Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciało_stałe

tematy do rozmów

Polecane posty

właśnie mój kumpel, który troszeczkę mi się podoba pojawił się na GG... jak do niego zagadać, żeby nie pomyslał, że jestem natrętna, a żeby to zagadanie było wróżbą ciekawej rozmowy? prosze o konkretne i w miarę powazne potraktowanie tematu :) myślę, ze nie tylko mnie to interesuje :)

\"czesc, nie chcialabym, zebys pomyslal iz jestem natretna, ale chcialam Ci tylko powiedziec, ze troszeczke mi sie podobasz...\" dalej juz pojdzie samo...

Gość Zapewniam Cię
...żę mężczyźni są próżni i uwielbiają takie odzywki...

to moze ma jakis opis? to zawsze dobry powod do zaczepki... albo mial jakis ostatnio, i zawsze mozesz zagadac w stylu \"czesc, czy dzisiaj tez bedziesz mial ten sam opis co ostatnio? sam wymyslasz takie fajne opisy, czy tez masz sciagawke?\" itd ostrzegam, ze wraz z mniej lotnymi pytaniami, facet jest mniej zainteresowany kobieta i momentalnie spada mu poziom testosteronu... cos za cos.

jeb - jestem facetem, gwoli scislosci, a za zdanie \"tak naprawde to chciałam Cie tylko zaczepić, bo mi się nudzi. Co słychać?\" od razu spisuje panne na straty. taki juz jestem.

o, poszedł już... widocznie tylko na chwilkę wpadł. trudno. piszcie dalej, następnym razem wykorzystam ;) jeb- dobre z tą plamą :D nie ma opisu... a jak już coś ma to zazwyczaj cytaty z piosenek, a o muzyce już wiele razy z nim rozmawiałam, nie chcę być monotematyczna