Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiśnióweczka

Moją koleżankę zdradza mąż!

Polecane posty

Gość raz sie zyje_podkabluj
dokładnie, to cham i pijak i pewnie złodziej. Ja bym nigdy nie zdradził krówki dającej mleko, którą mam w domu, chyba, że nie dawała by mleka - wtedy bym się ciężko zastanowił dlaczego, a jak nie dało by sie tego rozwiazac no to nie wiem.

nie wiem jak inne ale ja byłabym wdzieczna za taką informacje od przyjaciółki, zostawiłabym drania. Jak jej nie uświadomisz to on może ją zarazić jakaś chorobą weneryczną albo niewiadomo czym. Poza tym on prędzej czy później uzna ze zona to dla niego balast i wtedy bardziej ja zrani... Jak będziesz miała ewidentne dowody np. fotki, powiedz jej jak najszybciej!!!!!!

Gość wiśnióweczka
no tak,ale moze jak od niego odejdzie, to ułozy sobie zycie z kimś, kto naprawde jest jej wart?...juz sama nie wiem,wiem tylko ze ja bym chciała wiedziec, niepotrzebne mi złudne szczeście,chciałabym wiedziec na czym stoje, ale ja moze tylko taka głupa jestem i uważam ze szkoda zycia na marnowanie go z kimś kto mnie nie szanuje, oszukuje i osmiesza?

Gość wiśnióweczka
No własnie Melizka, mysle tak samo :-)

heh nie ulozy se juz juz nie jest dziewica :D a tak powanie to chyba najlepszym wyjsciem to bedzie ten anonim :>

kurde jak ja nienawidzę takich typów, wszystko im wolno!!! Wszystkim takim dupkom zyczę z całego serca aby ktos tak ich wykorzystywał!!!!

Gość wiśnióweczka
I takie typy wredne, to przewaznie dostaja za zony fajne, porządne dziewczyny! Eh, zycie...

Gość to ja potem
taka porzadna zone moge przygarnac bo nie mam nikogo :(

anonim?? dogadaj się z kuzynka niech cie zawiadomi kiedy on znowu zrobi sobie schadzkę weź przyjaciółkę i zróbcie wjazd do pokoju, który wynajmie...

Gość a może ona też go zdradza
Jak czytam to forum to mam wrażenie że dziś zdradzają się wszyscy na potęgę. Może mają jakiś chory układ?

Gość a może ona też go zdradza
Melizka chcialabyś zobaczyc swojego męża w łóżku z inną? Naprawdę jesteś taka okrutna że naraziłabyś koleżankę na taki stresujący widok? Co innego dowiedzieć się o zdradzie, co innego zobaczyć kochaną osobę jak obłapia inną.

Gość ja bym powiadomiła
Słuchajcie moim skromnym zdaniem wiedzieć i nie powiedzieć to jest świństwo...potem się okaże ze wszyscy oprócz najbardziej zainteresowanej wiedzieli. Szczerze wam powiem że gdybym była w takiej sytuacji czułabym się zdradzona przez przyjaciółkę gdyby zataiła ten fakt przede mną. Nie myślmy kategoriami że lepiej się nie wtrącać bo przez takie myślenie wydarzyła się już nie jedna tragedia. Pozdrawiam