Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbblankaaaa

Co Ja Mam Zrobic??

Polecane posty

Gość bbblankaaaa

Hmm...jeszcze sie ucze...chodze do klasy z pewnym kolesiem...kiedys bylismy najlepszymi przyjaciolmi ale rozdzielila nas pewna dziewczyna...teraz odbudowujemy nasza przyjazn...tylko ze on jest w ogole brzydki:/caly czas piszemy do siebie smsy,gadamy duzo,ja uwielbiam przebywac w jego towarzystwie czasami mi sie sni...nawet w niezrecznych sytuacjach...czy to jest tylko przyjazn czy moze jestem w nim zakochana??piszcie jesli wiecie...chetnie poznam wasze opinie??

Gość kurcze blaszka
Co ma do tego fakt że on jest brzydki? nie chciałabys być z takim, co?:O

Gość Już Mickiewicz się nad tym
głowił i pięknie te wątpliwości zrymował ;)

Gość bbblankaaaa
Co o mnie mama pomyśli. I wogóle otoczenie

blee, nad tym to zastanawiała się Maryla Wereszczakówna :O

Chyba strasznie mloda jestes albo mieszkasz w jakiejs dziurze,gdzie wszyscy wszystkim na rece patrza...Dorosnij...nie wazne,ze jest brzydki,jesli super sie w jego towarzystwie czujesz...

Gość kurcze blaszka
Mama? Buahahahah:D:DD: Dorośnij dziecko.

Albo z Toba jest cos nie tak,albo z Twoja mama,jesli tak sobie o Tobie moze pomyslec...porazka

Gość bbblankaaaa
przepraszam o tej mamie to nie ja pisalam...jakas idiotka sie podszyla...mi to nie przeszkadza tylko ja nie jestem pewna:I...myslicie ze to tylko przyjazn..czy moze cos wiecej??

Cały czas zdumiewa mnie taka głupota. A skąd my to do jasnej ciasnej mamy wiedzieć ? Z fusów po kawie czy z prognozy meteorologicznej ? :O :P

Gość kurcze blaszka
A to przepraszam. Ale my nie jestemy wróżkami, to Ty wiesz, co czujesz.

Gość bbblankaaaa
=Ja=: nie no co ty...nie caluje sie z nim...jest chyba zabardzo niesmialy i w ogole...nie ma sposobnosci:( wiem ze nie jestescie wrozkami ale jakie sa wsze odczucia po tym co napisalam,czy cos bedzie...?? jest jeszcze jedno o czym nie napisalam...ja tez nie jestem miss pieknosci wiec moze pasujemy do siebie co??tylko ja wiem ze faceci maja wieksze wymagania jesli chodzi o wyglad...:(jak MYSLICIE??

Gość hahahahahahhhhh
do Już Mickiewicz się nad tym sam jesteś MARYLA:P chyba Maria,nie ;P? ---- Dziewcze dlaczego nam zadajesz to pytanie? Sprobój sie z nim umówic powiedzmy na kawke czy na film do kina i wtedy zobacz czy lubisz gdy jest przy tobie.

wpisz sobie w google Maryla Wereszczakówna, przeczytaj, a potem dopiero się zachichuj :D

Ale kino, ta gwiazdka sama wskakuje :) A mnie chodziło tylko o chichot :D

Gość aris
to juz musisz sama czyc ale ja teraz jestem zakochany w dzieczynie jest dla mnie bardzi ladna i atrakcyjna.ale tak naprawde wiem ze dla innych jest po prostu przecietna ale milosc po prostu robi z nia piekna kobiete w mich oczach a na dodatek wyglad to nie wszystko liczy sie tez charakter i dziewczyna nie musi miec najlepszych ciouchow i makijazu ma byc zadbana i tyle.sama zastanow sie co do niego czujesz

Gość bbblankaaaa
dzieki aris...opinia faceta jest w szczegolnosci wazna...tylko ja nie wiem...bo on raz do mnie pisze fajne smsy i w ogole..a raz w ogole sie do mnie nie odzywa i mnie olewa...czy to normalne...czy sobie nodpuscic??

Gość aris
mysle ze nawet bardzo normalne,tak mysle ze moze cos czuje, bo wtedy zacyna sie myslec nad tym co sie robi i wychodza za zwyczja glupie rzeczy a moze raz pisze zeby miec z toba kontak a kiedy sie nie odzywa to moze dla tego zeby nie wyszlo ze mu zalezy i tak ci poradze zebys ty jejmu tez okazala troche zainteresowania i zrob czasem 1 krok ( ja lubie jak dziewczyna wykazuje tez troche inicjatywy)diewczyny wiecej smialosci bo chlopy tez cos czuja(choc wy pewnie myslicie inaczej)a jezeli on jest niesmialy moze nigdy sie nie ujawnic ze swoimi uczuciami.wykarz troche zainteresowania(napisz ty pierwsza esa albo jakies spotkanie nie zobawiazujace)i zobaczysz jak on sie zachowa.ale to tylko moje zdanie i nie jestem pewny w 100%

Gość aris
a i jeszcze jedno mi jak bardzo zalezy tym wiecej mysle i tym trudniej jest mi wykonac jakis krok po prostu zalezy mi i nie chce nic zepsuc.tak to juz jest jak zalezy to i jezyka idzie w gebie zapomniec

Gość skoro lubisz
z nim przebywać, itd, itp, fajnie spędzacie razem czas, i jeszcze ci się przyśnił, to pewnie coś do niego masz :) a jeśli chodzi o wygląd - to pomyśl sobie brzydki czy ładny, każdy sie starzeje, i z biegie czasu staje się nieco mniej piękny :) a nieraz ci najwięksi przystojniacy najszybciej się zapuszczają, chodują brzuchy itd. Ludzie łysieją, marszczą się, i skóra im zwisa; uroda nie jest najważniejsza, bo i tak przemija, a jak będziesz żyć ze starym zrzędą, to będzie ci wszystko jedno czy w wieku 20 lat był piękny i zgrabny :)

Gość bbblankaaaa
tylko wiesz to wlasnie ja czesto robie pierwszy krok...i on odpisuje np nastepnego dnia i mowi ze kasy nie mial zeby mi odpisac:(a ja nie wiem czy sciemnia czy co...hmm,,,no moze i tak...ale najbardziej lubie jak on pierwszy mi jakiegos slodziasznego smsa napisze...ale i tak wielkie dzieki wszystkim!tobie aris w szczegolnosci:-*