Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieufna juz jestem

nie potrafią dotrzymac tejemnicy

Polecane posty

Gość nieufna juz jestem

Miałam miec pewną imprezę i specjalnie niechicłam by zbyt wczesnie wszsyscy wiedzieli, no ale im bliżej było imprezy chciałam powiedziec jednej osobie .,o tym ale w tajemnicy. W sumie nie zalezaloby mi tak bardzo jakby zdradzili ta tajemnicę, przynajmniej wszyscy by sie na impreze nastawili. no ale nie oto chodzi. Wygadał się. Powiedział niby w tajemnicy bliskiej sobie osobie i ta osoba tez swojej bliskiej osobie i tak poszło i wszyscy wiedzą. Teraz ten wypiera sie mówią ze nie mówił nic, aniby skąd wiedza co i jak i kiedy? straciłam do ludzi zaufanie. Chodziło o zasady. I teraz wiem ze każdy mówi w tajenicy komus tez w tajenicy i tak idzie niby w tajemnicy a wszyscy wszystko wiedzą. I jak ufac ludziom?

Gość eqdeqd
każda kolejna "tajemnica" mniej wiąże, podobno tak to działa, bo każda kolejna osoba już mniej czuje się zobowiązana do dotrzymania tajemnicy tak jakby kogoś dalekiego, nie jest to ten sam ciężar jeśli chcesz aby coś zostało tajemnicą, nie mów nikomu jeśli chcesz żeby się rozeszło, powiedz choćby "w tajemnicy"