultuj sie z lekarzem. Ile masz lat?

Gość co robic
mam 51 lat.

Gość Migotlinka
? 51 czy 15?

Gość co robic
kto tu pisze za mnie??? ja zalozylam topic !!! mam 22 lata wiec przestancie sie nabijac bo ja mam problem i sie oje a ktos sobie robi zarty !!!

Gość idź do lekarza
zamiast wypytywać na forum

Gość Migotlinka
no to nie ja, aj próbuje z tobą pogadać, a żeby nikt sie pod Ciebie nie podszywał to zahasłuj sobie nicka.

Gość Migotlinka
To tak, do lekarza, ale ja próbuje wyjaśnić ze to mze byc na skutek zaburzenia hormonów. mam mlekotok i cos takiego nie robi na mnaie wrażenia,ale za pierwszym razem zrobiło. A to co powiduje u mnie ten mlekotok to hiperprolaktynemia.

Gość B435
masz 22 lata i nie wiesz, co to gumka? Ja jebie, masz chyba mozg 12 latki.

Gość Migotlinka
rany, dajcie sobie spokuj. Zapytać zawsze można. Jak sie nei podoba to nie czytajcie, no i nie wysilajcie sie a głupie komentarze. Jak zajdziee w ciąze to ona urodzi dziecko a nie Ty.

Gość co robic
ale robilam test i nie jestem!!

Gość dla mnie to normalka
na wakacjach zauwazyłam u siebie w obu piersiach mleczną wydzieline Oczywscie tez odrazu była pewna, że to ciąża, ale jednak nie. Byłam u lekarza i na usg piersi i wszystko u mnie wporządku. Poprostu jak to lekarz stwierdził u niektórych kobiet tak się zdarza, dla mnie to już normalka, bo w końcu od pół roku mam coś takiego jak siarę w piersiach. Nie przejmuj się, niektóre modele tak mają :)

nie wiem dlaczego lekarze zwykli mówić: \"niektóre kobiety tak mają \" albo \"taka Pani uroda\"!!! to sie w głowie nie mieści mi jeden z gin powiedziął ten 2-gi cytat (a miałam wydzielinę z piersi) natomiast jak skonsultowałam to z innym bardziej kompetentym!!!! to sie okazało ze ta wydzielina to nie \"moja uroda\" tylko hiperprolaktynemia!

a nikt ci nie mówił, że niktore kobiety mają tak mocny instykt macierzński, że moga mieć mleko?:) człowiek też zwierze i tez może mieć ciąże urojoną :)

\"człowiek też zwierze i tez może mieć ciąże urojoną \" :o skad to wytrzasnęłaś!!!!????

no z kurde z życia, przynajmniej swojego ja jak sobie wkręce ze jestem w ciązy, to i wymituję, i mi piersi rosną dwa rozmiary, i mam większą temperaturę. To tak poprostu mam, dlatego staram sie o tym nie myśleć, bo znowu sobir coś wkręcę.

Gość co robic
dzieki... a to samo przejdzie czy trzeba brac jakies leki albo cos w tym stylu ???

Gość co robic
ale wiecie co, zauwazylam ze tak jakby mi to juz minelo. Rano jak sprawdzalam i nawet sobie naciskalam to mi juz nie lecialo nic.. mozliwe ze tak samo przeszło ?? trzeba isc do lekarza??