Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amethyst

nieudane zakupy - pomocy

Polecane posty

witam :) dziś, w wielkim pośpiechu, robiłam zakupy. Poprosiłam sprzedawczynię o czarne pończochy, do pasa, konkretny rozmiar. Babka zaprezentowała mi jakieś strasznie drogie, na które się nie zgodziłam i kiedy już wychodziłam krzyknęła, że ma jeszcze jedne, sporo tańsze. Kolor się zgadzał, według niej rozmiar też.Kupiłam... Uradowana poleciałam załatwiać kolejne sprawy. Jednak w domu stwierdziłam, że paniusia wcisnęła mi pończochy samonośne, w dodatku 2 rozmiary mniejsze. I teraz pytanie. Mam paragon - myślicie, że zwrócą mi pieniądze jeśli jutro wrócę do tego sklepu? Byłyście w podobnej sytuacji?

Gość sprzedaj na aukcji

Gość malagga
jeżeli jest nie noszona, pewnie pozwolą zamienić na coś innego

Gość Jeżeli są nierozpakowane
spróbuj je zwrócić.To,czy je przyjmie-zależy tylko i wyłącznie od sprzedawcy...Bądź więc miła,nie napastliwa. Powodzenia :)

to powiedz, ze zrobisz dla niej wszystko, z naciskiem na slowo \"wszystko\". na facetow to dziala. p.s. zawsze mozesz dodac jeszcze \"mimo iz jestem kobieta...\"

Gość Jeżeli są nierozpakowane
Będziesz miła,ładnie poprosisz(bez przesady ;)) to się zgodzi.... Jestem ekspedientką :D

Gość korzonek
spróbuj , moze sie uda jak nie , to daj w prezencie kolezance :P

przecież musiałam otworzyć żę sprawdzić i się wkurzyć okrutnie, że to nie to co chciałam ;(

Gość korzonek
hehe ja raz poszłam do deichmana i chciałam zmierzyc gumiaki; na półce stały tylko mniejsze rozmiary , wiec pani mi przyniosła z magazynu i gdzies przepadla; a one w zgrzewca :/ myslę sobie - super , jak rozedre , to i kaze kupić; tzn. nie wiedziałam , czy kaze , czy nie kaze; rozerwałam , były za duże , to je postawiłam w kącie i uciekłam :P ale chyba by mi nie kazała kupić , nie ?