Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezka sprawa

Trojan

Polecane posty

Gość ciezka sprawa

Mialam trojana😭 usunelam go jakos:o ale mam pytanie czy mogl mi uszkodzic komputer? Stracilam tylko tapete,klikam myszka to pojawiaja sie dziwieki i nie moge nic usunac tzn do kosza:o

Gość ciezka sprawa
I jeszcze jedno. Czy w wyniku obcowania z koniem trojańskim mogłam utracić dziewictwo?

Gość ciezka sprawa
Cholera zabawne:p Ok znowu mam trojana:o Wyskoczylo mi cos takiego SpySheriff Wie ktos co mam zrobic z tym?

Gość ciezka sprawa
Pomocy😭

Gość ciezka sprawa
Dzieki ale juz sciagnelam Spyware Doctor:o jak sie nie uda to sprobuje pozniej tego awansa:)

Gość ciezka sprawa
A co mam teraz zrobic? Wyskoczylo naprawi i usun:o Jesli usuniesz bedziesz miala problemy zainstalowaniem tych programow:o

Gość ciezka sprawa
:o:o:o

Gość trefniś amator
no to masz przerąbane bo ten spysherif jest trudny do usunięcia dla niewprawnego usera programy antywirusowe nie chcą go ruszać jeśli to ten o którym mówie to napewno jakieś kropki sie pojawiły na pasku?

Gość ciezka sprawa
Nie kropek nie bylo ale juz chyba go usunelam:D

Gość hahahahahhhhhhhhhhhhh
dlaczego na te forum wpuszczaja idiotow:p

Gość ogOOr
Powinnas: 1. Zainstalowac dobry program antywirusowy ( nie avast zdecydowanie) tj. Active Virus Shield ---> http://www.activevirusshield.com/antivirus/freeav/index.adp? Darmowy, ale na technologii Kaspersy'ego czyli najlepszego programu tego typu. 2. Zainstalować program antyspywerowy np. Spybot-S&D http://spybot.safer-networking.de/en/mirrors/ Powinno zadziałać. Użytkownicy avasta powinniście przetestować Active Virus Shield, to sie wam opłaci.

Pfff, na Kaperskim załapałam tyle wiruswó, że głowa mała - na pewno w niego nie uwierzę, ani w nic mu pokrewnego.

To dziwne, u mnie Kaspersky nic nie przepuszcza. Moim zdaniem najlepszy antyvirus, zabiera trochę RAMu (10-20 MB), ale tragedii nie ma, najważniejsze że skuteczny :)

Gość ciezka sprawa
a czy przy kontaktach ze spyware doctorem mogę stracić dziewictwo ? a może doktor jest kobietą ?

Gość ciezka sprawa
a kobieta może być sprawcą gwałtu ? a jeśli za sprawcę uznają mnie ? 😭 jestem kobietą (chyba) nie mam przyrodzenia./ a może to za sprawą szczura Filipa, który - zamieszkały na poddaszu w domku dziadka - często mnie gryzł (nawet podczas snu)?