Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda mama17

Czy to prawda?

Polecane posty

Gość Młoda mama17

czy to prawda,ze młodziutkim dziewczyną ciężko jest dochodzić ciąże? czy to prawda,że dziewczyny w wieku 15,16,17,18,19 maja wieksze prawdopodobienstwo,ze poronia?

Gość dochodzić
a co masz na mysli?

Gość Młoda mama17
hmm słyszałam już kilka razy,że młode dziewczyny częściej moga poronic

Gość Odwrotnie
Nie prawda dokłądnei odwrotnie!

Gość Młoda mama17
czy dziewczyna w wieku np 17 lat ma wieksze prawdopodobienstwo,ze poroni niz 27 latka?

Gość znowu puszczzalska
a kto w wieku 17 lat zachodzi w ciaze???

Gość dochodzić
poniżej 18 i 35 jest to ciąża szczególnej opieki

Gość Endora
Podobno pierwszą ciąże ciężko donosić, a wiele kobiet tak naprawde nie wie ze bylo w ciazy bo poronilo a myslaly ze to okres.

Gość ale po co te rozważania
? co Ci da że ktos Ci powie że maja wieksze prawdopodobieństwo czy mniejsze? nie stresuj się i dbaj o siebie i nie rozważaj prawdopodobieństwa poronienia bo i po co?

Gość Młoda mama17
nie chce stracic dzieciaczka,wiem,ze musze o siebie dbac,na szczescie ojciec dziecka jest bardzo opiekunczy i napewno nie pozwoli,zeby cos zlego sie stalo mi i dzidzi:) a ty :znowu puszczalska" zachowaj swoje glupie komy dla siebie,bo ja to zrobilam z jednym w calym swoim zyciu i jestem z siebie dumna! a kazdy ma inne zycie,dla mnie dziecko to szczescie,bo tak powinno byc i bynajmniej nie musze sie martwic o jakiekolwiek dochody!

Gość należałoby
powiedzieć, znowu dobrze ustawiona 17 latka :) :) z kupą kasy i planująca dziecko już 5 lat :D :D

Co sie znowu czepacie? fakt ze jest młoda, ale zarzuty jakie zaraz sa wysuwane nie swiadcza o waszej rzekomej dojrzałosci... :-0 sama ma kolezanke, która zaszła swiadomie w ciaze w wieku 18 lat, w tym wieku wyszła tez za mąz.Zarówno jej rodzina jak i przyszły mąz byli dobrze usytuowani. A dziewczyna chciał po prostu byc Pania domu i opiekowac sie dzieckiem.Nie miała ambicji robic kariery ale czy kazda kobieta musi ja robic? Małzenstwem sa do tej pory i maja juz dwójke dzieci, czyli jakos dobrze im sie zyje. A tak w ogóle to dziewczyna zadała konkretne pytanie, z prosba o porade a Wy znowu swoje...

Gość misia18000
ja zaszłam w ciąże w wieku 17lat i jesteśmy szczęśliwą rodzina!! miałam ciąże zagrożoną (tylko dlatego że mam 'chore' serce) w 8misiącu ciąży leżałam na patologi...na podtrzymaniu ciąży...po tygodniu mnie wypuścili do domu ... i po miesiącu zostałam mamusia:)