Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ciezka sprawa

Trojan

Polecane posty

Go艣膰 ciezka sprawa

Mialam trojana馃槶 usunelam go jakos:o ale mam pytanie czy mogl mi uszkodzic komputer? Stracilam tylko tapete,klikam myszka to pojawiaja sie dziwieki i nie moge nic usunac tzn do kosza:o

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ciezka sprawa
I jeszcze jedno. Czy w wyniku obcowania z koniem troja艅skim mog艂am utraci膰 dziewictwo?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciezka sprawa
Cholera zabawne:p Ok znowu mam trojana:o Wyskoczylo mi cos takiego SpySheriff Wie ktos co mam zrobic z tym?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciezka sprawa
Pomocy馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciezka sprawa
Dzieki ale juz sciagnelam Spyware Doctor:o jak sie nie uda to sprobuje pozniej tego awansa:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciezka sprawa
A co mam teraz zrobic? Wyskoczylo naprawi i usun:o Jesli usuniesz bedziesz miala problemy zainstalowaniem tych programow:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciezka sprawa
:o:o:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trefni艣 amator
no to masz przer膮bane bo ten spysherif jest trudny do usuni臋cia dla niewprawnego usera programy antywirusowe nie chc膮 go rusza膰 je艣li to ten o kt贸rym m贸wie to napewno jakie艣 kropki sie pojawi艂y na pasku?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciezka sprawa
Nie kropek nie bylo ale juz chyba go usunelam:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahahahahhhhhhhhhhhhh
dlaczego na te forum wpuszczaja idiotow:p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ogOOr
Powinnas: 1. Zainstalowac dobry program antywirusowy ( nie avast zdecydowanie) tj. Active Virus Shield ---> http://www.activevirusshield.com/antivirus/freeav/index.adp? Darmowy, ale na technologii Kaspersy'ego czyli najlepszego programu tego typu. 2. Zainstalowa膰 program antyspywerowy np. Spybot-S&D http://spybot.safer-networking.de/en/mirrors/ Powinno zadzia艂a膰. U偶ytkownicy avasta powinni艣cie przetestowa膰 Active Virus Shield, to sie wam op艂aci.

Udost臋pnij ten post

Pfff, na Kaperskim za艂apa艂am tyle wirusw贸, 偶e g艂owa ma艂a - na pewno w niego nie uwierz臋, ani w nic mu pokrewnego.

Udost臋pnij ten post

To dziwne, u mnie Kaspersky nic nie przepuszcza. Moim zdaniem najlepszy antyvirus, zabiera troch臋 RAMu (10-20 MB), ale tragedii nie ma, najwa偶niejsze 偶e skuteczny :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciezka sprawa
a czy przy kontaktach ze spyware doctorem mog臋 straci膰 dziewictwo ? a mo偶e doktor jest kobiet膮 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciezka sprawa
a kobieta mo偶e by膰 sprawc膮 gwa艂tu ? a je艣li za sprawc臋 uznaj膮 mnie ? 馃槶 jestem kobiet膮 (chyba) nie mam przyrodzenia./ a mo偶e to za spraw膮 szczura Filipa, kt贸ry - zamieszka艂y na poddaszu w domku dziadka - cz臋sto mnie gryz艂 (nawet podczas snu)?

Udost臋pnij ten post