Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowykotek

Mam problem od niedawna mam.....

Polecane posty

Gość nowykotek

internet i na forach widze jak w wypowiedziach róznych osób satakie bużki albo kwietuszki albo łapki jak się je robi ???? Proszę o podpowiedz.Dziekuje

Gość nowykotek
ja naprawde nie wiem jak i prosze o pomoc ale najlepiej od razu kogoś wyśmiać i tyle ale zeby wytłumaczyc to nie ma nilogo. To przykre

Gość hmmm większości tych
symboli też nie znam, ale wiem, że jak pisząc robisz określony symbol, to potem gdy tekst wejdzie na stronę ten symbol pokazuje się w postaci takiej właśnie minki, np :) (czyli dwukropek i nawias), :P (dwukropek i duże P)

Gość wyjdź stąd nowykotek
bo tu same ludożerce siedzom i zara cie zjedzom:o:p

Gość tereferekukuuuuuuu
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

Gość hmmm większości tych
w momencie gdy redagujesz ten tekst to nie widzisz symbolu w postaci rysunku, tylko w postaci znaku :> :/ :) ;) :]

Gość tereferekukuuuuuuu
to sa linijki do rysowania. Mozesz sobie pocwiczyc:P

Gość nowykotek
hm same miłe rady to interesujace faktycznie internet kształci

Gość nowykotek
a kwiatuszki jak albo łapki co machaja

Gość mam fajne zdanko
..;)......:)......;).............:).........:).........................;).............. .................:)...............:)................................................... .................:)...............;).....;).......;)................................... .................:)................:)............................;)..........;)........ ...;).............:)...............;)...................................:)............. .......:)..........................:)...........;).............;)....................;).

Gość do kafeterian...
hej, ludzie, nie bądźcie tacy złośliwi dla kogoś kto dopiero zaczyna przygodę z netem, wy też kiedyś wielu rzeczy nie wiedzieliście i czy miło by wam było słyszeć wtedy pod swoim adresem złośliwe komentarze??!!:o serdeczne pozdrowionka dla ciebie nowykotek, nie przejmuj się, wszystkiego się nauczysz:)🖐️ 🌻

Gość oby nam sie tylko kotek
w mleczku nie utopił:D:D

Gość nowykotek
Dzieki za wsparcie i za pomoc oczywiście tym co pomogli. Juz czwicze i sie ucze dzieki :)

Gość pytanko do samotnego
a dlaczego jesteś samotny? jakikolwiek by był tego powód, to pozdrawiam Cię 🖐️🖐️🖐️

Gość gumoryjek
🌻 papapap

Gość qergrw
:classic_cool: 😘 :) :p :o ;) 💤 🌼 😍 :( 😭